Arama sonuçlarınız

1. M

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Bu yanlış bir bilgi. Otomatik şanzımanı göz önüne aldığımızda, en önemli parçalarından birisinin tork konvertörü olduğunu görürüz. Tork konvertörü de balatalara ilişkin olarak aşınır, yenisi olabilse çok iyi olur. Yenisi olamıyorsa tornacı tarafından tamiri gerekir. Tork konvertörü tamir...

2. M

Su Eksiltme

Zaten anlatımınızda delik çatlak vs olmadığı, şu deposunda da hata olmadığı belli. Su deposundan, varsa radyatör kapağından veya başka bir noktadan sisteme basınç uygulayıp aracı 3000 devirlerde çalıştırıp olayı gözlemeden sakın ola motor indirme gibi bir gaflete düşmeyin. Kontrolde rutinin...
  3. M

Su Eksiltme

Kontrolü nasıl yaptılar, nelere baktılar radyatörcüde? Detaylı olarak bilgi ltf.

4. M

Su Eksiltme

Merhaba, Radyatör sıvısına sorunun gerçek kaynağı aranmadan, gerçek çözümü üretmeden geçici çözüm olduğu için karşıyım. Geçiçi çözümler bazen gerçek çözümlere engel olur ve bazı durumlarda istenmeyen olaylar gelişebilir. Bu tür sıvılar, bazen tıkanmaması gereken yerlerde de etkili olabilir, ne...
  5. M

Su Eksiltme

Su kaçağı önleyici sıvıları ben şahsen tavsiye etmem. Yapılması gereken önce motor çalışmaz iken, ancak yeterli hararette (termostatın açık vaziyette olmasını teminen) radyatör kapağından veya başka bir noktadan sisteme basınç uygulamaktır. Eğer bundan sonuç alınamaz ise, motoru bu basınç...

6. M

Su Eksiltme

Bağışlayın ama.... Bunun için gerekli tüm kontrolleri yapmadan motor açacağını beyan eden ustanın samimiyetinden şüphe ederim.... İl olarak neredesiniz?

7. M

Su Eksiltme

Bağışlayın ama.... Bunun için gerekli tüm kontrolleri yapmadan motor açacağını beyan eden ustanın samimiyetinden şüphe ederim.... İl olarak neredesiniz?
  8. M

Su Eksiltme

Araç çalıştığı müddetçe basınç olmaz, basınç araç stop edince oluşur. Devirdaim pompasının tahliye deliği? Bunu ilk defa duyuyorum. Bu deliğin devirdaim pompasının neresinde olduğu hakkında birisi beni bilgilendirirse memnun olurum. Devirdaim pompasını incelediğimizde, suyun mil ile yatak...
  9. M

Su Eksiltme

Bütün bunlar sisteme basınç uygulanarak bulunabilir.... Devirdaim pompası sorunlu ise(Basınç uygulamasında sızdırma yapmaz ancak motor ısındıktan sonra, sadece çalışırken sızdırma yapar, eser miktardaki sızıntılar ise ısı nedeni ile buharlaşır ve görülmesi mümkün olmaz) çözüm orijinal devirdaim...

10. M

2.7 Crd Su Damlatması

Araçta şu eksilmesinin çeşitli nedenleri olur. Kapaklarda problem sebeplerden birisi olduğu gibi, araç su devirdaim pompası arızası nedeni ile de su eksiltir. Motor çalışmaz durumda iken yapılacak basınç uygulamasında devirdaim pompasından hiç su kaçağı tespit edilmez iken, motor ısındıktan...

11. M

Su Eksiltme

Araçta şu eksilmesinin çeşitli nedenleri olur. Kapaklarda problem sebeplerden birisi olduğu gibi, araç su devirdaim pompası arızası nedeni ile de su eksiltir. Motor çalışmaz durumda iken yapılacak basınç uygulamasında devirdaim pompasından hiç su kaçağı tespit edilmez iken, motor ısındıktan...
  12. M

Merhabalar, Mauvais arkadaşın tespitleri bana göre gerçekten önemli... Satın almayı düşündüğüm arazi aracına belki de yılda 8-10 kez bineceğim. (Evin az ilerisinde yatan Mazda E2200 Panelvanı en son iki ay önce, bir eşya taşımasında kullandım.) Grand Cheroke'yi ise daha çok sonu arazide bitecek...

13. M

Merhabalar, Araştırabildiğim kadarı ile WJ kasa uzunluk/genişlik/yükseklik ölçüleri: 461,3/183,9/176,2 cm şeklinde... WK kasa ise 2005-2011 yıllarında 475/187/174 cm WK kasa 2011 sonrası 482,2/193,8/176,2 cm oluyor... Arazide ve zor şartlarda pajero ve illaki patrol üstünlüğü tartışmasız bana...
  14. M

Merhaba, Yanıt ve ayırmış olduğunuz zaman için çok teşekkür ediyorum Mauvais arkadaş.... Arka koltuklarda uzun boyluların rahat edemiyor olmaları, benim için gerçekten önemli bir bilgidir... İlginize çok teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  15. M

Merhabalar, Öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınızı kutlar, işlerinizde başarılar dilerim. Bir kaç gün önceki yazımda da belirttiğim üzere sadece arazide veya araziye çıkılması muhtemel uzun yolda kullanmak üzere 2004-2005(2004 8 ay çıkışlı 2005 model yılını almış WJ) 2.7 CRD Grand...

16. M

Bu arada, Doğru değerde ya da ederinin %5-10 altında satın alınabilmiş bir araca, markası ve modeli ne olursa olsun alıcı çıkar, çok olsa bir-iki bin TL zarar söz konusu olur... Tekrar kazasız ve iyi günler dilerim.
  17. M

Merhaba Comex, Benim Grand Cheroke'm yok.... Ancak araçlar ve kullanım konusunda aşırı tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Ben de önümüzdeki günlerde daha çok arazide kullanmak amacı ile ya Grand Cheroke 2004-2005, ya Nissan Pathfinder 2.5 Diesel veya Mitsubishi Pajero 2007-2009 3.2 DID arası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR