Arama sonuçlarınız

1. ademcan

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) sıra bende, gelen giden emeği geçen herkese teşekkür ettim bende :)

2. ademcan

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) ben hala stajdayım cumartesi günü akşam ancak yükleyebilirim fotografları, herkese selamlar :)
  3. ademcan

Ağrı Dağı'na Çıkış Prosedürlerini Artık Valilik Belirleyecek

Ynt: Ağrı Dağı'na Çıkış Prosedürlerini Artık Valilik Belirleyecek Dediğin gibi bile olsa bu riski almaya değmez. Dağın şakası olmaz.

4. ademcan

Ağrı Dağı'na Çıkış Prosedürlerini Artık Valilik Belirleyecek

Ynt: Ağrı Dağı'na Çıkış Prosedürlerini Artık Valilik Belirleyecek Bu geçen 30 Ağustos Tırmanışı'nda yaşanan sorunun devamı Ağrı Valiliği işi biraz siyasete döküyor. Tırmanış işinin valiliğe verilmesi komik bir durum o zaman TDF başkanı da valilik yapsın Ağrı'da aslında çok basit mantıklı bir...
  5. ademcan

Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti

Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti Biz kötü haberi aldığımızda Zigana'da TDF kampındaydık. Hatta bir gün önce arkadaşları bahsetmişti Gürcistan'da olduklarından. Mekanın cennet olsun.

6. ademcan

İlk Dağcılık Okulu Niğde'de Açılabilir mi?

Ynt: İlk Dağcılık Okulu Niğde'de Açılabilir mi? TDF'nin ileri kaya eğitiminden yeni geldim. Eğitim kampını da Mümtaz Çankaya Dağevi'nin çim sahasına kurduk. Ora hem Cimbar Vadisi'ne beş dakika mesefe BDK için kamp atabileceğiniz ilk noktaya 2 saat mesafede bir yer ama hem spor salonunda hemde...

7. ademcan

Ağrı Valiliği'nin Düzenlediği "1. Ağrı Dağı Zirve Tırmanışı" Başladı

Ynt: Ağrı Valiliği'nin Düzenlediği "1. Ağrı Dağı Zirve Tırmanışı" Başladı Ağrı Valiliği bildiğim kadarıyla güvenlik gerekçesiyle TDF'nin 30 Ağustos Zafer Tırmanışı'na destek vermiyordu. Bu yüzden TDF tırmanışı Iğdır tarafından yapıyordu. Şimdi Ağrı Valiliği duyduğum kadarıyla dağcılık bilgisi...
  8. ademcan

2. Geleneksel Erciyes Kış Tırmanışı (Abdülmecit Doğru ve Ahmet Bilge Anısına)

ETKİNLİĞİN ADI: GELENEKSEL ÜNİVERSİTELER ARASI ERCİYES DAĞI KIŞ TIRMANIŞI (AHMET BİLGE ve ABDÜLMECİT DOĞRU ANISINA) BÖLGESİ: Kayseri, Erciyes Dağı ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN: EÜDAK (Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü) Faaliyet sorumlusu: Eren...
  9. ademcan

2. Abdülmecit Doğru ve Ahmet Bilge Erciyes Anma Tırmanışı (12 - 14 Mart 2010)

2 Kasım 1991 günü Erciyes tırmanışı sırasında çığ faciası ile kaybettiğimiz değerli bilim adamlarımız Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Prof. Dr. Ahmet Bilge anısına bu yıl ikinci kez Erciyes tırmanışı düzenliyoruz. EÜDAK olarak üniversitelerin Kültür-Spor Daire Başkanlıklarına cuma gününe kadar...

10. ademcan

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... O t-shirtin durumunu anlatayım o zaman bende: O t-shirt benim resmi faaliyet kıyafetim oldu. Çok zor şartlarıda gördü ve hala sapasağlam :)

11. ademcan

5. Ata'ya Bağlılık Uludağ Zirve Tırmanışı

Ynt: 5. Ata'ya Bağlılık Uludağ Zirve Tırmanışı Spor salonunda kumanyalar dağıtılınca faaliyet programına yeniden bakmıştım biz herhalde 4-5 gün kampta kalırız herhalde diye aslında havanın bozuk olması dışında faaliyet çok iyi gidiyordu. EÜDAK ekibi olarak Bursa'da bizi ağırlayan arkadaşlara...
  12. ademcan

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu Ad - Soyad: Adem Can AÇIL Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 - Konya Memleket: Trabzon Semt: Talas/ kayseri Meslek: Erciyes Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencisiyim. İlgi Alanı: fotografçılık, bisiklet, trekking, dağcılık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri