Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?
emrah bey merhaba cevap biraz geç oldu sanırım ben uyku tulumumu kestireli epey oldu zaten kestirmediğimde 40 50 cm gibi fazla bir boşluk mevcuttu. ben onu kestirdim şimdi 10 cm lik bir boşluk var oraya zaten kıyafet koyuyorum sıcacık...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
sevgili savaşş ve mesut tüm emekleriniz için çoook teşekkürler.
sevgili iso kocaman ve içten sevgilerimle herşey için onlarca kez teşekkürler yol arkadaşlığınız çook keyifliydi. apo hocama da :) selam
yeni tanıştığım arkadaşşlar sizlerle...
ismail bey günaydın siz ne taraftan geliyorsunuz yolunuzu değiştirmeyin isterseniz ben şimdi çıkıyorum zaten arayın dediniz telimide duymadınız :)
arkadaşşlar etkinliğe ostim tarafından katılacak varmıdır beni arayabilirmisiniz sabah araç bulma imkanım çok kısıtlı butaraftan gidecek yoksa ona göre sabah çok erken çıkacağım yola telim 05056508946
Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul
ahmet bey aralık likya yolu için çoookkk yağmurludur yıldırımlar mevcut yürünmesi tavsiye edilmiyor
tüm ekip arkadaşlarıma
https://www.facebook.com/groups/200602756723729/320184264765577/?notif_t=group_comment#!/photo.php?v=1610541267881&set=vb.189189063753&type=2&theater
savaş ben orda hem kendi adıma hemde grup adına yürüdüm afiş yetişmedi 18 mart çanakkale yürüyüşüne artık :)
Bütün ankara ekibine merhaba.
Karstan pazartesi gecesi döndüm işti vs derken ancak yazabildim. şunu söylemeliyim seneye tüm ekip işini gücünü ayarlıyor ve hep beraber gidiyoruz. ordaki duyguyu hepinizin yaşamasını diliyorum. inanılmaz bir...
erkan teşekkür ederim dileklerin için şimdi daha iyi gibiyim ama baş ağrısı ve kan çanağına dönmüş gözler ve sıkıntılı bir surat ifadem var görenler için çok içaçıcı bir görünüş değil ama daha iyiyim çok şükür burun akıntısı olmasa daha iyi...
herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor...
Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü
merhabasayın dirty ben bayramda annemin rahatsızlığından gerçekleitiremedim maalesef ama nisan gibi bu yürüyüşü yapmayı planlıyorum
Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?
namıkbey bu tarihte adanadan bir ekipte çıkacaktı hava muhalefetinden iptal oldu gidemedim o ekiple sizdemi o ekipteydiniz
savaş en kısa zamanda bir araç bulursun inşallah hayırlı uğurlu olsun umarım gönlüne göre bulursun bi araç :)
savaş benim 5 - 8 ocak tarihlerinde allahüekber tırmanışım var ankara offroad ve outdoor sporları grubu adına sarıkamış şehitleri için düzenlenen geleneksel tırmanışı gerçekleştirmeyi düşünüyorum. büyük buluışmayı başka tarihte yapsak olmamı...