Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Behçet Bey,
10 yıldır İstanbul'dan kaçmayı planlayan Biri olarak neredeyse boş vaktimin yarısını tekne ve karavan hayali kurarak geçirdim.
Bu yüzden tecrübeli bir araştırmacıyım. :sunglasses:
2 yıl yelkenli kurslarına giderek tecrübe edindim. Maalesef ülkemizde teknesi olana direkt...
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)
Merhaba Yücel Bey,
Geçmiş Öğretmenler gününüzü kutlarım, 4-5 aydır işlerimin yoğunluğundan foruma giremiyordum, yazdıklarınızı yeni okudum...
Haziran ayından beri Sizi oldukça mutsuz ve de yalnız gördüm..
Probleminiz neyse Bana...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)
Ben de 13 m3 Gezenev hayali kuruyorum.
İlgiyle takip edeceğim Erdal Bey, şimdiden hayırlı olsun.
Ynt: Kararsız Kaldım Yardım Rica..
Renault Traffic de yanlış seçim olur, herhangi bir bayiye gidip içini görseniz zaten vazgeçersiniz. 4 kişi alçak tavanlı bir aracın içinde çok zor gibime geliyor...
Ynt: Kararsız Kaldım Yardım Rica..
Bence de aracınızı değiştirin. Karavan çekmek istiyorsanız dizel bir otomobil alın. Örneğin Benim aracım 2010 model astra cdti. 1248 cc motor hacmi olmasına rağmen 90 hp ve 200 nm torku var. (Kıyaslayın diye yazdım)
İyi gezmeler dilerim.
Ynt: Güneşi İle Denizi İle Camper Alıştırması İle; 2010 Kurban Bayramı
Teşekkürler Enver Bey, Sizin yazdıklarınıza, aradan 3 yıl geçmiş olmasına rağmen anca sıra gelmiş.
Cem Babadağ'ın kızı Yağmur'u hastanelik eden kediyi bile tanımış olduk 8)