Arama sonuçlarınız

1. lordshouthampton

Fiyatlara Sitem.

Hocam benzin ve motorin zamlı fiyatta halen, sen ne diyorsun? :)

2. lordshouthampton

Navara D40 Tecrübeleriniz

5 yıldır Navara d40 kullanıcısıyım. Aracı şehir içi 4x2’de sürüyorum. Dilediğim her yere arabamla gidiyorum, tabiri çok uygun olacak, taş gibi kamyonet. Benim aracın km’si emsallerine göre çok düşük, bu konuda şanslıyım. Şimdi gelelim sorulara; 1- Şehir içinde 11 litre kesin yakacak, bunu...
  3. lordshouthampton

2007 Navara Otomatik Şanzıman Araç Kalkış Sorunu

Geçmiş olsun. Maalesef dürüst insanlar bulmak çok zor. Neyse araç düzelmişse sorun yoktur. Tekrar çok geçmiş olsun.

4. lordshouthampton

1993 Grand Cherokee 5.2 V8 Limited Yardım

Hocam en yakın zamanda arabayı sat, iyi bir tatile çık, kafanı güzelce dinlendir ve ruhun sakinleşsin. Antidepresan da iyi gelir ama öncelikli olarak dinlenmek en iyi olanı :smiley:
  5. lordshouthampton

Hayırlısı olsun, umarım probleminiz düzelir. Konu ile ilgili buraya bilgi geçerseniz iyi olur. İleride bir arkadaşımız sorun yaşar ise örnek olsun. Selamlar.

6. lordshouthampton

Hocam kart tamiri hiçbir işe yaramaz, yazık etmişsin parana. Sorun hidrolik sorunu değil, bana kalırsa şanzıman kartı arızası. İzmir Ata Servis’te Gürcan Usta senin işini halledecek olan isim. Mutlaka bir görüş. Ata Servis - Anasayfa

7. lordshouthampton

İzmİr’de Harika Bir Deniz Kampı Yeri: Gümüldür Orman Ve Deniz Kampı

Arkadaşlar, hep Offroad yapacak halimiz yok ya, deyip, ver elini İzmir Gümüldür’de bulunan Orman ve Deniz Kampı’na doğru yol aldık. Çadırımızı denize sıfır harika bir yere kurduk. Ortam şahane. Kamp yerinde ne isterseniz mevcut. Ayrıca denize sıfır ormanla iç içe tatil yapıyor oluşumuz...
  8. lordshouthampton

Otomatik şanzıman kartı dediğimiz yer, otomatik şanzıman beynidir. Bu noktanın bozuk olduğunu şöyle anlayın; eğer arabanız yolda giderken devir almada kararsız kalıyor ve alt üst çizgide aşırı oynama yapıyorsa hemen soluğu otomatik şanzıman testinde alın. Eğer testte viteslerin oranlarında...
  9. lordshouthampton

Aracın otomatik şanzıman kartı değişti, şu anda bilgisayardan yazılımı yüklenecek. 3 bin tl’ye sorun halloldu. 1 gün boyunca araç test sürüşü yapılacak. Sanırım arabamı yarın alacağım. Siz siz olun, Nissan özel servisten şaşmayın. Anlayamadığım nokta şu; 11 bin tl ile 3 bin tl arasında uçuk bir...

10. lordshouthampton

Kimse yorum yazmamış, ama tecrübemi yazayım sizlere. Otomatik şanzıman kartının yandığını öğrendik, Nissan' ın kendi servisi değişecek parçalar için 11 bin tl istedi, özel servise götürdük aracı 3 ile 5 bin arasında bir fiyat aldık. Şu anda araç tamirde, süreci buradan paylaşacağım. İleride bir...

11. lordshouthampton

Herkese selamlar. Bu sabah Navara’yı çalıştırıp bindiğimde araç D konumunda öne doğru gitmediğini fark ettim. Arabayı R’ ye alıp geri geri gittim ve tekrar ayağımı frenden çekip D konumuna aldım, sorun aynen devam etti, araç yürümedi. Arabayı kapatıp 10 dakika sonra tekrar denediğimde, otomatik...
  12. lordshouthampton

L200 -büyük Lastik, Flanş, Yükseltme Ve Yol Tutuş Sorunları

Orjinallikten çıkınca ne yaparsanız yapın arabanın aerodinamiği eskisi gibi asla olmaz. Başınıza iş almışsınız. Geçmiş olsun.

13. lordshouthampton

Actyon Sports Yatak Sarması

Ana servislerden şaşmamak gerekli. Bu işin ustaları orada oluyor. Ayrıca hata yaptıkları zaman garanti kapsamında değişim de yapıyorlar. Geçmiş olsun.
  14. lordshouthampton

Nissan Qashqai 2.0 Dci Platinium 4x4 Hakkinda

Hocam aynı arabadan eşimde var, çok memnun kendisi. Biz o araçla girip çıkmadığımız arazi kalmadı desem yanlış olmaz. Lastik olarak ölçüler aynı. Çelik jantta harika duruyor. Balıkesir- Bursa arasında geçen kış yaşanan kar felaketinde araçlar yolda dururken, ben 4x4 nissan qashaqai ile bastım...
  15. lordshouthampton

Sürgülü Kasa Kamyonet Ruhsat Durumu

Çok teşekkürler arkadaşım. Sevgiler. Selamlar. er

16. lordshouthampton

Sürgülü Kasa Kamyonet Ruhsat Durumu

Arkadaşlar Nissan Navara aracımın arkasına sürgülü kasa taktıracağım. Ruhsatta her hangi bir değişiklik yapmama gerek olacak mı? Ruhsatta açık kasa kamyonet olarak geçiyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Selamlar.
  17. lordshouthampton

Bir 4x4 Seçimi..

4x2 Navara var bende. Kilitli diferansiyel, arka çekiş, kar lastiği derken zaten 4x4'den farkı kalmıyor. Girip çıkmadığım karlı yol kalmadı. Vergiden kaçmak için alınabilir... Burada ilgili konuyu okuyabilirsiniz.. 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında
  18. lordshouthampton

Navara Airbag Zembereği ( Airbag Sargısı ) Sorunu

Hocam hayırlı olsun. Bende de uzun zamandır 2007 otomatik Navara var. Airbag Sprailini değiştirmek zorunda kalmıştım ben de geçen sene. Ama benimki yıla göre aracın verdiği bir durumdu. Navara parçaları pahalı falan değil, en kolay bulunan parçalar. 2 yıldır aracı kullanan birisi olarak...

19. lordshouthampton

Bir 4x4 Seçimi..

Nissan Navara sizin aradığınız kriter...
  20. lordshouthampton

Kilitli Difransiyel Nedir?

Kısacası şu; tekerler dönüşlerde aynı çapta dönmüyor, böylelikle araç dengeyi sağlıyor, takla atmıyor. Araçta kayma durumu olmuyor. Kilitli olması en sağlıklı olanı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR