Arama sonuçlarınız

1. cidowsky

Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı?

Ynt: Merhabalar, Husky Çadır ve Kamp Malzemesi Ama Hangısı? emrah bey merhaba cevap biraz geç oldu sanırım ben uyku tulumumu kestireli epey oldu zaten kestirmediğimde 40 50 cm gibi fazla bir boşluk mevcuttu. ben onu kestirdim şimdi 10 cm lik bir boşluk var oraya zaten kıyafet koyuyorum sıcacık...

2. cidowsky

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu sevgili savaşş ve mesut tüm emekleriniz için çoook teşekkürler. sevgili iso kocaman ve içten sevgilerimle herşey için onlarca kez teşekkürler yol arkadaşlığınız çook keyifliydi. apo hocama da :) selam yeni tanıştığım arkadaşşlar sizlerle...
  3. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ismail bey günaydın siz ne taraftan geliyorsunuz yolunuzu değiştirmeyin isterseniz ben şimdi çıkıyorum zaten arayın dediniz telimide duymadınız :)

4. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu arkadaşşlar etkinliğe ostim tarafından katılacak varmıdır beni arayabilirmisiniz sabah araç bulma imkanım çok kısıtlı butaraftan gidecek yoksa ona göre sabah çok erken çıkacağım yola telim 05056508946
  5. cidowsky

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul ahmet bey aralık likya yolu için çoookkk yağmurludur yıldırımlar mevcut yürünmesi tavsiye edilmiyor

6. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu tüm ekip arkadaşlarıma https://www.facebook.com/groups/200602756723729/320184264765577/?notif_t=group_comment#!/photo.php?v=1610541267881&set=vb.189189063753&type=2&theater

7. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ilker arkadaşımıza ve babasına geçmiş olsun
  8. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu teşekkür ederim efenim ben daha bu vatan için çok şey yapamadım yapanlara selam olsun
  9. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş ben orda hem kendi adıma hemde grup adına yürüdüm afiş yetişmedi 18 mart çanakkale yürüyüşüne artık :)

10. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bütün ankara ekibine merhaba. Karstan pazartesi gecesi döndüm işti vs derken ancak yazabildim. şunu söylemeliyim seneye tüm ekip işini gücünü ayarlıyor ve hep beraber gidiyoruz. ordaki duyguyu hepinizin yaşamasını diliyorum. inanılmaz bir...

11. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burakbey teşekkür ederim ;D
  12. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu erkan teşekkür ederim dileklerin için şimdi daha iyi gibiyim ama baş ağrısı ve kan çanağına dönmüş gözler ve sıkıntılı bir surat ifadem var görenler için çok içaçıcı bir görünüş değil ama daha iyiyim çok şükür burun akıntısı olmasa daha iyi...

13. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu herkese ünaydın hayırlı cumalar ve hayırlı işler bi süredir hasta idim giremedim gene offroad bilgilerini döktürenler bundan istifade edenler offroad muhabbeti edenler ben birazyabancıyım bu konulara çok bişi yazamıyorum buraya outdoor...
  14. cidowsky

Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü merhabasayın dirty ben bayramda annemin rahatsızlığından gerçekleitiremedim maalesef ama nisan gibi bu yürüyüşü yapmayı planlıyorum
  15. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu buaralar benimde bi arazi aracına hevesim var :)

16. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu araç olsa hemen listeye eklerim kendimi ama maalesef tabanvayım size iyi eğlenceler arkadaşlar ;D
  17. cidowsky

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? namıkbey bu tarihte adanadan bir ekipte çıkacaktı hava muhalefetinden iptal oldu gidemedim o ekiple sizdemi o ekipteydiniz
  18. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş en kısa zamanda bir araç bulursun inşallah hayırlı uğurlu olsun umarım gönlüne göre bulursun bi araç :)

19. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş harikasın manyaksın adamın dibisin :)
  20. cidowsky

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş benim 5 - 8 ocak tarihlerinde allahüekber tırmanışım var ankara offroad ve outdoor sporları grubu adına sarıkamış şehitleri için düzenlenen geleneksel tırmanışı gerçekleştirmeyi düşünüyorum. büyük buluışmayı başka tarihte yapsak olmamı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri