Arama sonuçlarınız

1. cidowsky

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Bi ses soluk yok sedat tanda yönetimden diğer arkadaşlardan da sanırım festival yok arkadaşlar Gezenbilir Festivalini de yitirdi artıkın sanırım. :((((

2. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Sanırım temmuz ayda ağustos ayında düşünülmüyor bencedeolmasın çünkü çok sıcak oluyor kamp için eylül ayı en ideal bence haziran temmuzun ilk haftası yada eylül ayı kamp için en iyi zamanlardır çok sıcak zamanlar keyifsiz oluyor.
  3. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Günaydın herkese kuyuya bir taş attım evet :) Sedata da dedimki gel şu taşı şu kuyudan çıkar ama gelmedi hala :)

4. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 300-500 mesaj hakkı olan oy kullansın demekle nasıl bir ötekileştirme yapıyoruz arkadaşlar? belki üye hiç yorum yazmıyor ama her etkinlikte var olabilir. bu tarz çözümler katılımcı sayısını azaltmakla kalmaz üyeleri gerçekten kırar. oylama durumunu reddediyorum...
  5. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 bu durumdaa İstanbul ve çevresi çıkacağı aşikar arkadaşlar Yalova ve çatalcadan bahsetmiş ben Ankaralı olarak bi düşünürüm gelmeyi gelmeme ihtimalimde doğar. Gezenbilirin geçmiş yıllardaki etkinlik ruhunada uygun olarak çok fazla bolunun batısına kayılmaması...

6. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Çanakkale ankaraya bile çok uzak ankaranın daha doğusundan gelecek arkadaşlarıda düşünmek gerek sivas kayseriden gelen çok arkadaşımız var onlar için güzelcehisar bile uzak kaçabilir güzelcehisar güzel bir yer ama gezenbilir festivalindeki kalabalığı...

7. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 haydi bakalım yer ile ilgili teklifler geliyor şimdi sıra sedatta Sedaaaaaaaaaaaaaat hala nerelerdesin ? bi gör artık yahu konuyu :)
  8. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 bence ramazan geçsin ee ağustostada herkes tatilde olur yerde çok istanul tarafı olmasın sivas kayseri ve daha doğudan gelecek arkadaşlar var onlarıda düşünerek bolu ile ankara arasında bişşi olabilir
  9. cidowsky

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 Eğer sorduğum sorunun cevabını biliyorsan sende cevaplayabilirsin Sedat ama asıl sorduğum kişi Açıl Sedat Açıl dı :)

10. cidowsky

Merhaba sevgili Sedat, Gezenbilir Ailesi, Bakıyorum bakıyorum daha bu yılki festival ile ilgili hiç bir ön duyuru, başlık yada muhabbet yok ortada. Daha fazla bekleyemedim konu başlığını açarsam belki bizi daha fazla bekletmezsiniz dedim. Eveett sevgili Sedat haydi cevap ver bize bizi daha fazla...

11. cidowsky

Ankara Hüseyingazi kayalıkları

Ynt: Ankara Hüseyingazi Kayalıkları Haha tuğçe hanım belki izlemek cok korkutucu ama yapmakta cooook zevkli :)
  12. cidowsky

Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 teşekkür ederim ama bundan sonra yalnız yürümeyi planlıyorum. artık partner aramayacağım :)

13. cidowsky

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 Özay bey büyük geçmiş olsun umarım sorun ciddi değildir bende bir yıl annemin rahatsızlığından gidememiştim sağlık her seyin başı ii olunsonra yürünür yol elbet
  14. cidowsky

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 Herkese Merhaba nisan başında yaptığımız Likya yolu yürüyüşünde çıkardığım bir iki önemli sonuç var 1)kamp yüklü( 15 kg civarı) yürümek herkesin harcı değil o yüzden ya partnerini iyi seç yada yalnız yürü :) 2)sağlık malzemelerini asla yanından ayırma...
  15. cidowsky

Ankara Hüseyingazi kayalıkları

Ynt: Ankara Hüseyingazi Kayalıkları merhaba aşağıdaki linkden bu bölgeyle ilgili bilgiler mevcut ben aslında bir ara gitmeyi düşünüyorum cumartesi sabah erkenden çıkıp bir kolaçan etmek rotaları görmek istiyorum ankarada hem bölge olarak hemde ip arkadaşı bulmak zor buraya gitmeyi isteyen varsa...

16. cidowsky

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Merhabalar 22 Nisanda mesai var resmi tatil değil ogün bize maalesef kısmet değilmiş. Teklif için teekkür ederim ama belli olmaz öğlen 14:00 gibi çıkmam çok zor ama olursa haberdar ederim sizi İyi eğlenceler
  17. cidowsky

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Merhabalar bu kampa katılmayı isterim yalnız 24,25 nisanda mesai olduğu için 22 nisan akşam gelip 23 nisan akşamı ayrılabilirim sadece böyle gelecek aracında yer olan arkadaşlar varmıdır acaba
  18. cidowsky

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 merhaba sayın montaya bende bu cuma günü antalyadan yola çıkacağım başlangıç noktasından yola koyulacağız isterseniz beraber yürüyebiliriz böylece daha keyifli bir yürüyüş olabilir.

19. cidowsky

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 resterasyon veülkemizin kıymetinin bilmeme buna rağmen neden yabancılara veriliyor çığırtkanlığının yapılması benide rahatsız ediyor benimde eleştirdiğim nokta millet olarak bu kadar duyarsız kıymet bilmez olmamız takdir edilecek şey tabiki kate clowun bu...
  20. cidowsky

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 Bu topraKlarda bir suru uygarlik kuruldu ve gunumuze harika eserler birakti gunumuz de bu topraklarin olarak Kate hanim neden rotayı Ovaciktan baslatti aciklayamamakta demek yerine asil vatanseverligi yapip bu yollari bizim kesfetmemiz ve bilgilerimizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri