Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV
bu emeğin önünde anca şapka çıkartılır, ayakta alkışlanır, saygıyla eğilirim.
bir inşaat teknikeri olarak burada önemli olanın düşünce olduğuna inanıyorum. etüd yapıp proje çizerken en az 20 tane alternatif çıkıyor, ama en güzeli bulmak için 20den...
Ynt: 20 AE 808 - Benim! Explorer'ım :)
denizliden tahir (cj8) aracanızı görüyorum farklı duruşu her zaman dikkatimi çekiyor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Ynt: 1983 cj8
Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kullan. bende Denizli'den Tahir babamda mavi CJ8 var 78 2. sanayide karşılaşmıştık belki hatırlarsın tekrar karşılaşmak isterim. işlerinizde kolaylıklar diliyorum...
Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu?
MERHABA BEN TAHİR BENDE DENİZLİ'DEYİM 78 CJ8 VAR AMA DAHA ARAZİYE GİRMEK NASİP OLMADI. ASLINDA ARAÇ BABAMIN ONU İKNA EDEMEDİM HENÜZ :) ETKİNLİKLER OLUYOR DENDOFF TARAFINDAN AMA ONADA KATILMAK NASİP OLMADI :(