Arama sonuçlarınız

1. M

Mazda E2200 5+1 Panelvan 4×4 Modi̇fi̇kasyonu

Merhaba, Aracı bitirdim, geçtiğimiz Aralık/Şubat arasında avda kullandım. Ben aracı yaparken pek düzgün olmayacağını iddia eden arkadaşlarımdan birisi ile, Kırklareli ormanda son derece zorlu şartlarda, birçok 4x4 aracın geçemediği noktalardan hiç zorlanmadan geçtik, ulaşacağımız yerlere...

2. M

Jeep Cherokee 3.7

Merhaba tekrar, 1-Aranızda bir alım/satım sözleşmesi yaparak aracın durumunu tespit edip aracı satın aldıysanız , 2-Aracı satın almak için bir ilanda gördüyseniz ve bu ilanda bu tür arızalar saklanmış ise, Tüketici mahkemesine dava açabilir, tazminat hak edebilirsiniz. Yukarıdaki şartlar...
  3. M

Karavan Elektrik Sistemleri Acdc, Solar Panel, Alternatör Şarjı

Detaylı açıklamalarınız için şahsım ve topluluk adına teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Mehmet KARALAR

4. M

Jeep Cherokee 3.7

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun... Diferansiyel işi gerçek bilgi gerektiren hassas bir konudur. 1976 yılında 63 Model Chevrolet Impala'nın yanına ek olarak edindiğimiz Fiat 125'in diferansiyeli bir şekilde, büyük olasılıkla benim gençlik yıllarındaki hor kullanmam sonucu ötmeye başladı. 3 kez...

5. M

2010 Range Rover Sport Hse 3.0 Tdv6 Dizel Kısıtlı Performans Sorunu!

Merhaba, Aynı problem Saab 9.3 Seri aracımda arada sırada oluşmaktadır. Stop edip tekrar çalıştırdığımda normal hale geliyor. Nedeni partikül filtresi sonundaki oksijen sensörlü olup, turbo ile ilgisi yoktur. Land Rover'de de böyle olabileceğini düşünüyorum İyi günler dilerim .

6. M

Merhaba tekrar, Resimleri de, her şey bittikten sonra, yine yol gösterecek/gösterebilecek şekilde paylaşacağım. Meselâ bu forumda birçok kişi diferansiyel kilitleri hakkında sorular sormuşlar, hangi araçlarda hangi modellerde var gibi... Ben ARB Avustralya ile bu konuda yazıştım, benim bu...
  7. M

Merhaba, Resim pek önemli değil bana göre... Bu işi düşündüğümde, piyasada araç tadilat esnafı olarak geçinen birçok kişi, nasıl bir yol izleneceğini bilmiyordu, birçokları yapılamaz deyip kestirip attılar... Bunlardan birisi de binek aracıma sandık motor tadilatı yaptırdığım firma idi. Bunları...
  8. M

Merhaba, Uyarınız için tşk ederim. Ancak ruhsatı kaldıramadım sistemden. Neyse, hayırlısı olsun.... Mehmet KARALAR

9. M

Merhabalar, 26/07/2018 tarihinde Anakamp bölümümde açmış olduğum bu konu başlığı altında yaşananları üyelere tecrübe olabilir düşüncesi ile bu bölüme tarihleri ile birlikte aktarıyorum. Hepinize iyi günler dilerim. Mehmet KARALAR ====== 26/07/2018 Merhabalar, Kış aylarında ava gittiğimde...

10. M

Mazda E2200 4x4 Modİfİkasyonu

Merhabalar tekrar... Aracın 4x4 modifiyesi başarı ile bitti. Ekte yeni Tip Onay Belgesi ve Ruhsatı/Muayenesi var. Malum daha önce de bahsettiğim gibi, motorunda hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen hafif rampada bayılması nedeni ile (70 Km hızlara düşmesi) motor büyütme işine geldi sıra. Üzerinde...
  11. M

Merhabalar, Geçtiğimiz hafta aracı Kocaeli Derince TSE Araç Proje Kontrol Müdürlüğüne götürdüm. Herhangi bir sorun çıkmadı. Dün aracın Tip Onay Belgesi geldi. Kontrol ettiğimde aracın lastik ebadı olarak eski ebatları (185×80R14) yazmış olduklarını gördüm. Halbuki aracın yeni lastik ebatları...

12. M

4*2 Pi̇cup'a Defransi̇yel Ki̇li̇di̇ Uygulamasi

Kusura bakmayın aşağıda ustanızın verdiği fiyatı yanlış algılamış olmaya bağlı olarak fazla fiyat verdiğini söyledim. Bu fiyat, işçilik dahilse pek uçuk değil. %70 yaylı tipini tercih edin bu durumda... İyi günler dilerim. MKARALAR
  13. M

4*2 Pi̇cup'a Defransi̇yel Ki̇li̇di̇ Uygulamasi

Merhaba, Tabii ki 4x2 den Diferansiyel Kilidi bile taksanız 4x4 performansını beklememelisiniz. Bu konuyu derinlemesine inceliyorum. Nedeni 4x2 olan Mazda E2200 aracımı 4x4 hale getirdim. Tadilat sonrası TSE tarafından gerekli görülen testlere soktum aracı. Her şey yolunda... Yakında ruhsata...
  14. M

Tekrar merhabalar, Ustanın kayış atması:tired: sonucu modifikasyon biraz uzadı ama neticede geçtiğimiz hafta sona erdi.:cool: Rot ayarında sorun çıkmadı, yolda (Ank/İst) lastik patlaması hariç herhangi bir sorun çıkmadı. Ankara'da hız göstergeleri testi başarılı bir şekilde sona erdi. Bugün...

15. M

Tuvaletli Minibüs

Merhaba Adem bey, Gayet tabii ki bana gelen cevabı gösterebilirsiniz. Ancak çalıştığınız arkadaş pek gayretli değil gibi geliyor bana. Daha doğrusu, bu işi yaptıklarını iddia eden meslektaşlarımın büyük bir bölümü, maalesef sadece proje kopyalamayı biliyorlar. Aracınızı karavan'a dönüştürmek...
  16. M

Merhaba tekrar, Eylül ayı ortalarında 2007 Model 180.000 Km de dertsiz, tasasız ve hasarsız bir Mazda E2200 buldum, Trabzon Araklı'ya gidip aracı aldım, Ankara'da ustaya teslim ettim. Tadilat testleri için Kocaeli'de faaliyet gösteren OPTİVAL Şirketini tercih ettim ve Tadilat Test Sözleşmesini...
  17. M

Tuvaletli Minibüs

Adem Meral merhaba, 14/11/2018 tarihinde TSE Araç Tadilat Merkezine vermiş olduğum dilekçeme ekteki cevap geldi. Cevapta görüleceği üzere, minibüse elektrikli tuvalet konulması yönünde yapılacak tadilatın, AİTM Yönetmeliğinin EK-IV Madde-7 çerçevesinde yapılabileceği belirtiliyor. EK-IV Madde-7...

18. M

Bizim 4x4 L300

Bunu daha önceden bilseydik sizinle görüşürdüm. Yine de görüşelim . Bana mkaralar@dmaak.com adresinden ulaşarak tlf numaranızı verin, sizi ararım. MKARALAR
  19. M

Tuvaletli Minibüs

Merhaba tekrar, Dilekçe Ulaşım ve Lojistik Sistemler Merkez Başkanlığına verip beklenecek. Veya seyyar tuvalet kullanılacak. Başka çare yok. Ben elektrikli tuvaleti satın aldığım için dilekçeyi verip cevabını bekleyeceğim. Saygılar, iyi günler. MKARALAR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR