Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni
Konu başlığını sevimsiz buldum içeriği okumaya bile gerek duymadım. Tüm yöneticilerin emeğine sağlık. Yeniliklere açık olmak gerek ;) Elbette her düzeni beğenmek zorunda değilsiniz. Yapıcı eleştiriler, mantıklı önerilerle ve doğru düzgün...
Ynt: Burası Neresi?
Pazar ilçesi doğru, Kocaköprü yanlış. Yine de tebrik ederim zor bir soru oldu :) çünkü köprünün bildiğim kadarıyla bir adı yok. Eski adıyla Çingit yeni adıyla Uğrak köyünde çok güzel bir taş köprü bu. Pazar ilçesi yeterli. Tebrikler..
Ayder yolunda değil Engin bey. Biraz daha bekleyelim eğer yarın akşama kadar ilçe bilgisi gelmezse Oktay beyin yanıtını doğru kabul edebiliriz ;) Belki nokta atışı yapan olur diye düşünmüştüm :D
Rize doğru ama Çamlıhemşin değil. Aslında doğru kabul edebilirim çünkü o bölgede benzer çok sayıda köprü var :) Belki ilçeyi tahmin edebilirsiniz?
Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???
Açıkçası çok teşekkür ederim yazdıktan sonra farkettiğim bi hatamı düzelttiğiniz için :) O kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ;) Bir şey yakalayıp marifetmiş gibi paragraflarca döktürmüşsünüz yine. Sonuçta Öz Türkçe olmayan bir...
Yine uzun uzun açıklamar yapmışsınız ama söylediğiniz farklı hiç bir şey yok :) Vermek istediğiniz mesaj gayet net anlaşıldı sanıyorum kimsenin algılamasında da sorun yok diye düşünüyorum. Demagogy kelimesini herkes kullanılır ve...
Görüş belirttikten sonra tekrar yanıt yazmayı düşünmüyordum ancak tüm yorumlar üzerine bazı ilaveler yapma ihtiyacı hissettim. Burada karşı görüş belirtenlerin; doğaseverliğini, hayvanseverliğini ispata davet etmek ya da vegetarian...