Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
bu seyahat fikri nerden geldi diyeceksiniz. Anlatayım (masal gibi olmasın) saat 01-02 sularıydı terasta uzanmış TV de belgesel izliyordum Çöl’de bedevilerin yaşantısıyla ilgili bir programdı. "Çulu üzerine uzanmış bedevinin nargilesini üflerken, bir tarafta batan güneşin kızıllığı...
Ynt: 'egeli' 2013
sayın egeli; gezinizde çok degerli bilgilerden dolayı çok teşekkürler. her foto karesinde bir tarih sunuyorsunuz, dilerim tekeriniz hep dönsün sağlık sihhat içinde olun.
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
güzel paylaşımlarınız için teşekkürler. hayırlısı ramazan sonrası ayder yaylası için benimde gezi programım var.
Ynt: Van - Gevaş Abalı Kayak Merkezi
Gecenin dondurucu rüzgar sesimi desem, dalgaların kıyıya vuran sesleri derken gece 01:00 de ancak uyumuşuz. iyiki şu VEBESTOYU takmışız ne kadar mazot harcıyor bilmem ama harika birşey. sadece o degil sabah yüzümü yıkayayım diye musluğu açtığım gibi kapamam...
Ynt: Van - Gevaş Abalı Kayak Merkezi
sayın mabirsen; walla bravo, evet tüplü mangal üzerinde kömür yerine LAV TAŞI var lezzete denecek yok. damak tadına çok özenli biriyim yani sözlerimden emin olabilirsin. ee üstadım yaş ilerledikçe herşeyin kolay ve rahatı ii olyor. kayseriden geçerken 50TL...
Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster
sayın TA2RX; cihazın modeli ITRAK yegenim DUBAİ den bu alarım ve GPS cihazını benim için getirmişti cihaz ingilizce ve arapça dile sahip çok küçük (PANEL) en güzel yanı 12v girişi olması direk yaşam aküsünden enerji alabiliyor ve AKÜ'de var...
sayın insel bey; benim aracımda GSM ile çalışan alarım sistemi var. kontürlü bir hat takılıdır 6 adet tlf arıyabiliyor siren çalıyor isterseniz SMS atabiliyor fiyatıda öyle ahım şahım degildi 160TL ye mal oldu. aklıma aracın çalınması hiç...
Ynt: Teşekkür Mesaj
yeni gördüm çok geçmiş olsun.
bizim buralarda, damdan düşenin halini damdan düşen bilir deler. Bende iki yıl önce kötü bir kaza geçirdim kafam dışında bütün kemiklerim kırıldı altı aylık yatak tedavi ve biraz sabırla eski sağlığıma hamdolsun kavuştum. inşallah sizde...
nihayet yıkılmadım ayaktayım diye haykıran VAN şehrimize kavuştuk. şehir kış olamasına rağmen gece dahi cıvıl cıvıl, depremin izleri sadece konteyner alanlarında ve tek tük bazı evlerin önündeki konteynerlerle gözüküyor. ama vanlı üzerinden çok çabuk atmış deprem sendromunu. RABBİM bir daha...
Gerçekten çok büyük geçmiş olsun, insanların nasıl ne şekilde para kazanıldığı sanki bazı vicdansız, zalim terbiyem müsade etmiyor daha ağır hakaretlere, bilinmiyor mu... inanın ben yazlığımı sattım da öyle sahip oldum ve aracın siparişini...
yolumuz üzerinde BİTLİS ilçesi TATVAN'da geceyi geçirdik, şehir merkezi van gölü çevresinde yerleşmiş. gölün bir kenerına çekip bizde geceyi geçirdik, hava müthiş soğuktu.
gurbetteki Tatvanlı dostlara şehir merkezinden kısa video...
http://youtu.be/Us69EMZDaO4
konaklama yerimiz.