Arama sonuçlarınız

1. ömrümü7ler

Tarsus-Çamlıyayla-Cehennem Deresi Gezisi (6 Aralık 2009)

Ynt: Tarsus-Çamlıyayla-Cehennem Deresi Gezisi (6 Aralık 2009) emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkürler..

2. ömrümü7ler

İstanbul'daki birkaç JEEP hakkında

Ynt: İstanbul'daki birkaç JEEP hakkında ikinci el araba bakacak olsam Ankaraya bakıyorum öncelikle.. araçları çok temiz kullanıyorlar.
  3. ömrümü7ler

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? opellerdede aynı parça sıkıntsımı var diye düşünmeden yapamıyorum..

4. ömrümü7ler

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? benim fikrimce o paralara bir suzuki daha uygundur.. bende 1992 nissan pathfinder ile başlamıştım ama çok parça sıkıntısı yaşadım. opele çok raslayamadığım için böyle bir kanı var içimde.
  5. ömrümü7ler

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Hasan abi Ahmet abininde bahsetmesi üzerine seninde emeğine sağlık.. çok güzel olmuş..

6. ömrümü7ler

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Ahmet abi emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın..

7. ömrümü7ler

Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009)

Ynt: Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009) :D orada diğer cj'nin bir sorunu çıktı galiba nedir hasar..
  8. ömrümü7ler

Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009)

Ynt: Gaziantep Offroad Ekibi Kurban Bayramı Gezisi (Kamplı-29-30 Kasım 2009) Göktuğ abi paylaşım için teşekkürler. emeğinize sağlık..
  9. ömrümü7ler

Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009)

Ynt: Kuzey Kıbrıs 2. Off-Road Oyunları (6 Aralık 2009) emeğinize sağlık, süper karelerle bu güzel gününüzü bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..

10. ömrümü7ler

Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009)

Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009) basamakların fazlalık olduğunu doğamız nasılda hemen farketmiş :D

11. ömrümü7ler

Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 8. Yarış (5-6 Aralık 2009) Ufuk abi emeğine sağlık. çok güzel kareler.
  12. ömrümü7ler

Karakız (2 Aralık 2009 Çarşamba 14:32)

Ynt: Karakız (2 Aralık 2009 Çarşamba 14:32) Allah analı babalı büyütsün.. maşallah..

13. ömrümü7ler

Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009)

Ynt: Afyon Sandıklı Taşoluk Yaylası Keşif Gezisi (5 Aralık 2009) emeğinize sağlık fotoğraflar çok güzel gezi çok güzel. devamını bekliyoruz..
  14. ömrümü7ler

Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009) çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık..
  15. ömrümü7ler

Arap Atasözü :)

Ynt: Arap Atasözü :) çok süper :D :D

16. ömrümü7ler

Arkadaşımız Yavuz'un (yevgeni) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (yevgeni) Doğum Günü Kutlu Olsun ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
  17. ömrümü7ler

Tevfik, Doğum Günün Kutlu Olsun

Ynt: Tevfik,Doğum Günün Kutlu Olsun. ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
  18. ömrümü7ler

Arkadaşlarımızdan Murat Öz Nişanlanmıştır

Ynt: Arkadaşlarımızdan Murat Öz Nişanlanmıştır Murat abi hayırlı uğurlu olsun.. ömür boyu mutluluklar..

19. ömrümü7ler

Kurbanlıklar Adına Teşekkür

Ynt: Kurbanlıklar Adına Teşekkür Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum.. saygılarımla..
  20. ömrümü7ler

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın benim geniş ailem :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34