Arama sonuçlarınız

1. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Neresi burası?

2. Nursel

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Küçükken origamiye çok ilgimiz vardı arkadaşlarla. En çok da turna kuşu yapardık hikayesini bilmeden. Yıllar geçti büyüdük turna kuşu yapmıyoruz belki ama her bir Hiroshima hikayesi bizi derinden etkiliyor ve hikayesini biliyoruz artık. Tarihin en acı olaylarındandır...
  3. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Doğru dememe bile gerek yok sanırım :D Tebrikler Cavid bey

4. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet dağlar ipucu. Rakım 500'den daha yukarıda Şimdi bulacaksınız zaten :)Şu anda fotoğrafımı göremediğimden sağda dürbün var mıydı hatırlayamadım. Ama o bölgede gözlem dürbünleri vardı. Muhtemelen dürbündür. Bulunduğumuz seviyeden tüm kent görünür ve manzara muhteşemdir.
  5. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Yarı açık cezaevi değil :) Koordinat belli olsa anlamı kalmaz değil mi ama :D Fotoğrafta aslında bir kaç ipucu var.

6. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kolaylıkla yanıt vereceğinizi düşünüyorum :)

7. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çok kolaymış gerçekten bütün koyları gezdirdiniz bana :D Siz söyleyince Kadırga ile Gebekse aynı mı diye tereddüt ettim. marmaris.gov.tr dan aldığım bilgide farklı görünüyor. ''Marmaris’ten çıkıştan sonra mola verilebilecek koylar arasında Turunç ve Kumlubük sahili ve...
  8. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Gebekse koyu Çiftlik koyu ile yan yana :) Son kararım Bördübet koyu ;) Hakikaten ne çok çalıştım :D
  9. Nursel

2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)

Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010) Çok hoş :) diğer görseller de tabii. Dosod ekibine tebriklerimi iletiyorum bu güzel organizasyondan dolayı. Bu sene kaçtı, seneye görüşmek umuduyla ;)

10. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Gebekse Koyu?

11. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kadırga Koyu diyelim mi? Son artık, benden başka yanıt çıkmaz :)
  12. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bozburun diyorum o halde?

13. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çiftlik koyu?
  14. Nursel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Marmaris?
  15. Nursel

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Hepimizin Zafer Bayramı kutlu olsun. Bu vesile ile sevgili Atatürk'ümüze ve Kurtuluş mücadelesi veren tüm şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun.. Geçen hafta Çanakkale'nin köylerinden birinde çektiğim ve çok sevdiğim bir fotoğraf. Bu köyevi...

16. Nursel

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Hepinize şimdiden afiyet olsun. Geçen sene seçilen mekan da oldukça güzeldi ama dernek evi bahçesinde daha samimi ve rahat bir ortamda sohbet imkanı olacaktır. Keşke aranızda olabilseydim :(
  17. Nursel

Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...

Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler... Sevgili Lizz, Tek başına yaptığın bu güzel ve uzun soluklu gezi için seni tebrik ediyorum. Rotanı çok beğendim. Geçmiş yıllarda, kardeşimin Bandırma'da görevli olması sebebiyle Bandırma'ya ve Erdek'e kampa çok sık gitmişliğim var...
  18. Nursel

Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi

Ynt: Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi Ben bulmuyorum, beni buluyorlar :D

19. Nursel

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar Martin Luther King'in 28 Ağustos 1963 tarihinde yüzbinlerce kişiye hitap ettiği ''I have a dream'' (Bir hayalim var) başlığını taşıyan ve sözlü edebiyatın şaheserleri arasında kabul edilen tarihi konuşması...
  20. Nursel

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları :o İlk fotoğrafta farketmedim. Çok iyi yakalamışsınız tebrik ederim. :) İlk bakışta aşağıdaki görüntü takıldı gözüme.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR