Arama sonuçlarınız

1. semihyesil8

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

merhaba bu kartı nasıl temin ettiniz bana yardımcı olabilirmisiniz bende şuan aynı sorunu yaşıyorum aracımda

2. semihyesil8

Wj Grand Cherokee Arka Si̇lecek Motoru

bilgiler için çok teşekkür ederim motora usta elektrik verdi o çalışıyor ama siyah kutunun içinde bulunan elektronik devre kartın üstünde 4 adet röle yada transistör tarzı metaryellerde arıza yanmış gibi gördük istanbul bursa başta olmak üzere 4-5 yerde buldum çıkmalar 800-1500 tl arası...
  3. semihyesil8

Wj Grand Cherokee Arka Si̇lecek Motoru

2004 MODEL 2.7 DİZEL GRAND CHEROKEE ARACIM İÇİN ARKA SİLECEK MOTORU LAZIM ÜZERİNDEN ÇIKAN ARIZALI MOTORU PAYLAŞIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HAZIR KONU AÇMIŞKEN GÜNEŞLİKLER İÇİN 2 ADET TUTUCU KLİPS LAZIM VAR MI BULABİLECEĞİMİZ BİR YER

4. semihyesil8

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

HANGİ MARKA VE SERİ YAĞ ? merhaba aracım 2004 model wj grand cherokee şuan 325.000 kmde yaşadığım bölgede hava sıcaklığı kışın maksimum - 5 yazın maksimum 40 derece hangi yağı kullanmalıyım son 2 bakımda 5w30 kullanılmış ama jeep sürekli -12 derece ise 5w30 kullanın diyor, 10w40 kullanmak...
  5. semihyesil8

Jeeplere Konulan Yağlar

HANGİ MARKA VE SERİ YAĞ ? merhaba aracım 2004 model wj grand cherokee şuan 325.000 kmde yaşadığım bölgede hava sıcaklığı kışın maksimum - 5 yazın maksimum 40 derece hangi yağı kullanmalıyım son 2 bakımda 5w30 kullanılmış ama jeep sürekli -12 derece ise 5w30 kullanın diyor, 10w40 kullanmak...

6. semihyesil8

Wj Grand Cherokee Sağ Ön Torpido Içinden Yada O Bölgeden Gelen Tuhaf Ses

öncelikle teşekkür ederim cevabınız için peki bu işlemi yaptırabileceğim bildiğiniz bir usta yada servis var mı acaba Ankara yada İstanbul'da

7. semihyesil8

Wj Grand Cherokee Sağ Ön Torpido Içinden Yada O Bölgeden Gelen Tuhaf Ses

merhaba 2004 model wj aracım belli bir süre yol gittikten sonra stop ettiğinde bir kaç dakika sonra konsolun sağ önünden torpido arkalarından tuhaf sesler geliyor sebebi ne olabilir daha önce başına gelen var mı ?
  8. semihyesil8

Grand Cherokee Almayi Düşünüyorum

dediğiniz gibi tamamen beklenti ile alakalı birde insanlarda ilk sahip olduklarına aşırı bağlılık olur benim içinde jeep öyle, kia kötü araç demiyorum ama performans olarak zor koşullara pek uygun değil kırılgan
  9. semihyesil8

4x4 bir suv alacaksam ya jeep alırım yada mitsubishi pajero bunlar dışında hyundai nissan kia falan açıkçası gerçek bir suv değiller en azından Türkiyede bulunan modelleri

10. semihyesil8

aracın kullanıcısı çok önemli jeepten anlayan bakımlarını düzenli yaptıran ve orjinal parçalar kullanılmasına özen gösteren bir kullanıcıdan sorunsuz bir araç bulabiliyorsanız kaçırmayın ama malum sarı sitede bir yıldır ilanda olan araçların çoğu 5 para etmez bu tip araçlar tanıdıktan ve uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR