Arama sonuçlarınız

1. ict3055

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri güzel ürünler eklenmeye başlamış buraya :)

2. ict3055

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Hemen takibe alalım CJ gördüm mü dayanamam :)
  3. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Ben tanımıyorum Gökalp arkadaşımızı buraya yazarsa duygu ve düşüncelerini alırız :) :D

4. ict3055

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Gezenbilir'de bakmayı en çok sevdiğim başlık bu hiç bıkmadım usanmadım bakmaktan şimdiye kadar, ne zaman girsem kaldığım sayfadan yeni eklenen tüm karelere bakıyorum. Yeni paylaşımlar bekliyoruz, LAND ROVER'cılar haydi :)
  5. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk sağlık olsun, bakalım program nasıl bir şey olacak ilk bölümü izledikten sonra bundan sonrası hakkında daha rahat yorum yapabiliriz sanıyorum :)

6. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Evet Ankara bu iş için pek uygun değil, Beypazarı yolundan sonra doğa bir anda değişiyor ve karasal iklime geçiyor... Bolu Ankara'daki gruplar için tam bir Off Road Center :)

7. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Bu güzel msg ve konuya katkınız için teşekkür ederim. Saygılar...
  8. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Merhaba; çok güzel bir yazı yazmışsınız. Ankara'da bir çok arkadaşımız var düzenli off road yapan, en başta ankara off road kulübü var. Onun dışında 5'erli 10'arlı gruplarda var. Yalnız Ankara off road için ğek müsait bir şehir değil, gerek doğası gerek farklı...
  9. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Ne yazık ki Fatih Bey benimde bahsettiğim insanlar bunlar zaten... Doğal yaşamı mafeden adam Offroad'cu olamaz. Hatta ondan hiç bir şey olmaz.

10. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Benimde çok umutlu olduğum söylenemez, çünkü bahsettiğim ve amacı offroad olmayan içinde doğa sevgisi taşımayan sadece özenti bir toplumun giderek büyüdüğünü görebiliyorum mevcut camiamızda... Bu konuda federasyonlaşmaya gidilip, kulüpler bazlı eğitimler verilmezse bu...

11. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Vallaha Serkan bey tek istediğim de o; Ben ve benim gibi çevremde bu işe gerçekten gönül vermiş, yaşam tarzı haline getirmiş o kadar çok insan var ki; O insanlarla yazı anlatılan terbiyesizlerin aynı isim, aynı çatı altında anılmasını kabullenemiyor insan...
  12. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Murat abi katılsa acaip eğlence getirir o programa umarım olur da Kenya'da izleriz Rescue Team'i :)

13. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk İlhan bey ne zaman belli olacakmış seçme sonuçları bilginiz var mı bu konuda? Umarım katılırsınız da bizde izleriz :D
  14. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Abi zaten TV'de yapılan bir programın bizim yaptığımız işle aynı olması beklenemez. Evet alakasız tipler olacak , reklam kokan hareketler olacak vs ama; Benim gibi hiç TV'de bir şey izlemeyen insanları belki hafta bir TV başına oturtabilir bu program. Genede izlemeden bir şey...
  15. ict3055

www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü

Ynt: www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Off road'a yeni başlayanlar için bir makale yazmıştım... http://www.boloff.com/2012/08/23/off-road-hakkinda-merak-edilenler/ off road hakkında merak edilenler; www. boloff. com /2012/08/23/off-road-hakkinda-merak-edilenler/

16. ict3055

Ynt: www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Boloff.com 'da bazı değişiklikler yaptık... http://www.boloff.com/wp-content/uploads/2012/08/Boloff_com.jpg
  17. ict3055

Ynt: www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Offroadcu kimdir, offroadcu nasıl olmalı, offroadcu neler yapar ve şikayetlerimi gösteren bir yazı.... http://www.boloff.com/2012/08/10/offroadcu-kimdir/ www. boloff .com / 2012/08/10/offroadcu-kimdir
  18. ict3055

Ynt: www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Trophy Türk yakında TV8 ekranlarında - http://www.boloff.com/2012/08/08/trophy-turk-yakinda-tv8-ekranlarinda/ Trophy Türk yakında TV8 ekranlarında - www. boloff. com /2012/08/08/trophy-turk-yakinda-tv8-ekranlarinda

19. ict3055

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları kırmızı çok yakışıyor defendera
  20. ict3055

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? Evet bencede geldi. Ayrıca listeye Boloff.com'u eklememeniz üzücü olmuş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR