Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
İlhan Bey çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız...
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Teşekkür ederim Hakan bey
bu yılı geçtik inşallah önümüzdeki yıllarda bizi hırpalamazlar
sistem otursada rahatlasak.....
Enver Abi teşekkür ederim
inşallah sende sorunsuz bir şekilde geçersin muayeneden kolay gelsin
Ve Geçti Arkadaşlar.....
Cumartesi günü tüv'e konuşmaya diye gittim tekrar muayene düşünmüyordum
trafikte yaşadıklarımı (aracın 5 kişilik olduğunu 2 kişi olarak ruhsata işleyemeyeceklerini) anlattım
4- 5...
süreci yazayım belki diğer arkadaşlara katkısı olur!!!!
tüv 2 koltuk var 5 kişilik görünüyor demişti
yine olmadı trafik şubede 5 kişilik görünüyor 2 kişi yapılamaz ford bayisinden projeyi isteyin dediler...
Enver Abi bugün muameleci'yle konuşup nasıl yapılacağını öğrenip ona göre hareket edicem
doğru ek1 gerek yok deyip doldurtmadılar ruhsat değişecek dediler
Yarın için (Çarşamba) randevu aldım Trafik şubeden...
Arkadaşlar bu yıl muayeneden geçemedim
Ruhsatta araç sınıfı N1 yazıyordu M şeklinde düzeltip gelin dediler.
koltuk sayısı benim ruhsatta 5 olarak yazıyor 2 olarak düzeltilecek dediler
yeni mevzuat bizi yoracak...
Metin bey çok teşekkür ederim Görüşmek üzere bende sevgi ve saygılarımı iletiyorum :D :D :D