Arama sonuçlarınız

1. M

Tuvaletli Minibüs

Merhaba tekrar , Bugün TSE ile görüştüm ve Mazda E2200 Panelvan aracıma, meskun mahaller dışında (dağda, arazide) ihtiyaç duyduğumdan dolayı oturma yeri kalkan koltuklardan birisinin altına bir elektrikli tuvalet koymak istediğimi, haliyle bu işlemin araç ağırlığını 100 kg kadar arttıracağını ve...

2. M

Bizim 4x4 L300

Bu arada, yukarıdaki 350 bini USD değişimlerinden sonra 550 bin olarak, 120-130 bini de asgari 180-200 bin olarak düşünmek gerek.
  3. M

Bizim 4x4 L300

Merhaba tekrar, Ben 2006 yılında Mazda E2200 alırken bu sınıftaki bütün araçları araştırdım . Benim ihtiyacım olan 2. Koltuktan sonraki 2,15 cm alanı sırf Mazda E2200 de buldum. Hoş şu anda, Toyota'nın Türkiye ve Avrupa'ya ithal edilmeyen modeli olan Hiace ve Nissan'ın NV350 modellerinin de...

4. M

Bizim 4x4 L300

Merhaba tekrar, Amaç, başarılırsa Murat 124 ten Doğan SLX çıkartmak. Para, eğer varsa gider, üzülmezsin biter, geçer. Zannetmemekle beraber, kaderde varsa "Usta Elinde Oyuncak Olmak" ne yapalım, katlanırız. Bekleyelim ve görelim derim. Saygılar, MKARALAR
  5. M

Bizim 4x4 L300

Merhaba, 1)Mazda E2200 Kia Besta'dan yaklaşık olarak 30 cm daha uzun.Bu ise, arka koltuğa dokunmadan rahat bir yatak anlamına geliyor. 2)İşlem 2007 Model Mazda E2200 e uygulanıyor. Daha yeni bir model olması tercihim oldu. Motorlar arasında fark yok gibi görünse de, yeni model motora sahip olan...

6. M

Tuvaletli Minibüs

Merhaba, Bu anlattıklarınıza en uygun mobil ofis olarak kaydettirmek geliyor akla. Kasım ayı başında TSE deki mühendisle görüşmeye gideceğim. Sizin konuyu da detaylı olarak görüşüp bilgi veririm. Ancak denge hesabını yaptıktan sonra tuvalet ilave dilmesinin herhangi bir engeli yok diye...

7. M

Tuvaletli Minibüs

Merhaba, Olmayacak iş ve proje yoktur. Yeter ki proje ve test bedellerini ödeyin. Ben şu anda 2007 model Mazda E 2200 minibüsümü 4x4 hale getiriyorum. Bu işi tadilat yaptıkları ilanını veren kime sorduysam, bunların içinde iki yıl önce SAAB aracıma yeni sandık motor tadilatı yaptırdığım firma da...
  8. M

Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

Merhabalar, Bence firmaların hepsi iyidir, talepleri karşılayabilecek teknik donanıma sahiptirler. Burada bana göre en önemli husus alıcının ne istediğini bilmesi ve ıstedikleri konusunda yeterli bilgi sahibi olması gerektiğidir. Bence bütçe ve bilgi yan yana geldiğinde, Türkiye'deki...
  9. M

Merhaba, Benim de yukarıda üzerine asıl bastığım tema, iyi satıcı/tavsiye edilecek üretici yerine "ne istediğini iyi bilen alıcı" dır. Ne istediğini iyi bilmek ise konu hakkında uzun bir düşünmekten geçer. İyi günler dilerim.

10. M

Merhaba, Yukarıdaki yazıyı dikkatli okursanız, bütçenin kaliteyi satın alabilmesi için, alınacak mal hakkında öncelikle ciddi bilgi birikimi gerektiğinin yazı içine "elektrik tesisatı" konusu olarak gizlendiğini göreceksiniz. Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür. Paslanmaz su deposu koyacağını beyan...

11. M

Bildiğim kadarı ile Türkiyede bu işi yapan çok eski firmalar olduğu gibi, bu firmalarda çalışıp kendi firmasını kuran kişiler olarak da birçok firma var. Ancak bilinen ve göz ardı edilmemesi gereken gerçek, kaliteyi genel olarak bütçenin satın alabileceğidir. Siz ne kadar ödeyebileceğinize...

12. M

Bizim 4x4 L300

Merhaba, Bu cevap biraz geç oldu ama ne yapalım yeni gördüm . L300 aktarma organları değişimi yapmak, masrafına katlanabilirseniz kanunen mümkün. Aktarma organları modifikasyonunda aracın modifikasyon sonrası 3 ayrı teste tabi tutulması gerekiyor. Bu testlerin herbirisi geçtiğimiz yıl 1800,00...
  13. M

Mazda E2200 4x4 Modİfİkasyonu

Merhabalar, Kış aylarında ava gittiğimde kullanmak için bir 4x4 edinmeye karar verdikten sonra, önce 2004-2007 arası Jeep Grand Cheroke mi Mitsubishi Pajero mu Nissan Patfinder mı alayım diye düşünürken, ikinci koltuk sonrası arkada 2,15 metre gibi arazide çok rahat yatabileceğim ve elimde...

14. M

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Bu rüzgar gülü hareket halinde iken araca ters güç uygular ve yakıt sarfiyatı artar. Bilginize....

15. M

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Evet, belli ki elektrik üretimini bilmiyorsunuz.... Önemli değil tabii ki... Haliyle bilmemek ayıp değil... Ancak burada en önemli husus, elinizdeki elektrik üretmeye yarayan ve alternatör görevi üstlenecek aygıtın hangisi, nasıl olacağı değildir. En önemli ve dikkatten kaçmaması gereken husus...
  16. M

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Yanlışınız var... Otomatik şanzıman bittiyse yani arızalandıysa, tork konvertörünün de işi iyi bilen bir torna atölyesine uğraması zaruridir. Diğer taraftan, işi markaya dökmek de hatalı bir yaklaşımdır zira ne Toyota, ne Jeep, ne Mercedes bunların hiçbirisi kullanmakta oldukları şanzımanların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR