Arama sonuçlarınız

1. yazer

İran

Ynt: İran sayın kardelensena1; İrana karvan olmadan sadece oto'yla seyahat düşünüyorsanız, acizane fikrim irandan oto kiralamızı tavsiye ederim. Araç üzerinize kayıtlı degilse, noterden vekalet alarak gidersiniz ancak bu da ayrıca masraf olacak. İran TRİPTİK istiyor. Türkiye tarafında...

2. yazer

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın Cengiz KAYA; teşekkür ederim. selam/saygılar
  3. yazer

Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu

Ynt: Efsane İle 2013 Ağustosunda İsviçre İtalya Almanya Avusturya Slovenya Turu sayın burak kardeşim; seyahatinizi keyf-merakla takip edecem. Eli her daim öpülesi anneyle seyahat bir başka oluyor. Bu duyguları çok iyi bilirim. ALLAH'tan annemle yaptıgım gezileri videoya almışımda, geçmiş bu...

4. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın Goldwingerr; muhterem kardeşim, gezimi kaleme alırken keyf oluşturmuşsam mutluluk duyar, ilginize teşekkür ederim. Tespitinize bende katılıyorum, şanslıydım ;D . Şansımı birazda aracı park edecek yer bulmamaya da borçluyum. selam/saygılar
  5. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın botiara; Güzel dilekleriniz için ALLAH razı olsun. Sevgili kardeşim, İnşallah o günler yakındır, ben halen kendimi genç, çocukları dahi çocuklukta taktıgım lakapla hitap ettigim oluyor. Tabi hemen bozuluyorlar "yaa baba halen bizi 5 yaşında...

6. yazer

Ynt: Mrb sayın zekierkal; ilginize teşekkür ederim. zekierkal bey, satın almış oldugum yerde kalmadığı ifade edildi, ancak benimde sıklıkla alışveriş yaptığım ve güvendiğim GİTTİGİDİYOR araştırdım. bendeki modelin satışı olduğunu gördüm. adres olarak şu olabilir...

7. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın sahin05; Efendim, ilginizi çekmişsem ben teşekkür ederim. forum ailesi olarak sizlere faydalı olmuşsak ne mutlu bize. selam/saygılar
  8. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Sayın berkcantp; muhterem abim, iyi dilekleriniz için ailece teşekkür ederiz. ömrün, siz ve aileniz içinde en güzel yaşanması dilegiyle. selam/saygılar
  9. yazer

Avrupa'da 3350+1800 Kilometre

Ynt: Avrupa'da 3350+1800 Kilometre sayın atranslator; Taze biligileri ve fotoları merakla takip edecam. selam/saygılar

10. yazer

Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak

Ynt: Uludağ Milli Park Kapısından Karavanlara Yasak sayın ahenk; Bilgi için çok teşekkür ederim. seyahat programında vardı. uyarmanız iyi oldu. varsın orası çadırcılara kalsın. Belirli bir zümre orayı vatan etmiş kendine, rahatları kaçmasın diye yasağı çıkarmışlar. Karavan ailesi mücadele...

11. yazer

İstanbul Olimpiyat Oyunlarına Aday Hala Bir Karavanparkımız Yok.

Ynt: İstanbul Olimpiyat Oyunlarına Aday Hala Bir Karavanparkımız Yok. Sayın enverdede; sayın abim, duyarlılıgınız için çok teşekkürler. Örnek mail, örgütlü üyeler olarak daha etkili olur. Bu konuyu gündeme getirdigi için sayın mustafayetim abime teşekkür ederim. selam/saygılar
  12. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Tüm yorgunlugumuzu atacagımız ılıcaya yerleştik, mevsimi itibariyle her yer cıvıl cıvıl. Sabah kapılca sonrası dinlenme ve öglen sonrası kaplıcanın karşısındaki ormanla kaplı dağ eteginde piknik yapıyoruz.

13. yazer

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Sayın enverdede; Sayın abimiz, agzınıza sağlık deriz...
  14. yazer

Burgaristan , Arnavurtluk Ve Romanya Turu

Ynt: Burgaristan , Arnavurtluk Ve Romanya Turu Sayın tgbrk34; Bulgaristan için hususi (yeşil) pasaporta üç ay için vize gerekmiyor. Takipteyim. Selam/saygılar
  15. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yarın, ILICA'ya gidecaz "hanıma sözüm vardıya". Ilıca; Kahramanmaraş'tan Kayseri yoluna doğru 80km ilerde Belediye tarafınca işletilen suyu kokusuz, kaliteli ucuz yer. (kişi başı 3,5TL) TAVSİYE OLUNUR.

16. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Geride bıraktıgımız üç evladımız,
  17. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Nihayet buldu,
  18. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Kahramanmaraş'tayız, oğlanın mezuniyet töreni için SÜTÇÜİMAM ÜNİVERSİTESİ satadyumda tören hazırlıgını tamamlamıştı. Geride kalan iki kızımızda törene yetişti. hanım mutlu. Geride bıraktığı üç evladına kavuşmuş. Oğlan M.Naci ÖZER Elektrik...

19. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Ewvet pamuk eller klavye'ye. yorumlarınızı bekliyorum.
  20. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Pc'ler için..... http://youtu.be/-bueaiQ__5k

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri