Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)
ben hala stajdayım cumartesi günü akşam ancak yükleyebilirim fotografları, herkese selamlar :)
Ynt: Ağrı Dağı'na Çıkış Prosedürlerini Artık Valilik Belirleyecek
Bu geçen 30 Ağustos Tırmanışı'nda yaşanan sorunun devamı Ağrı Valiliği işi biraz siyasete döküyor. Tırmanış işinin valiliğe verilmesi komik bir durum o zaman TDF başkanı da valilik yapsın Ağrı'da aslında çok basit mantıklı bir...
Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti
Biz kötü haberi aldığımızda Zigana'da TDF kampındaydık. Hatta bir gün önce arkadaşları bahsetmişti Gürcistan'da olduklarından. Mekanın cennet olsun.
Ynt: İlk Dağcılık Okulu Niğde'de Açılabilir mi?
TDF'nin ileri kaya eğitiminden yeni geldim. Eğitim kampını da Mümtaz Çankaya Dağevi'nin çim sahasına kurduk. Ora hem Cimbar Vadisi'ne beş dakika mesefe BDK için kamp atabileceğiniz ilk noktaya 2 saat mesafede bir yer ama hem spor salonunda hemde...
Ynt: Ağrı Valiliği'nin Düzenlediği "1. Ağrı Dağı Zirve Tırmanışı" Başladı
Ağrı Valiliği bildiğim kadarıyla güvenlik gerekçesiyle TDF'nin 30 Ağustos Zafer Tırmanışı'na destek vermiyordu. Bu yüzden TDF tırmanışı Iğdır tarafından yapıyordu. Şimdi Ağrı Valiliği duyduğum kadarıyla dağcılık bilgisi...
ETKİNLİĞİN
ADI: GELENEKSEL ÜNİVERSİTELER ARASI ERCİYES DAĞI KIŞ TIRMANIŞI
(AHMET BİLGE ve ABDÜLMECİT DOĞRU ANISINA)
BÖLGESİ: Kayseri, Erciyes Dağı
ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN: EÜDAK (Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü)
Faaliyet sorumlusu: Eren...
2 Kasım 1991 günü Erciyes tırmanışı sırasında çığ faciası ile kaybettiğimiz değerli bilim adamlarımız Prof. Dr. Abdülmecit Doğru ve Prof. Dr. Ahmet Bilge anısına bu yıl ikinci kez Erciyes tırmanışı düzenliyoruz. EÜDAK olarak üniversitelerin Kültür-Spor Daire Başkanlıklarına cuma gününe kadar...
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...
O t-shirtin durumunu anlatayım o zaman bende: O t-shirt benim resmi faaliyet kıyafetim oldu. Çok zor şartlarıda gördü ve hala sapasağlam :)
Ynt: 5. Ata'ya Bağlılık Uludağ Zirve Tırmanışı
Spor salonunda kumanyalar dağıtılınca faaliyet programına yeniden bakmıştım biz herhalde 4-5 gün kampta kalırız herhalde diye aslında havanın bozuk olması dışında faaliyet çok iyi gidiyordu. EÜDAK ekibi olarak Bursa'da bizi ağırlayan arkadaşlara...
Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu
Ad - Soyad: Adem Can AÇIL
Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 - Konya
Memleket: Trabzon
Semt: Talas/ kayseri
Meslek: Erciyes Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencisiyim.
İlgi Alanı: fotografçılık, bisiklet, trekking, dağcılık.