Arama sonuçlarınız

1. osman_vip90

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... maşallah ne aracmış , geleceği dönüş filmindekini andırdı bana , fiyatı hariç güzel biseye benziyo :D

2. osman_vip90

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Arkadaşlar bu konuyu kullandığımız bisiklet modellerini değerlendirmek için açtım , Hem yeni alacaklar hem model değiştirecekler için bilgi olması dileğiyle ...
  3. osman_vip90

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Kaş ta değilse bile Kemer de epey var :) ben de antalyalıyım ama Üniversite nedeniyle İstanbuldayım ...

4. osman_vip90

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... Bi yardımcı olun arkadaşlar :)
  5. osman_vip90

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... 1.Bisikleti Ulaşım, spor, gezinti için kullanacağım , 2.Genelde şehir de ama arada sırada doğada da kullanırım muhtemelen ;D 3. Hergün kullanırım ihtiyacım oldukca bunları da bilgi olarak yazayım ...

6. osman_vip90

Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin!

Ynt: Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin! Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ... Okuyunca gercekten üzüldüm :(

7. osman_vip90

Bisiklet Önerisi ...

Arkadaşlar , öğrenciyim o nedenle maksimum 400 tl ye kadar 0 , 2. el farketmez bisiklet önerilerinizi bekliyorum . Genel olarak şehir de kullanacağım , Üniversiteye giderken kullanmayı düşünüyorum . MTB düşünüyorum ama şehir bisikleti de alabilirim duruma göre ... Boyum 1,68 kilom 65 falan cok...
  8. osman_vip90

Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap)

Ynt: Tek Başına Kaçkar Dağları ve Yaylaları (1.Etap) Cok güzel fotoğraflar var, elinize sağlık .
  9. osman_vip90

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi güzel bir konu herkese teşekkürler :)

10. osman_vip90

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 05. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 5. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar) buyrun 5.bölüm cıktı :) http://www.youtube.com/watch?v=6aPYD9cTprs&feature=g-user-u&context=G292f3d6UCGXQYbcTJ33YUb1M5YaGXrIosZY6-khuUwUaESUtDN5s

11. osman_vip90

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Güzel gezi olmus, elinize sağlık . yalnız o lastği cıkan arac bayagı uğrastırmıs heralde ;D
  12. osman_vip90

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Daha önce de soranlar olmustu bunlar müşteriye yapılan araçlar, sahipleri var :)

13. osman_vip90

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... peki merakla bekliyorum görselleri , hem biraz memleket hasreti gideririm :D
  14. osman_vip90

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bu eski iyiymiş ;D
  15. osman_vip90

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 05. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 5. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar) hala cıkmamıs 5. bölüm ;D

16. osman_vip90

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Off ülen off simdi Antalya da olmak vardı , önce denize girer sonra yaylaya giderdim :D
  17. osman_vip90

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

evet sayfaya sürekli mesaj atalım belki dikkat ceker :D :D
  18. osman_vip90

4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar

Ynt: 4. Beykoz Off-Road Oyunları Yapıldı Görseller Videolar Güzel güzel bir Oyun olmuş , gelemediğime üzüldüm :( Emeği geçen herkese teşekkürler , Fotoları merakla bekliyoruz ;D

19. osman_vip90

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Antalya da Havalar nasıl ::)
  20. osman_vip90

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... merakla bekliyoruz , rota da cok iyi ben de rehberlik edebilirdim ;D Yarbascandıra kadar yolu biliyorum gerisi Allah kerim :D Bidahaki hafta da Hisarcandır ı öneririm ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri