Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TEŞEKKÜRLER VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN ZATEN ASKIYA ALDIM ŞU AN GRAND VİTARA YADA RAV4 DÜŞÜNÜYORUM 2000 ÜSTÜ HEMDE MADDİ KONUMU BİRAZ DAHA ÇIKARTIP BUNLARA BAKACAĞIM SON SEÇENEK HONDA CRV
PEKİ BU ARAÇLARIN KAÇ MODEL ÜSTÜNE BAKMAK LAZIM BAŞLANGIÇ TA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE SAHİBİNDEN BİR KAÇ ARAÇ VAR BEĞENDİĞİM SİZİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ BEĞENDİĞİNZ VAR İSE BAKAİLİRİM
TEŞEKKÜRLER HANGİ ARACI DANIŞSAM HERKESİN BİR BİLGİSİ TECRÜBESİ VAR HERKESİN YAŞADIĞINI BEN YAŞAMAM ONLARDA BENİM YAŞADIĞIMI YAŞAMAYACAK OFF ROAD YAPMICAM SONUÇTA KAMP İÇİN ARAÇ ARIYORUM AMA DEVAMLIDA KAPUTU AÇIP BİR ŞEYLEK YAPMAK İSTEMİYORUM ARAÇ TA HAYIRLISI DİYORUM ARTIK
Teşekkür ederim çok sağolun tekrar
Bu araö hakkında bir kaç kişiden fazla bilgi aldım sanayiden çıkamazsın ve malzeme pahalı seni çok üzer uzun yol yapamazsın dediler bu konu doğrumu bu araç hakkında