Arama sonuçlarınız

1. vega26

Orta Avrupa Seyahatİmİz Uçak+kİralik Araç İkİ Aİle 10 Gece 2300 Km. Ve 6 Ülke

Öncelikle gezip hoş geldiniz. Gezmekle de ne iyi ettiniz. Uzun süredir bakmamıştım. Gecenin bir vakti de olsa yazınızı görünce sonuna kadar okumaktan alamadım kendimi. Harika gezmişsiniz. Tabi yol arkadaşlarınızın da uyumu takdire şayan. Teşekkürler. Sizin ile bir kez daha gittim geldim bende...

2. vega26

Bir Ayda Avrupa Turu

Hoşgeldiniz. Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler. Nice güzel gezilere.
  3. vega26

Mart Nİsan 2018 Küçük Balkan Turu

Zaten ben de Bulgaristan'ın Karadeniz kıyılarını demiştim. Arnavutluk'ta çalınma risklerinden dolayı aracınızdan pek ayrılmadığınızı yazmışsınız. İşte ben Bulgaristan ve Romanya için ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Kimileri buraları için de aynı şeyleri söylüyor. Aracınız ile sakın gitmeyin...

4. vega26

O sandalyelerde oturduğumu söyleyebildiğim için mutluyum
  5. vega26

Güvenlik sorunları derken??? Belirttiğiniz siyasi karışıklığı mı kastediyorsunuz yoksa hırsızlık, yol kesme, rüşvet isteme gibi sorunlar mı. Açıkçası beni de düşündürmüyor değil yolların güvenliği.

6. vega26

2018 Avrupa Turu

Merhaba. Geziye kaç gün ayırdığınızı belirtmemişsiniz öncelikle bunu netleştirmelisiniz. Bir kaç farklı rota oluşturabilir, mesafeleri ve gezeceğiniz yerleri belirleyerek hangisinin daha uygun olduğuna karar verirsiniz.
  7. vega26

Paylaşımlarınız için teşekkürler. Bulgaristan'ın Karadeniz kıyıları bizim de aklımızda. Hatta oradan Romanya ve Kuzey Avrupa Turu düşlüyoruz. Bakalım ne zaman kısmet olacak.
  8. vega26

Bir Ayda Avrupa Turu

Öncelikle sizi yaptığınız bu gezi için kutluyorum. Paylaşımlarınız için de çok teşekkürler. Avrupa ülkeleri gerek yol emniyeti gerek güzelliği ile araba ile çok rahat ve zevk ile gezilebilen ülkeler. Gezi zamanını iyi seçmeniz turunuzun ekonomik olmasını sağlamış. Benim de hep tavsiye ettiğim...

9. vega26

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

İtalya otobanı iyi para yemiş :smiley:

10. vega26

Hoşgeldiniz.
  11. vega26

Hayırlı yolculuklar
  12. vega26

Katılıyorum size. Bu heyecanınızı hiç kaybetmemenizi dilerim. Gidilecek bir yolun olması her zaman iyidir. Kolay gele.

13. vega26

Kesinlikle sizin ile aynı fikirdeyim mutlaka karayolu ile gidilmeli o güzergah.
  14. vega26

Merhaba, Biz 2014 'deki Avrupa turumuzda gidişte Budapeşte'den Bratislava'ya uğrayarak Viyana'ya, dönüş yolunda ise Polonya Krakow'dan yine Slovakya Donovaly üzerinden Macaristan'a geçtik. Bizim gezimiz uzun süreceğinden aylık vinyet almayı tercih ettik. Sizin 10 günlük vinyet almanız yeterli...
  15. vega26

Konumda Yazdığım Mesajları Düzenleme

İlgilenen yetkili yok mu? 1 ay oldu hala cevap yok.

16. vega26

Konumda Yazdığım Mesajları Düzenleme

Arabayla Avrupa Turu Blogum Gezenbilir benim ilk katıldığım forum grubu. Bu yüzden biraz acemiyim. Konumdaki mesajlarımı düzenlemek, bazılarını silmek istiyorum. Bir de ilk mesajı 12 saat süre hakkı olmaksızın sürekli güncel tutma şansım var mı? Teşekkürler
  17. vega26

Avrupa Karayolları Hakkında

Merhaba , 2014 ve 2015’te gerçekleştirdiğimiz Araba ile Avrupa Turumuzda sorduğunuz yolların bir kısmından geçtik. Belgrad- Zagreb ve Zagreb-Lubyana arasında seyahat etmememize rağmen az buçuk fikir sahibi olarak yolların iyi olduğunu söyleyebilirim. Sırbistan yolları için mükemmel diyemesek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR