Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgiler için çok teşekkür ederim motora usta elektrik verdi o çalışıyor ama siyah kutunun içinde bulunan elektronik devre kartın üstünde 4 adet röle yada transistör tarzı metaryellerde arıza yanmış gibi gördük
istanbul bursa başta olmak üzere 4-5 yerde buldum çıkmalar 800-1500 tl arası...
2004 MODEL 2.7 DİZEL GRAND CHEROKEE ARACIM İÇİN ARKA SİLECEK MOTORU LAZIM ÜZERİNDEN ÇIKAN ARIZALI MOTORU PAYLAŞIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
HAZIR KONU AÇMIŞKEN GÜNEŞLİKLER İÇİN 2 ADET TUTUCU KLİPS LAZIM VAR MI BULABİLECEĞİMİZ BİR YER
HANGİ MARKA VE SERİ YAĞ ?
merhaba aracım 2004 model wj grand cherokee şuan 325.000 kmde yaşadığım bölgede hava sıcaklığı kışın maksimum - 5 yazın maksimum 40 derece hangi yağı kullanmalıyım son 2 bakımda 5w30 kullanılmış ama jeep sürekli -12 derece ise 5w30 kullanın diyor, 10w40 kullanmak...
HANGİ MARKA VE SERİ YAĞ ?
merhaba aracım 2004 model wj grand cherokee şuan 325.000 kmde yaşadığım bölgede hava sıcaklığı kışın maksimum - 5 yazın maksimum 40 derece hangi yağı kullanmalıyım son 2 bakımda 5w30 kullanılmış ama jeep sürekli -12 derece ise 5w30 kullanın diyor, 10w40 kullanmak...
merhaba 2004 model wj aracım belli bir süre yol gittikten sonra stop ettiğinde bir kaç dakika sonra konsolun sağ önünden torpido arkalarından tuhaf sesler geliyor sebebi ne olabilir daha önce başına gelen var mı ?
dediğiniz gibi tamamen beklenti ile alakalı birde insanlarda ilk sahip olduklarına aşırı bağlılık olur benim içinde jeep öyle, kia kötü araç demiyorum ama performans olarak zor koşullara pek uygun değil kırılgan
4x4 bir suv alacaksam ya jeep alırım yada mitsubishi pajero bunlar dışında hyundai nissan kia falan açıkçası gerçek bir suv değiller en azından Türkiyede bulunan modelleri
aracın kullanıcısı çok önemli jeepten anlayan bakımlarını düzenli yaptıran ve orjinal parçalar kullanılmasına özen gösteren bir kullanıcıdan sorunsuz bir araç bulabiliyorsanız kaçırmayın ama malum sarı sitede bir yıldır ilanda olan araçların çoğu 5 para etmez bu tip araçlar tanıdıktan ve uzun...