Arama sonuçlarınız

1. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Engin bey sırasını bana verir sanırım :) Daha önce aynı yeri sormuştum, başka bir açıdan çekilen bir kareydi. Kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama :D

2. Nursel

En Son Hangi Filmi İzledik?

v for vendetta :) (kaçıncı kez izledim hatırlamıyorum) yeni filmlerle aram yok genelde bayatladıktan sonra izlerim :D
  3. Nursel

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar çok hoş :)

4. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Yazıda ''bir çeşit kızartma makinesi'' deniyor ;) Flaş için magnezyum kullanmış. Bahsedilen fotoğraf eklediğim fotoğraf evet :) Fotoğraftaki ışık almayan evleri görüntüleyebilmek için, bu fikriyle flaşın öncüsü olmuş...
  5. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Fotoğrafın öyküsü oldukça etkileyici.. Jacob Riis, çok önemli bir New York gazetesi olan Evening Sun’da olaylar köşesini yönetmektedir. Bu nedenle polis ve tüm sosyal örgütlerle her gün ilişki halindedir. Riis, basın fotoğrafının savaşlarda önemli rol...

6. Nursel

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Alıcı Verebilen Kan Grubu < Kan Grupları AB Rh+ < Tüm kan grupları AB Rh- < 0 Rh- , A Rh- , B Rh- , AB Rh- A Rh+ < 0 Rh- , 0 Rh+ , A Rh- , A Rh+ A Rh- < 0 Rh- , A Rh- B Rh+ < 0 Rh- , 0 Rh+ , B Rh- , B Rh+ B Rh- <...

7. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Fotoğrafları şu an görüntüleyemiyorum ne yazık ki ama en kısa zamanda inceleyeceğim. Emeğiniz için teşekkürler :)
  8. Nursel

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Merhaba, Araçlar başlığına göz atabilirsiniz. :) http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg785297;boardseen#new başlığından da kendinizi tanıtabilirsiniz.
  9. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Sistem otomatik olarak boyutlandırıyor sanıyorum. Normal bir fotoğraf gibi boyutlandırıldığında panoramik fotoğrafın boyu daralıyor.

10. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Çok güzel ama keşke daha büyük boyutta görebilseydik.

11. Nursel

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Çok dikkatlisiniz :o Katılıyorum :)
  12. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Enver beyin de söylediği gibi, yakın zamanda yapılan Gölbaşı etkinliğini izlemiştim ama Gölbaşı'nda hiç bulunmasam da fotoğraflardan biliyordum :) Defalarca Ankara'ya gitmiş olmama rağmen Gölbaşı'na gitme fırsatım olmadı maalesef.

13. Nursel

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Yasa önünde (Franz Kafka) Yasanın önünde bir kapı görevlisi durmaktadır. Taşradan bir adam bu kapı görevlisine gelip yasaya girmek için ricada bulunur. Ama kapı görevlisi, o an için içeri girmesine izin veremeyeceğini söyler. Bunun üzerine adam düşünür ve bu durumda daha sonra...
  14. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hakikaten paslanmıştık iyice. Gölbaşı olabilir mi :)
  15. Nursel

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Çok üzücü bir haber. Kendisini şahsen tanımasamda Kars projesindeki çalışmalarıyla hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

16. Nursel

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Geçmiş olsun Ömer bey.
  17. Nursel

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Kan gruplarının belirtilmesi, kana ihtiyaç duyan üyelerin olması durumunda aynı kan grubundan insanlara ulaşabilmesi amacıyla fayda sağlıyor. Sizin de dediğiniz gibi toplu kan bağışı organizasyonu da yapılabilir. Tabii bir defaya mahsus olmamak kaydıyla. Süreklilik...
  18. Nursel

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Ben gelemiyorum çok üzgünüm. Hava açıkçası gözümü korkuttu. Dün 3.5 saat süren bir işe gitme mücadelesinden sonra, araçta da ısıtma sorunu nedeniyle faranjitim nüksetti. Hava böyle olmasaydı yine son ana kadar...

19. Nursel

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Hanımlara kapalı bir etkinlik galiba :D Yolum düşerse uğrayıp çayınızı içmek isterim :)
  20. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet Kerpe tebrikler :) Kartalkaya diye ekleyeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR