Arama sonuçlarınız

1. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) nihayet :)

2. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Gerçi uzun yıllar oldu ama restorasyonla ilgili gözüme batan bir durum yoktu. (uzmanlık alanım hiç değildir) Beni daha çok üzen bu tarz eski yapıların bakımsız kalması ki, Bimarhane diğer örneklere göre kesinlikle bakımsız bir yapı değildi. Daha önce de dediğim gibi...
  3. Nursel

Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012)

Ynt: Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012) Fotoğraflar harika ama daha da güzeli çocukların yüzlerindeki neşe :) sanırım böyle güzel bir günü ve bu güzellikleri yaşatanları unutmayacaklar. Yüreğinize sağlık.

4. Nursel

Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012)

Ynt: Hasan Tan Çocuk Yuvası Minikleriyle Piknik (27 Mayıs 2012) Geç farkettim konuyu, katılmayı çok isterdim.
  5. Nursel

Öğrenilmiş Çaresizlik

Kendini çaresiz hissedenlere ;)

6. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 07. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 7. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı) Rover için üzüldüm. Pek bir şekerdi :(

7. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 07. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 7. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı) Sevindirici bir haber, sanıyorum çoğu kişi için daha uygun bir saat :) süreyle ilgili bir değişiklik var mı? e-posta mı yollayalım TRT'ye :D
  8. Nursel

Yaptığım Son Maketlerim

Ben de çok beğendim tebrikler.. Başka çalışmalarınızı da görmek isterim :)
  9. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) Bence tek sorun programın süresi :D çekimlerde bulunma şansına sahip biri olarak ciddi emek ve özveri olduğunu söyleyebilirim. Tüm gün süren aralıksız süren çekimlerde (her türlü hava koşullarında) sadece yarım saatte bir şeyler...

10. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu ee lazboard yapılıyor nihayetinde ;)

11. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Sedat board öğretiyor :D
  12. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu çok keyifli bir program elleriniz dert görmesin :)

13. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tebrikler :) Bimarhane (Darüşşifa) şifa yurdu anlamında. Hastaların müzikle tedavi edildiği ilk akıl hastanesiymiş. Hikayesiyle olduğu kadar mimarisiyle de etkilendiğim bir yapı :)
  14. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? peki burası?
  15. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Neden peki?

16. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Teşekkürler :) Ben yakın zamanda sorduğum için sıramı başka bir arkadaşa bırakıyorum :)
  17. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bursa İznik :)
  18. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Trabzon'a iniş kısa sürdü :D tebrikler..

19. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Geçmiş olsun Sinan nasıl daldın ağaca öyle :(
  20. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çok uzak bir atış oldu Engin bey :D soru sormamak için mi acaba ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR