Arama sonuçlarınız

1. cculsuzz

Evrim Kuramı

Burada evrim kuramından bahsetmeyeceğim.Çünki gereginden fazla uzun olur ve okunmaz.Meraklısı elbet okumuştur veya okuyacaktır.Ben sadece bir konuya değinmek istiyorum.Oda Darvin eleştirisi yapanlar içindir. Her canlı türü, yaşaması mümkün olandan daha fazla birey doğurduğundan, ve bunun...

2. cculsuzz

Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi Doktorunuzun adını yazmanız mümkünmü?Bende günde enaz 1 paket için rapor almak istiyorumda..
  3. cculsuzz

Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir

Ynt: Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir Bu savaştan ırkımızı daha doğrusu vatanımızı en az zararla nasıl korumalıyız..Reklam ve psikolojik harbin ,enperyalizmin en önemli argümanları olduğunu belirtmiştim daha önce.Ancak mesela din,din olgusuda toplum için...

4. cculsuzz

Ynt: Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir Sanırım benim marksist olduğumu düşünüyorsunuz.Hayır değilim.Bu ideoloji yi sadece tanıtmaya çalıştım.Ancak örneği olmaması veya uygulanmaya çalışılan örneklerinin yannış şeyler yapmalarını umurasamıyorum.Belki dediğim...
  5. cculsuzz

Ynt: Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir Hocam siz marksizmin, Bulgaristanda veya Rusyada yaşanan ideolojimi olduğunu düşünüyorsunuz.Bu ülkelerin isimlerindeki sosyalizm veya kominizmin , ırk(faşizm),dilsel,dinsel,kültürel veya diğer enperyal baskının...

6. cculsuzz

Ynt: Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir Bayan;marksizm ile sizin yukarıda bahsettiklerinizin veya yaşadıklarınızın hiç bir alakası yok.Bu konuyu sizinle tartışmayacağım.Çünki bu konuda yeterli olduğunuzu düşünmüyorum.Siz yazdığınız metinde,sosyalist...

7. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Hiç dert edinmeyin, aşı ile 7 günde,aşısız 1 haftada kurtulursunuz bu hastalıktan.
  8. cculsuzz

Ynt: Şimdiye Kadar ki Bütün Toplumların Tarihi, Sınıf Savaşımları Tarihidir :D Ağabey her yazdığımızda naftalin kokusu aramayacaksak....Tarih bilimini neden ögrenecegiz.Cevabi yazınızı elbet karşılıksız bırakmayacağım. Aslına bakarsanız 1167 dodge marka kamyon (As900) dolusu laf var bende bu...
  9. cculsuzz

Bir şair;Küçük İskender

28 Mayıs 1964’te İstanbul’da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi’ni bitirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde beş yıl okuduktan sonra ayrıldı. Bir süre de İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde öğrenim gördü. 1985 yılından itibaren çeşitli edebiyat dergilerinde şiir ve yazıları yayımlanmaya başladı. İlk...

10. cculsuzz

Karl Heinrich Marx (Marks)'ın Tarih Felsefesi Marksizm aynı zamanda bir praksis (farklı uygulama biçimleride diyebiliriz ama Türkçe pek karşılamıyor)felsefedir. Ölümünden sonra Lenin, Mao, Stalin ve Troçki gibi liderler Marksizmi çeşitli şekilde yorumlamışlar ve bu yorumların sonucu ortaya...

11. cculsuzz

Türklerde Kimlik Problemi

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Yazımın özüne inerseniz tahrik etmenin önemine vurgu yapıyordum.Sizde beni tahrik etmekle suçluyorsunuz.Evet sizi tahrik ediyorum.Ve bin defada edeceğim ki.Osmaniyenin yaylalarında keyif çatana kadar ,vatan sevmenin idrakine varasınız.Yunus misali yollara...
  12. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant hııııııııııım ??? ::) ozaman b planına gecelim...önce derslerinizi yutun sonra yersiniz :) c planı derseniz oraya gelmem ve hocanızı alemi ervahtan ,alemi erzaha göç i ihsan etmesini sağlarım.Bu size biraz pahalıya patlar,çalışkan ögrenciler kendi aranızda...

13. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Yazdıklarınızın büyük bir bölümüne katılamayacağım. Bu metini okuyunca tamam çareyi bulduk,hemen Atatürk e sarılalım,onun yaptıklarını yapalım,çagdaş medeniyetler seviyesine ulaşalım. Bu kadar basitmidir yani.Bakın asıl büyük tehlike Atatürk ün...
  14. cculsuzz

Yürüyüş Rotaları için Dergi

Atlas dergisinin bu ayki sayısında (kasım) 50 düş patikası adlı ,yürüyüş rotaları atlası ve 3 parçadan oluşan Türkiye haritası veriyor.İlgilenler için öneriyorum.
  15. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi "1000 yıl boyunca yabancı dille eğitim yapan, yabancı dille tanrısına yalvaran, aşklarını,sevgisini hüznünü yabancı dille ifade eden dilini konuşamaz hale gelen kendi kendisine yabancılaşan bu halkı artık kendisine benzetme zamanı gelmiştir" Bu konuyu...

16. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Haklı olabilirsiniz...Bir çok isime anadolunun bir çok cografyasında sahip çıkılır.Bu aslına balarsanız nevi şahsına münhasır bir belge çıkmadan nihayete erdirilemez gibime geliyor.Gerisi tevatür olacak sanırım
  17. cculsuzz

Ynt: Türklerde Kimlik Problemi Hala hayattayım :) Mimar Sinan ın hepimiz devşirme olduğunu düşünürdük.Ancak son yıllarda yeni kaynakların ortaya çıktığı söyleniyor.Özellikle kayserililer Ermeniden dönme meselesine ateş püskürüyorlar.Hatta Sinan a ve ailesine ait olduğu söylenen bir evi müze...
  18. cculsuzz

Anneme Reklamcı Olduğumu Söylemeyin, O Beni Genelevde Piyanist Zannediyor.

jacques Sequela bu başlıkla yazdığı kitabının önsözünde aşağıdaki ifadeleri de yazmıştı. Beni reklamcılığa Jacques Prevert soktu. Aslında reklamcılık virüsü bende zaten vardı. Pierre Lazareff 'ten geçmişti. İnsan bundan daha iyi nasıl bulaşıcı hastalık kapar? Kötülüğe karşı mücadeleye başladım...

19. cculsuzz

Bir Gözü Kör, Üstelik Topal Karınca Sorunsalı...

Ynt: Bir Gözü Kör, Üstelik Topal Karınca Sorunsalı... Allah allah bu konuya başlarken moderatörü kesin kızdırırdım diyordum ama şimdi bakıyorumda aklımdan geçen hiç bir şeyi yazmamışım.Hatta bu yazdıklarım birleşmiş milletlerin herhangi bir ülkeye göndermiş olduğu iyi niyet elçilerininin...
  20. cculsuzz

Bir Gözü Kör, Üstelik Topal Karınca Sorunsalı...

Aslında çakır keyifken böyle bir konu başlığı açılmalımı?...üstelik tarih bölümünde....Üstelik moderatörümüz DVD..VCD...hatırlayamıyorum..CDR miydi yoksa ,pardon kontrol ettim şimdi SDC.Evet SDC nin kontrolünde tüm gece ve her an yazdıklarının silinme korkusuyla.Eger bunu okuyorsan ulu moderatör...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri