Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hikayeler
Küçükken origamiye çok ilgimiz vardı arkadaşlarla. En çok da turna kuşu yapardık hikayesini bilmeden. Yıllar geçti büyüdük turna kuşu yapmıyoruz belki ama her bir Hiroshima hikayesi
bizi derinden etkiliyor ve hikayesini biliyoruz artık. Tarihin en acı olaylarındandır...
Ynt: Burası Neresi?
Evet dağlar ipucu. Rakım 500'den daha yukarıda
Şimdi bulacaksınız zaten :)Şu anda fotoğrafımı göremediğimden sağda dürbün var mıydı hatırlayamadım. Ama o bölgede gözlem dürbünleri vardı. Muhtemelen dürbündür. Bulunduğumuz seviyeden tüm kent görünür ve manzara muhteşemdir.
Ynt: Burası Neresi?
Çok kolaymış gerçekten bütün koyları gezdirdiniz bana :D
Siz söyleyince Kadırga ile Gebekse aynı mı diye tereddüt ettim. marmaris.gov.tr dan aldığım bilgide farklı görünüyor.
''Marmaris’ten çıkıştan sonra mola verilebilecek koylar arasında Turunç ve Kumlubük sahili ve...
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Çok hoş :) diğer görseller de tabii. Dosod ekibine tebriklerimi iletiyorum bu güzel organizasyondan dolayı. Bu sene kaçtı, seneye görüşmek umuduyla ;)
Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu vesile ile sevgili Atatürk'ümüze ve Kurtuluş mücadelesi veren tüm şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun..
Geçen hafta Çanakkale'nin köylerinden birinde çektiğim ve çok sevdiğim bir fotoğraf. Bu köyevi...
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)
Hepinize şimdiden afiyet olsun. Geçen sene seçilen mekan da oldukça güzeldi ama dernek evi bahçesinde daha samimi ve rahat bir ortamda sohbet imkanı olacaktır. Keşke aranızda olabilseydim :(
Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...
Sevgili Lizz,
Tek başına yaptığın bu güzel ve uzun soluklu gezi için seni tebrik ediyorum. Rotanı çok beğendim. Geçmiş yıllarda, kardeşimin Bandırma'da görevli olması sebebiyle Bandırma'ya ve Erdek'e kampa çok sık gitmişliğim var...
Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar
Martin Luther King'in 28 Ağustos 1963 tarihinde yüzbinlerce kişiye hitap ettiği ''I have a dream'' (Bir hayalim var) başlığını taşıyan ve sözlü edebiyatın şaheserleri arasında kabul edilen tarihi konuşması...