Arama sonuçlarınız

1. Nursel

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Keyifle izliyoruz :)

2. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? kolay bir soru gelsin o halde :) ancak bilen soracak, kaçmak yok ;)
  3. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Güzel memleketimde o kadar çok taş köprü var ki :) Çanakkale'deki Ceneviz köprüsüne de benziyor.

4. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Rize olabilir mi?
  5. Nursel

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Avcı arkadaşlar alınmasın ama çok manidar buldum :D

6. Nursel

Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni

Ynt: Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni Konu başlığını sevimsiz buldum içeriği okumaya bile gerek duymadım. Tüm yöneticilerin emeğine sağlık. Yeniliklere açık olmak gerek ;) Elbette her düzeni beğenmek zorunda değilsiniz. Yapıcı eleştiriler, mantıklı önerilerle ve doğru düzgün...

7. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Burası da Ayder olsa gerek :) ama Oktay beyin sorusunu bekliyoruz şimdi ;)
  8. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Pazar ilçesi doğru, Kocaköprü yanlış. Yine de tebrik ederim zor bir soru oldu :) çünkü köprünün bildiğim kadarıyla bir adı yok. Eski adıyla Çingit yeni adıyla Uğrak köyünde çok güzel bir taş köprü bu. Pazar ilçesi yeterli. Tebrikler..
  9. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? değil :)

10. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ayder yolunda değil Engin bey. Biraz daha bekleyelim eğer yarın akşama kadar ilçe bilgisi gelmezse Oktay beyin yanıtını doğru kabul edebiliriz ;) Belki nokta atışı yapan olur diye düşünmüştüm :D

11. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Rize doğru ama Çamlıhemşin değil. Aslında doğru kabul edebilirim çünkü o bölgede benzer çok sayıda köprü var :) Belki ilçeyi tahmin edebilirsiniz?
  12. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Haklısınız :) bu sefer de çok kolay olacak sanırım :D

13. Nursel

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları muhteşem! tebrik ederim :)
  14. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? izin verirseniz sormak isterim :) fotoğraf yeterli gelmezse başka bir açıdan da ekleyebilirim ;)
  15. Nursel

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Açıkçası çok teşekkür ederim yazdıktan sonra farkettiğim bi hatamı düzelttiğiniz için :) O kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ;) Bir şey yakalayıp marifetmiş gibi paragraflarca döktürmüşsünüz yine. Sonuçta Öz Türkçe olmayan bir...

16. Nursel

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Yine uzun uzun açıklamar yapmışsınız ama söylediğiniz farklı hiç bir şey yok :) Vermek istediğiniz mesaj gayet net anlaşıldı sanıyorum kimsenin algılamasında da sorun yok diye düşünüyorum. Demagogy kelimesini herkes kullanılır ve...
  17. Nursel

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Görüş belirttikten sonra tekrar yanıt yazmayı düşünmüyordum ancak tüm yorumlar üzerine bazı ilaveler yapma ihtiyacı hissettim. Burada karşı görüş belirtenlerin; doğaseverliğini, hayvanseverliğini ispata davet etmek ya da vegetarian...
  18. Nursel

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Avcılığın doğa sporlarıyla uzaktan yakından alakası olmadığını, sadece ego tatmini olduğunu düşünüyorum. Savunmasız hayvanları ''sportif faaliyet'' bahanesiyle vurmak başka hangi mantıkla açıklanabilir! Doğasever olmaları konusunda...

19. Nursel

AY FOTOĞRAFLARI

Ynt: AY FOTOĞRAFLARI Hepsi birbirinden müthiş tebrik ederim. Ancak fotoğraftan çok resim gibi olduğunu düşündüm :)
  20. Nursel

Kedi Nerede?

Ynt: Kedi Nerede? Tebrikler :o benim görmem 1 dk.dan fazla sürdü :D (ne kadar fazla olduğunu söylemeyeyim)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR