Arama sonuçlarınız

1. osman_vip90

İstanbul kamp yeri

Ynt: İstanbul kamp yeri Buyrun elimde olan liste budur :) İSTANBUL Kilyos Mıstık Camping Turban Cad. No:41 - Kilyos 0.212.2011077 İSTANBUL Selimpaşa İstanbul Mocamp Poyraz Çiftliği Selimpaşa 0.212.7101125 İSTANBUL Silivri Semizkum Mocamp Lüleburgaz Deniz Evler Sahili - Semizkumlar...

2. osman_vip90

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

İnşallah , Size iyi eğlenceler :) ben de haftasonu Antalyada olucam , belki bir plan yaparsam yakın olan birine merkezdekine ya da kemer beldibi taraflardakine gidebilirim :D
  3. osman_vip90

evet hocam haklısınız ama adeslerin çoğu farklı kişiler tarafından gidilmiş memnun kalınmış yerler :) ama tabi ilerde hepsini ziyaret ettikçe kritikler yazarım ;D

4. osman_vip90

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu Arkadaşlar hem sayfamıza beğenerek katkıda bulunabilir , hem de sponsorluk ve reklam arayışımızda bize yardımcı olabilirsiniz :)
  5. osman_vip90

Antalyada Kamp Alanları Listesi

Arkadaşlar bir siteden buldum belki sizinde işinize yarar diye paylaşıyorum ;) Kamp alanları hakkında bir bilgim yok ama güzel ve uzun bir liste eğer içlerinden bazılarına gitme şansım olursa muhakkak o yerler hakkında kritik yazarım :) Buyrun bu da listemiz : ANTALYA MERKEZ DENİZER CAMPİNG...

6. osman_vip90

ANTALYA Kındılçeşme Orman Kampı(KEMER) ANTALYA Beldibi Orkinos Camping Bahçecik Mevki Atatürk Cad Caretta Otel Yanı 0.242.8248865 ANTALYA Kemer Göynük Camping Kemer Sahil Yolu, Göynük Köprü Yanı 0.242.8153141 ANTALYA Tekirova Sundance Camping 0.242.8214165 Ayrıca Kaş için isterseniz ; ANTALYA...

7. osman_vip90

Satılık KRON XC500 HİDROLİK DISC FREN

Ynt: Satılık KRON XC500 HİDROLİK DISC FREN hayırlı satışlar Emirhan ;D
  8. osman_vip90

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Eyvallah abi :D
  9. osman_vip90

Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!.

Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!. Ben mat almak için kodu yazıyorum ama kod bulunamadı diyor ? acaba matlar kampanya dışı mı ? EDİT: evet sadece mağazada geçerliymiş geç farkettim .

10. osman_vip90

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Hayırlı Ramazanlar Antalya sakinleri :)

11. osman_vip90

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) çakı ya da avcı bıçağı arayışında olduğum şu günlerde Takip diyelim ;)
  12. osman_vip90

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu herhangi bir olumsuz durumda , kaza vs. yalnız olmak iyi değil o yüzden söyledim benim de büyüklerimde duyduğum bu ama yine de keyfiniz bilir . 45 yaşındaki 25 yıldır sürekli bisiklete binen yarışlara katılan ve uzun turlara cıkan bir abim bile tek...

13. osman_vip90

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu en azından bir arkdaş daha bul , tek başına tura çıkmak pek iyi bir şey değil :)
  14. osman_vip90

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... kullanmadım , bilmiyorum :-\
  15. osman_vip90

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan takip etmek istiyorum , Reklamı izleyince benim de içimden böyle birşey yapmak geçti :D ama şimdilik sadece bisiklete biniyorum . Gerçekten güzel bi,r proje bu bisikletli karavan , araştırmanızda kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi birşey cıkar ortaya :)

16. osman_vip90

Çakı ve Bıçak Seçimi

misal ne kadar ucuza ? öyle bir site falan varsa bilgi verirseniz sevinirim :)
  17. osman_vip90

Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (:

Ynt: Avrupa turu için bilgiye ihtiyacım var (: @ atasagunn ; cok yanlış düşünüyorsun , sitedeki çoğu üye yardımlaşmayı sever ve ellerinden geldiğince yardımcı olurlar mutlaka . Cevap verilmemişse bunun tek nedeni arkadaşın aradığı biri olmamasıdır ya da mesajı henüz görmemiş olmasıdır . eğer...
  18. osman_vip90

Bisiklet ile Hırvatistan!!

Ynt: Bisiklet ile Hırvatistan!! Ortada hiçbirşey yok sadece düşünce var öyle :D

19. osman_vip90

Karadeniz Kısa Koşusu

Ynt: Karadeniz Kısa Koşusu güzel bir blog olmuş , paylaşım için teşekkürler :)
  20. osman_vip90

Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar size nerden ulaşabiliriz ? istanbulda görüp elden alma şansımız var mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR