Arama sonuçlarınız

1. lordshouthampton

Jimny Mi, Kia Sorento Mu?

Güney Kore Sorentosundan 100 gömlek üstte. Japon farkı hocam. Ayrıca Sorento kullandım, deneyim sahibi birisi olarak yazıyorum. Navara sorunlu mu peki? 2 yıl oldu, 4x4 D40 kasa ile bakım harici daha servise uğramadım. Kolay gelsin :))

2. lordshouthampton

3. lordshouthampton

Freelander Servis Önerisi (İstanbul) Ve Birkaç Ufak Sorun

Freelander yani Land Rover' un bitmek bilmeyen servis ve sanayi işlerine bulaşmışsın, benim de 5 yıl önce yaptığım gibi. Fakat sonunda pes edip arabayı satmak zorunda kalmıştım. Hocam sanayilerden çıkamazsın Land ile. Anıl Oto var Maslak'ta, ara onlarla konuş. Fiyat konusunda işin zor, normal...
  4. lordshouthampton

Hocam Kia'dan Sorento'dan uzak dur. Hem çok yakar hem de arızası bitmez.! Jimny konusunda ise amacın şehir içi ve offroad bir arada diyorsan, al derim. Ben offroad ve şehir içi bir arada Navara kamyonet kullanan birisiyim gerçi, beklentine göre al gitsin, ama Sorento'dan uzak dur, aman!

5. lordshouthampton

Navara Için Multimedya Ses Sistemleri

Ben de önce onu düşündüm ama akünün ömrünü azalttığı için vazgeçtim. Newfron düşünebilirsin, 10 numara sonuç aldım, aylardır kullanıyorum.

6. lordshouthampton

Navara Için Multimedya Ses Sistemleri

2007 Navara aracıma NewForn multimedya taktırdım, android işlemci. Harika sonuç aldım, tavsiye ederim. İstediğiniz herşey içinde mevcut. Direksiyon kontrolü de çalışıyor.
  7. lordshouthampton

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

vay, araç Canavar be dostum, şu asalet bile yeterli :))
  8. lordshouthampton

D40 kasanın kıymetini forumdakiler henüz keşfetmedi. Amarok ya da L200' ün 4x2 modeli beş para etmez. 2011 de Amarok 4x2 otomatik vardı bende, karda gitmedi araç. Ama Navara gerçek arazi canavarı. Bende para var yenisini almak İçin, ama arabama kıyamıyorum satmaya. D40 2500 motordan...

9. lordshouthampton

Hocam az önce yüklediğim fotoğrafları anlatayım. 4x2 Navaram ile Konya Adana arasında toplam 180 km tipide karın buzun üstünde gittim. Araç muhteşem performans gösterdi. Bir kere bile kayma patinaj sorunu yaşamadım. Adamlar öylesine güçlü motor yapmış ki, kısmi diferansiyel, 4x4 gibi aracı...

10. lordshouthampton

İlave bagaj yok, açık kasa kullanıyorum. Aracım 130 binde. Arabanın 2. sahibiyim. Lastikler Maxix AT 265-70-r16 Arka ağırlık var, ilk sahibi yeni aldığı zaman servisine taktırmış. Savurmasın diye. Bunun dışında motoru hiç kurcalanmamış bir araç. 7 bin km bakım görüyor aldığım günden bu yana...
  11. lordshouthampton

İlave bagaj yok, açık kasa kullanıyorum. Aracım 130 binde. Arabanın 2. sahibiyim. Lastikler Maxix AT 265-70-r16 Arka ağırlık var, ilk sahibi yeni aldığı zaman servisine taktırmış. Savurmasın diye. Bunun dışında motoru hiç kurcalanmamış bir araç. 7 bin km bakım görüyor aldığım günden bu yana...

12. lordshouthampton

Hocam bende 2007 4x2 otomatik d40 kasa var. Şehir içinde bir depo dizelle 700 km yol gidiyorum. Ortalama 45-50 kuruş arası yakıyor. Şehir dışı Adana-İzmir arasında 4 defa gittim geldim. 400 tl dizel ile 1100 km yol yaptı. Bunlar benim sonuçlarım. Test edilmiş, onaylanmış.
  13. lordshouthampton

Satilik Zj Cherokee 1993

Böylesini de ilk kez görüyorum; hocam sen fiyat söylesene, satıcı sensin. Canın sıkılmış, arabanın piyasasını test ediyorsun sanırım..
  14. lordshouthampton

Satılık 88 Fj70 Hakkında Düşünceleriniz, Aracı Tanıyan Var Mı?

Hocam aracı tanımıyorum, ama bir arkadaşım Toyota FJ 70 88 kullandı, fakat sanayilerden çıkamadı. Aracın 4 çeker sistemi sıfırdan elden geçti, dünya paralar harcadı araca, en sonunda sattı. Haftasonu falan diye alacaksın canını sıkacak. Bu paraya git bir 4x4 navara ya da L 200 al, sorunsuz bin.

15. lordshouthampton

Günlük Kullanım Hangi Hangi Grand Cherokee?

Hocam WJ 2.7 crd Grand Cherokee az mı yakacak sanıyorsunuz? Navara'yı mumla ararsınız. Ben de 2007 4x4 Navara kullanıcısıyım, bu yorumda bir yanlışlık var :))
  16. lordshouthampton

Land Rover Discovery Mpi

Teşekkürler cevap için. Fiyat şişirilmiş geldiği için Disco 2.5 dizel araçlara yönelmiş durumdayım, bakalım umarım bir tane bulabilirim. Çok fazla seçenek yok, araştırıyorum...
  17. lordshouthampton

Land Rover Discovery Mpi

Arkadaşlar selam. Şehir içinde de kullanacağım ve arkeolojik gezilerde değerlendirmek istediğim Disco Mpi modeli peşindeyim. Sahibinden'de 1 araç ilanı var ve fiyat konusunda braz şişirilmiş geldi bana. 1-Mpi kullananlar araçla ilgili neler söyler? 2-Arıza ve yedek parça sorunu nedir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR