Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Burası Neresi?
Papuçdere kamp alanını ismen bilmiyorum. Bahsettiğin kamp alanı hangi ilçeye bağlı? Belki de orasıdır :D Gerçi Demirköy de yeterliydi ;)
Ynt: Burası Neresi?
Zor olduğunu düşündüm bir an. Engin bey ve Cavid beyden de ses çıkmadı :) Ama canım söylemek istemiyor doğru yanıtı. Aylar sürse de :D
Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili
Benim yorumum Sn.Rıfat Çelik'in paylaştığı fotoğraf içindi. Yanlış anlaşılmak istemem :) Ayrıca bu platformda insanların kişiliklerini bilmek zorunda olduğumuzu da düşünmüyorum.
Paylaşılanlara göre yorum yapıyoruz, bu sebepten dikkat gerekiyor ya :)
Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)
İşin gerçeği, en çok konuşulan reklamlarda zirvedeler. Ayrıca zarar ediyor gerekçesiyle özelleştirilen 118 servislerini, dakikası 1.30TL'dan, toplamda 13 milyondan fazla kişi aramış.