Arama sonuçlarınız

1. lordshouthampton

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

Hocam bildiğin Captiva reklamı çekmişsin. Güzel araba, güle güle kullan. Sonuçta ABD arabası, taş gibidir :)

2. lordshouthampton

Cj6 Almayı Düşünüyorum

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ya senle aynı yaşta araç alıyorsun ya da abi diyebileceğin bir araç 'arıza çıkarır mı?' diye yazıyorsun. Hocam ömrünü sanayilerde geçirmeye hazır ol.
  3. lordshouthampton

Çift Kabin Kamyonet Hız Limitleri

Hocam ruhsatta ne yazıyor? Geçen Mart ayında Kamyonetimle duble yol dediğimiz yerde 100 ile giderken ceza yedim, radar cezası. Polisle uzun uzun konuştuk. Hız sınırı 85 ama biz 94'ekadar izin Veriyoruz dedi. Ayrıca panelvan olayını da sordum, ruhsatta yazana bakarız dedi. Hani benim aracım...

4. lordshouthampton

Güçlü Arazi Aracı Tavsiyesi

Nissan Navara 4x4 d40 kasa al, bak o Amarok V6 motoru bir daha kullanıyor musun? :smiley:)
  5. lordshouthampton

Nissan Navara Aracımı Off Road Için Kullanmak Istiyorum. Yardım

Hocam bu araç ağır off roaf'da yapar, merak etme. Bende de var 2007 LE 4x2 otomatik. Kar buz yağmur çamur her yerdeyim.

6. lordshouthampton

L200 Enjektör Temizliği

Götürün servise yapsınlar, en iyi ustalar orada. Enjektör gibi hassas konuda dışarıya güvenmeyin. Ben Navara'mın enjektörlerini servisinde temizlettim.

7. lordshouthampton

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

Dostum ben de BF Goodrich AT KO2 almak istiyorum. Peki AT mi iyidir yoksa MT mi? Fiyatları nedir tam olarak?
  8. lordshouthampton

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

Aracın contası ölmüş, yağ kaçağı da cabası, sen kalk sürücüyü suçla. Adam araca 3 gündür biniyor. Nerede galericilik yapıyorsun hocam? Bodoslama girdin mağdur olana. Kusura bakma ama yemedik :))
  9. lordshouthampton

Hocam bizim millet takılmış Ford, Wolksvagen, Fiat... diye bilindik arabalara. Adamlar da çözmüş olayı; dayıyorlar üç kuruşluk arabaları dünya paraya. Daracık arabalara biniyorlar, teknolojiden uzak, sıkışa sıkışa. Japon dediğin zaman duracaksın. Daha bizim millet Honda'yı yeni keşfediyor...

10. lordshouthampton

7000 km ortalaması, şehir içinde kullanıyorum aracı

11. lordshouthampton

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Hocam elindeki paraya yazık edeceksin gibi. Kapılmışsın bir Disco td5 sevdasına, sana ne desek boş. Piyasada ciddi söylüyorum temiz Disco td5 yok. O Anıl Oto, Human Oto, Kayalar Oto var ya selam versen senden en az 2000 tl para istiyor. Ayda 4 kez uğrasan bütçeni batırırsın. Eski bir Disco...
  12. lordshouthampton

Nissan D21 1986 Araç Yenileme

Bravo, son durumu nedir?

13. lordshouthampton

91 Laredo

aracın yaşı itibariyle sorun çıkaracağı kesin. meşakkatli işler bunlar. tedarikçi tabiki 'alın' der, yedek parça satışı olmalı değil mi :) sorduklarınıza bakılırsa işiniz çok zor. kolay gelsin.
  14. lordshouthampton

Hem Şehir Içi Hem Arazide Td5 Ve Masrafları Hakkında Sorularım Var

Hocam Disco 2.5 temizini bulamayacağın İçin hayatının önemli bölümünü sanayilerde geçireceksin. Bunu bilerek işe koyul..
  15. lordshouthampton

Sanat Kampı (12 - 16 Haziran Urla - İzmİr)

Kamp yeri konaklama ücreti 5 günlük 250 tl. Ücretsiz elektirik dışında fiyat tek. Fakat kamp içindeki yiyecek içecekler kampa katılanlara büyük indirimle verilecek. Dilediğiniz herşey kampta mevcut. Maldivler'i aratmayacak bir koy ve şahane bir deniz var. Ayrıca kamp içindeki tüm etkinliklere...

16. lordshouthampton

Sanat Kampı (12 - 16 Haziran Urla - İzmİr)

Arkadaşlar, İzmir Urla'da 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 günlük sanat Kampı yapılacak . Urla Akkoy, Marika Beach Club'ta yapılacak olan kampa çadırınızı alıp geliyorsunuz. 5 günlük ücret 250 tl. Kamp yerinde yiyecek içecek sorunu yok. Kamp herkese açık. Muhteşem bir manzarada harika...
  17. lordshouthampton

Vitara 92 Bin Km'de Motor Problemi Hem De Aldıktan 3 Gün Sonra

Geçmiş olsun. Hiçbir galericiye güvenip bir ustasına göstermeden araba alınmamalı. Dava açın sonuç alırsınız.
  18. lordshouthampton

Şehir içi 9 civarı, fotoğrafını çektim az önce, ekte bakabilirsin. Şehir dışı 7.2'yi gördüm 100 km'de

19. lordshouthampton

Bende 2007 4x2 otomatik LE donanım var. 6 aylık vergim 510 tl. Yıllık toplam 1020 tl yapıyor. Bilgin olsun.
  20. lordshouthampton

Cahil Wj Ci.....

Dostum kayışlardan geliyor o ses büyük ihtimalle. Direksiyon, klima ve V kayış değiştiğinde sorun hallolur. Isınınca geçmesi kayışların eskimesinden kaynaklı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR