Arama sonuçlarınız

1. www.tolgayarici.com

Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007)

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007) hüseyini yine en öne alın ayılar bir şey yapmaz-))))))))))))) duymasın sakın kanka olduk tdf de onlada

2. www.tolgayarici.com

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi www.mountainbike.com.tr
  3. www.tolgayarici.com

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007) bu rotayı ilk ve en kalabalık takım olarak geçen grub olduğunuzu bilmiyordunuz demi

4. www.tolgayarici.com

Hep Birlikte Unutmayalım

Tüm insanların barış, özgürlük ve mutluluk içerisinde yaşayacakları bir dünya için çalışırken, Birleşmiş Milletlerin Auschwitz’in kurtarıldığı 27 Ocak günü Nazi soykırımı kurbanlarını anma kararını da anımsayarak, tarihin bu utanç döneminde yaşamını yitiren bütün masum canları saygıyla anıyor ve...
  5. www.tolgayarici.com

Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı?

Ynt: Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı? nasıl dinlenir yazmayı unutdum ya winamp ile http://yayin.hostevi.com:2228/listen.pls mediaplayer ile http://yayin.hostevi.com:2228/ ayrıca sitememde bulunan butonlarada tıklayarak direkt dinleyebilirsiniz

6. www.tolgayarici.com

Nazi Soykırımı

Tüm insanların barış, özgürlük ve mutluluk içerisinde yaşayacakları bir dünya için çalışırken, Birleşmiş Milletlerin Auschwitz’in kurtarıldığı 27 Ocak günü Nazi soykırımı kurbanlarını anma kararını da anımsayarak, tarihin bu utanç döneminde yaşamını yitiren bütün masum canları saygıyla anıyor ve...

7. www.tolgayarici.com

Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı?

Ynt: Radyo Dağ Yayında! Haberiniz Var mı? tşkler hepinizi bekleriz
  8. www.tolgayarici.com

Dağcılar Allahuekber'de 60 Bin Şehidi Andı

Ynt: Dağcılar Allahuekber'de 60 Bin Şehidi Andı arkadaşlar duyduğuma göre bu tırmanış belgesel olarak çekilmiş nerden ulaşbiliriz bir fikri olan varmı
  9. www.tolgayarici.com

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007) antakyayılar hep böyle dinlerler dinlerler sonrada meydanda konuşurlar hep böyle yapıyorlar -)))))))))

10. www.tolgayarici.com

Hatay Antakya St. Pierre Kilisesi Yanındaki Vadi - Iron Gate

sende benim msn space e baksana-))))))))))))))))))

11. www.tolgayarici.com

Ynt: Transamanos Doğu - Batı Amanoslar Geçişi (25-27 Ocak 2007) bu ekbi sana te tek saayabişilirim fotoğrafcı hüsreyin var kankisi var emel var güli,z vae emelin kuzeni
  12. www.tolgayarici.com

yusuf evlendimi -))))))))))))))))) en son nezaman gittiniz

13. www.tolgayarici.com

-)))))))))))))) hocam valla varya ne menun oldum seni tanıdığıma
  14. www.tolgayarici.com

hocam emel hanımda var onuda tanırsın sen şimdi
  15. www.tolgayarici.com

ysusflar var özcan var doktor arkadaş mevlüt hocanın grubuyla tdf kampına gelmişlerdi benide hataylı yaptılar off ya geliyom geliyom yakında

16. www.tolgayarici.com

yasar arkadaş selam antakyayı yazdığını görünce içimden bir şey koptu .... parkurlarda ne hatıralarım oldu bir çok doğa sever arkadaşım var orada hatta 15 gün önce antakyadaydım hele birde aktivide sonrası dinlenip akşamına harbiyede rakı kebab yapmak varya ............offfffffffff ben oraya geliyom
  17. www.tolgayarici.com

Vaude Çadırlar Hakkında Yardım?

Ynt: Vaude Çadırlar Hakkında Yardım? space II arkadaşlar hannover da outdoor furaından almıştım orada olmamın sebebi şudu northface ile bir çok markayı bir grub teste soktular fuarın çatısında bir fırtına koridoru vardı içeriyede dev ekranla içeride olanları gösteriyorlardı 110 km hız ile esen...
  18. www.tolgayarici.com

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? evet ya isviçrede bir dağcı jel mum kullanıyor bir haftalık bir etkinlikte zaten oksijen problemi yaşıyoruz bu sporda adamın çiğerlerinde ödem oluşmuş. ama dağcılıkta bir gelenek çadırın fermarını 5-10 cm aralık bırakırsınız bir mum yakarsınız hem taşıması...

19. www.tolgayarici.com

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

evet kafa lambası yeri tutulmaz bir araç bence her çadırlı kapma katılan kişide bulunması gereken bir araç ama el feneride ihmal edilmemelidüşünseniz ya gece ihityaç için uyanıyorsunuz dışarı çıkmanız gerek botunuzu giyecekseniz el fenerinizi yere bıraktınız bir şey görmüyorsunuz ama aydınlatma...
  20. www.tolgayarici.com

Kamplarda İhtiyaç Giderme, Çöp Atıkları ve Su Kaynaklarını Doğru Kullanma

Ynt: Kamplarda İhtiyaç Giderme, Çöp Atıkları ve Su Kaynaklarını Doğru Kullanma ya nasıl bir konu yazmışım insanlara örnek teşkil etmesi için resim bile yükleyemiyorum. yüklersem ters düşecek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR