Arama sonuçlarınız

1. daisuki

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim aracınız hayırlı olsun :) bende bu araçlardan bakmaya başladım hatta favorilerime bir kaç tane ekledim ??? şuan araştırma içersindeyim sizce sadece şehir içi kullanımda ev ve iş arası hafta sonu gezmeleri için mantıklı bir araçmı ? yoksa binek bir araçmı...

2. daisuki

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) aracım yok ama konuda land cruiser olunca takip edelim ... :)
  3. daisuki

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM aracınız hayırlı olsun temiz gözüküyor gerçekten keşke babanızın o anki yüz ifadesini çekseydiniz :) neden böyle dedim bende zamanında yurt dışında çalışırken 98 yılında babama 92 model yuvarlak yüksek tavanlı 2.5 ford almıştım ve bu araba babamın ilk arabasıydı...

4. daisuki

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı bencede lastikler çok güzel :) sabırsızlıkla jantlı halini görmek istiyoruz ...
  5. daisuki

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. resimler için çok teşekkürler ASKER'liğimi Gelibolu da 87/1 tertip 18.Mekanize Piyade Tugayında servis Otobüs şöförü olarak yaptım .Haftanın iki günü oraya gidiyordum teskere olaçak erleri oralara götürüyorduk...

6. daisuki

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Maşallah maşallah önler 100.5 cm ::) arkalar ise 101.5 cm ::) bunları duyunca başım döndü bian :D ;D bitmiş halinin resimleri varsa paylaşırmısınız... :)

7. daisuki

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin çok da güzel parlamış :)...aracınız sizdeydi ama yinede güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun...
  8. daisuki

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. aracınız ve karavanınız hayırlı olsun sıkıntılı bir süreçten geçmişsiniz geçmiş olsun.arac ve karavan resimlerini bekliyoruz... takip....
  9. daisuki

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. 110 def kupası ile çekme karavan ??? konu ilginç :) umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz başarılar diliyorum. takip...

10. daisuki

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 yeni aracınız hayırlı olsun araç güzel konu güzel :) :) takip diyelim...

11. daisuki

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı MAŞALLAH dediğiniz gibi olay bu bitmiştir ;) :D :D videonun devamını bekliyoruz...
  12. daisuki

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım bu araçlar seri üretim demi acaba ???

13. daisuki

3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı

Ynt: 3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı aracınız hayırlı olsun resim paylaşırmısınız...
  14. daisuki

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası uğur bey resim ve araç on numara da bu kadar çamuru en tepeye kovayla dökmediniz değilmi ;) :D :D hani araçın yüksekliğini düşününce böyle bir kanıya vardımda kusura bakmayın :) :) ;D ;D bu arada başka...
  15. daisuki

Benim Annem Doktor, Senin ki Ne İş Yapıyor Bakalım ?

Ynt: Benim Annem Doktor, Senin ki Ne İş Yapıyor Bakalım ? sizin başlığınızı bölmemek adına yeni başlık altında açtım müsadeniz için teşekkür ederim. :)

16. daisuki

DOĞDUĞUNUZ GÜN BABAMIZ

DOĞDUĞUNUZ GÜN BABA: Ne kadar da güzel Şimdi bu küçücük şey benim kızım mı? Ne kadar güzel gülümsüyor Hoş geldin Dünya'ma minik prensesim MİNİK PRENSES: Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam babam olsa gerek 5 YAŞINDA BABA: Prensesim benim, güzel minik prensesim Söyle bakalım baban sana ne...
  17. daisuki

DOĞDUĞUNUZ GÜN ANNEMİZ

DOĞDUĞUNUZ GÜN ANNE: Ne kadar da güzel Şimdi bu küçücük şey benim OĞLUM MU ? Ne kadar güzel gülümsüyor Hoş geldin Dünya'ma minik prensim MİNİK PRENS: Bu gözlerini benden hiç ayırmayan kadın annem olsa gerek 5 YAŞINDA ANNE: Prensim benim, güzel minik prensim Söyle bakalım ANNEN sana ne alsın...
  18. daisuki

Benim Annem Doktor, Senin ki Ne İş Yapıyor Bakalım ?

Ynt: Benim Annem Doktor, Senin ki Ne İş Yapıyor Bakalım ? çok güzel gerçekten :D bende bir şeyler eklemek istiyorum müsadenizle ....

19. daisuki

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Türkiye'dede böyle güzel resimler görmek nasib oldu çok şükür ;) :D aracaınız bitmiş güzel günlerde kullanmak nasib olur inşallah...
  20. daisuki

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? kızarmış bir tava hamsi ızgara yerim :D :D ;D ;D alttaki şuan dünyanın neresinde olmak isterdin ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR