Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
arkadaşlar delircem her gece bir tane yakıyom bu son sabah içmicem diye ne olkuyorsa oluyor sabah kahvesi dedikodular elimde yine ne yapcam ben ya
Harita Genel Komutanlığınca daha önceki yıllarda yayınlanan 1/25.000 Lik Haritasında Aladağların en yüksek zirvesi Büyük Demirkazık (3756 m) olarak bilinmekteydi. Emekli Topçu Kd. Albay Salih GÖZEN’in Yaptığı çalışmalar neticesinde, Aladağların en yüksek zirvesinin 3767m (+5,-5m) Kızılkaya...
Ynt: Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı?
RADYODAĞ 01/02/2008 TARİHİNDE YAYINA GEÇİYOR VE PROGRAM AKIŞI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.SİZLERDE KULÜB VE SPORCU DUYURULARINI YAYINLAMAK İSTERSENİZ BİZE YAZIN tyarici@hotmail.com AYRICA RADYODAĞ www.tolgayarici.com adresine girilerek orada bulunan radyodağ...
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal'in 19 mayıs 1919 tarihinde kurtuluşa ilk adımı atmasında kullandığı gemi samsunda baştan yapıldı ve müze olarak açıldı. bu konu hakkında elinde gösel objeleri olanlar burada paylaşalım
Ynt: Ağrı'dan Paraşütle İndiler
ama çok tehlikeli ağrı sürekli değişik hava akımlarına sahip bir bölge çok deneyimli olmak lazım arkadaşlarda bayağı donanımlı gitmişler bilgisel olarakta
Ynt: Mesafe Tahmini
suunto nın oryantiring pusulaları var kamplarda müthiş mesafe tahmini yaptırabilen aparatları var buraya yazayımmı nasıl yapılduığını
izmir hava tahmini
İl ve İlçelerimizde Hava / İZMİR
SON
DURUM 25.01.2008 Cuma
Sıcaklık (ºC) 8.5
Nem (%) 47
Basınç (hPa) 1026.7 HAVA AÇIK
Görüş (km) 20
Rüzgar (km/sa) Kuzeyde 12
Ynt: Hayatı İdame Teknikleri
arkadaşlar almanyada bir ouutdorro fuarında öğrenmiştim naylon poşetin içinde yumurta kaynatöma tekniği aynı yukarıdaki teknik bigibi
Ynt: Dağcılar Allahuekber'de 60 Bin Şehidi Andı
aman dostlar biz dört elle saldırdık peşine düştü k sizde bir şey duyarsanız uyaru-ın radyoda yayınlayalım
Ynt: Kitap Bağışı
mehmet hocayla bende ayrıontılı konuşcam bu konuyu rizede haftasonu büyük olsılıkla görüşebileceğiz belki radyodağ yayını için geçicem bu arada isteyenleri ben buraya radyodan yönlendiriyorum
Ynt: Kitap Bağışı
arkadaşlar biz radyodağ da kitap kampanyanız için anonslara başladık herkesi sesimizi duyan herkesi buraya bilgi almak için davet ediyoruz ancak bizlere kime yönlendirceğimize dair bilgi verin kimlerin ihitycı varsa onlarla buluşturalım
Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma
bir süredir bazı arkadaşlar da görüyorum çadırın zemini çadır bandları ile kaplıyorlar.. harbidende bayağı zemine metaned kazandırıyor. Allahım bu spordada Türk zekası yine ön plana çıktı diyelimmi daha erkenmi acaba birinin başına bir şey gelmesinimi bekliyelim.