Arama sonuçlarınız

1. Candemir Serenli

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

Çok istedim gelemedim. Paylaştığınız fotograflarla avunayım bari. Takip.
  2. Candemir Serenli

Araç Üstü Çadır Tavsiyesi?

bu videoda daha detaylı görülebiliyor. Video: https://www.youtube.com/watch?v=b0xrHOl00Y0

3. Candemir Serenli

İyi günlerde kullanın. Ben de kışlık modelini bana gönderdikleri fotolardan inceledim. Siz kışlık modelini mi kullanıyorsunuz. Soğuk havada deneyebildiniz mi.?

4. Candemir Serenli

Araçüstü Çadır Yerine Decathlon 2seconds Pratik Çadır???

Tabi ki tercih meselesi. Eğer her ayın en az 2 hafta sonunu kısa kaplar için değerlendiriyorsam ve çadırın devamlı aracımın üzerinde durmasında sakınca görmüyorsam, araç üstü çadırı tercih ederim. Bana göre araç üstü çadırın tek dezavantajı, araç ile inemediğim ya da çıkamadığım yerlere kamp...

5. Candemir Serenli

Bir de Gipsy'ye bakın. Gipsy ile Mart Camper'a göre ne gibi bir farkı var bilmiyorum ama Huma Oto'nun fiyatı çok yüksek.
  6. Candemir Serenli

Satılık Araç Üstü Çadır

Bu durumda çadırı ancak Tekirdağ'da mı görebiliriz.
  7. Candemir Serenli

Satılık Araç Üstü Çadır

Merhaba, çadırı nerede görebiliriz.

8. Candemir Serenli

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Mesela bunlardan biri BMC motokaravanı ile gezen Serpil Ertürk. Facebook'ta üye olduğum kamp karavan sayfalarında sıkça paylaşımlarını görüyorum.

9. Candemir Serenli

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Karavan sahibi olma fikrine bir türlü ikna edemediğim eşimi de alarak (ikna çalışmaları için :) ) gelmek istiyorum. Karavan sahibi olmayanlar da gelebiliyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri