Arama sonuçlarınız

1. cidowsky

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hayırlı cumalar herkese ve bereketli bi gün olsun. Tüm ayınız güzel ve bereketli geçsin hatta. Logoloru izliyorum belki bende yaparım bişi bakalım

2. cidowsky

Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) bugünmü sölenir bu yahuuuuuu hasan abiii
  3. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu umutcan geçmiş olsun büyük bişey değil sanırım allahtan. Evrim bey hoşgeldiniz ANOFF'a

4. cidowsky

2013 Likya Yolu Yolcuları..

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Tdf eğitimleri 20 nisanda başlıyor ankara için mayısta yurt disi seyahatim var nisanda 2 hafra iş yerinde olmamak beni zorlayacak gibi görünüyor ama bakalım ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum
  5. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba herkese Yine güzel bir etkinlik olmuş arkadaşlar :) Erkan çamur yakışmış sana :) Biri paintball mu dedi :)

6. cidowsky

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Merhaba arkadaslar nisanin 4 u gibi TDf nin egitimlerine gidebilirim bu yuzden 30 mart da baslamayi dusundugunuz yuruyuse gelemeyecegim nisanin daha ileri bi tarihine erteleyecegim yuruyusu 1 2 hafta erteleme durumunuz olursa beraber yurumekten mutluluk duyarim

7. cidowsky

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri Iste arkadaslar durum belli bu egitimler alinacak tabi ucretler abartilmadigi muddetce yoksa resmiyet disi egitim alacagiz
  8. cidowsky

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

Ynt: Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri murat eğer 25 yaş üstüne 50 tl ise onada can feda 200 tl lik fiyat ne için onu anlamadım
  9. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak tamam senin için öncelik oysa sorun yok

10. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bildiğim kadarıyla bu çadırlar metal aksamlı ve bez botuları birbirine geçirerek kuruyorsunuz bundan 30 yıl öncesinin çadırı hiç bir şekilde tavsiye etmem

11. cidowsky

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Metin Bey, ben temmuzda çerkeş de doludaa yürüdüm, yazın boluda tüm gün sicim gibi yaağan yağmurda kollarımı hissetmeyene kadar yürüdüm. doğanın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. alabildiğimiz keyfi maksimum düzeyde alıp yürümemize bakacağız doğada...
  12. cidowsky

Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü selam isminizi bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim size sayın katare. arkadaşlardan hala ses yok ama yine burdan bir grup arkadaş mart sonu nisan başında yürümeyi düşünenler var belki onlarlabir kritik yapabiliriz ben size...

13. cidowsky

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. pardon ceyda hanım ;D ;D
  14. cidowsky

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. metin bey teşekkür ederizbilgiler için ama haziran inanılmaz sıcak olacaktır orası için benim gibi hassas biri için haziranın sıcağından ise nisanın yağışları daha çekilir olur amaarkadaşlar ne düşünür bilmem ece hanım lütfen mailleşelim
  15. cidowsky

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. merhaba ceyda hanım bende nisanda likya yolu yürümek istiyordum hatta mart sonu olsa ne iyi olur diyordum :) sizlere katılabilirim.

16. cidowsky

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul Merhaba arkadaşlar nisandalikya yolunu yürümeyi planlıyorum. bu yolu yürümek isteyen varmıdır beraber plan yapalım
  17. cidowsky

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) hamdi abi evet bana çok iyi geldisağolsun arkadaşlarda gerçekten çok ESG ler ESG likleri banadaa yansıdı yinede tam moral motivaasyon için bi iki kamp daha yapmak lazım bu arkadaşlarla :) kadir bulmuşlar benim...
  18. cidowsky

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) ellerinize sağlık ESG ekibi ;D

19. cidowsky

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) Kadir bu yeni nesil icat olan lens değiştirme herkesçe başarıyla ve hızlıca gerçekleştirildi :) ve çokta ucuz 2.5 TL. :)
  20. cidowsky

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013) hasan abi teşekkür ederim tebrik mesajların için ama tek başıma değilim sizler olmasanız beni bir yerden alan sizin gibi dostlarım olmasa ben tek başıma çıktığım yollarda varış noktalarındabeni bekleyen böle E.S.G...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri