Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: niva yakıt problemi
Benim arabam 89 model ve 4 vites normalde herkesden fazla yakmam gerekiyor ama bende 45 -50 kuruş/km kullanıma göre değişiyor. ortalama 80-90 kmhızla kullanıyorum..
Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk
Benim arabada aynı sıkıntı var dünya para verdim lastik aldım 2 kere araziye çıktım arka lastiklerin işi bitti çamurluklar lastikleri kesti. resimleri aldım pazartesi kaportacıma gidip aynen yaptırıyorum nası olacak diye çok düşündüm kesin çözüm seninki...
Ynt: Bir Takım OK144 ve Orjinal Niva Jantları
kesin bir fiyat düşünmedim açıkçası piyasa neyse bakılıp karar verilebilir. resim yok ama yarın koyabilirim.
Bu jantlar ve lastikler Niva ya hiçbir işlem yapmadan uyar ofsetten dolayı biraz dışarıda kalabilir ama bi sorun olmaz bende yükseltme kiti ile daha büyük lastikler kullanıyorum ayrıca aracın orjinal jantları 16 inç ama 16 inçe büyük lastik takarsanız aracı çok yoruyor hem yakıt hemde performans...
Ynt: Ön Arka Silecek Ve Traktör Lastiği [yardım]
jantlarının ebadını bilmiyorum ama benim niva da 215*75*15 maxis 753 m/t lastik var bulmk için cok uğraştım ama hem çamurda hem karda hemde asfalt da gayet başarılı alırken lastikci ses yapar dedi ama ben bişey duymadım bir iki gün önce muhabbeti...
Ynt: Artık Benimde NİVAm Var
bu aracın bütün yapım aşamasını izlemiştim resimleri videoları vs. vs. gayet güzel toplanmış bi araç hayırlı olur inşallah
Ynt: yeni lada niva
kasa böyle olursa ne rengrover satılır nede Q7 bu ülkede söyliyim şimdiden çok şık ve modern bi araç ancak lada bunu yaparmı tartışılır
Ynt: lada almak istiyorum
Herkes konforlu değil diyor niva için ama ben aldığımda sadece offroad amaçlı idi diğer aracımı satmak zorunda kaldım şimdi her işim için nivayı kullanıyorum 89 model hidrolik direksiyon yaptırdım ses yalıtımı içinde bişeyler yaptım bence hız konusu dışında gayet...
Ynt: Lada Niva Arıyorum
Ben Suzuki nin altından aldım ama melber marka baya aradım cantları aldığımda ne olduğunu bilmiyordum üstlerinde bir ton yağ vardı sonradan araştırdım offroad için özel tasarlanmış aleminyum döküm extra hafif falan filan bi sürü özelliği varmış :D
Merhaba aracımdaki tek eksik gördüğüm yeri tamamlamak istiyorum. 5 vites bir şanzımana ihtiyacım var uygun çıkma vs. gibi bilgisi olan varsa yada temiz bulabileceğim yeri bilen varsa cevap yazsın lütfen...
Ynt: Lada Niva Arıyorum
Karar vermediysen eğer sana çok güzel ve özel bir araba önereyim daha birbuçuk yıl önce yani 2010 mayıs ayında aldım arabayı. Komple kaporta boyadan hidrolik direksiyona merkezi kumandalı kapılardan cant ve lastiklere tüm mekanik aksam bakımlarından sis farlarına hepsini...