Arama sonuçlarınız

1. osman

Eşimin bana erken doğum günü hediyeleri YENİ TAMPONLARIM :)

Ynt: Eşimin Bana Erken Doğum Günü Hediyeleri Yeni Tamponlarım :) vay bee, ne eşler varmış. benim ki yakında beni evden kovacak bu işlerden dolayı. Arabayı kuma gibi görüyor. Eşinize ben bir teşekkür de bizden bu nazik hareketinden dolayı.

2. osman

Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz elbette :)
  3. osman

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz Aslında elinizdeki şanzıman ford minibüs şanzımanı ancak tuzla da yapılan T model araçlara göre modifiye edilmiş. Bu sebeple 2. nesil ford transit minibüslerde olan 2,5 luk dizel motorlara uyabileceği konusunda bir fikrim var ama emin değilim...

4. osman

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz Hocam bulmuşsun dizel willys i ne işin var taunus motoruyla. At bir tane yeni nesil dizel pıtır pıtır bin. Projeniz olabiliyor ama çooook zor. Harcayacağınız paraya arabayı verseniz üste borçlu kalırsınız. Hiç değmez
  5. osman

Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon Sanırım çok fazla uğraştırır, ama defenderlere daha kolay uygulanabilir. Seri 3 de direksiyon hattı çok dolambaçlı. İstenirse olur, imkansız değil. Bana göre değmez.

6. osman

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon Geçmiş olsun, umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur. Bu arada kapaktaki çatlak için nasıl bir çözüm buldunuz? Direksiyon önemli değil sizin sağlığınız yerinde olsun yeter ki.

7. osman

Sanziman Konusunda Yardim

Ynt: Sanziman Konusunda Yardim Sanırım Tuzla ana tamir fabrikasında üretilen çakma jeep olan T model aracın şanzımanı olması lazım. Oranın adı 1013 Ana Yamir Fabrikası dır. Bu araçlarda bildiğim kadarıyla 2000 lik Ford taunus motoru kullanıldı Şanzıman da muhtemelen ford minibüs şanzımanı ...
  8. osman

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon Daha önce 450 demiştim, düşünürseniz bir şey yaparız.
  9. osman

Yeni Aldıgım M38-a1

Ynt: Yeni Aldıgım M38-a1 Hayırlı olsun Yılmaz usta. Sağ taraf camın önündeki, antenin arkasındaki boşluk ne işe yarar?

10. osman

Satılık Dana 20 Arazi Şanzımanı

Ynt: Satılık Dana 20 Arazi Şanzımanı güncel

11. osman

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon güncel
  12. osman

T98 Kaiser Şanzıman Takozu

Ynt: T98 Kaiser Şanzıman Takozu güncel

13. osman

Gaz69 Arıyorum

Ynt: Gaz69 Arıyorum Malum sitede Bursa da vardı bir zamanlar. Genelde evrak işleri sıkıntılı oluyor.
  14. osman

Çıkma CJ - Jeep Parçaları

Ynt: Çıkma Cj - Jeep Parçaları Bu otomatik işinizi görür mü?
  15. osman

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Traversi şasiye bağlamak için 5mmlik sactan U şeklinde parçalar büktürdüm. Bu parçaların hangi pozisyonda şasiye kaynatılması gerektiğini görmek için traversi kulağa sabitleyip gerekli ölçüleri aldım.

16. osman

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Şaftçıdan telefon geldi. Biz ''şaftı gel al'' demesini beklerken verdiğimiz parçlar olmamış, komple yeni şaft yapılacak dedi. Onun için arazi şanzımanının giriş flnaşının da yeni yapılacak şafta göre revize edilmesi gerekmiş. Çare yok, flanşı söktük onu da...
  17. osman

Hurda Jeep Parca Parca Satılacaktır

Ynt: Hurda Jeep Parca Parca Satılacaktır Araç bayağı diri duruyor. Sormak ayıp olmasın neden hurdaya ayırdınız acaba? Ön ve arka dif komple kovan için ne istersiniz?
  18. osman

1963 Willys

Ynt: 1963 Willys Yılmaz usta, Orjinallik konusundaki ısrarınız nedeniyle sizi tebrik ederim. Yalnız merak ettim üzerindeki jantlar 100 lük dodge nin mi?

19. osman

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama Uğur Bey, Aracın sahibini buldum ve konuştum. Ancak malesef aracı satmayacaklarını söylediler. Başka olursa haber veririm.
  20. osman

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Tüm sabır dilekleri için teşekkür ederim. İnsanın motivasyona gerçekten ihtiyacı oluyor. Bazen sabır taşı çatlamıyor değil. Geçen hafta şanzımanları yerine koymuştuk, bu hafta ara şaft ile uğraştık. Elimde Gaz69 un orjinal ara şaftını saklıyordum , bu şaft...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR