Arama sonuçlarınız

1. I

Cherokee 3.1td Mi 4.7 Mi?

3.1 TD kullanıcısıyım, internette yazan yorumlara kesinlikle takılmayın derim. Düşük kilometrede motoruna dokunulmamış araç bulursanız tercih edebilirsiniz. 100bin kilometrelerde var bu araçlardan ama kesinlikle sanayiye girmiş bi araç olmamalı. Çoğu yazı kulaktan dolma, bizim bi abinin vardı...

2. I

Grand Cherokee 3.1 Td Radyatör Suyu

Kabul görmeme olayı çok doğru değil bence, internette böyle çok söylenti varda çoğu genellikle kulaktan dolma bilgiler. Aracı vaktinde orijinal servisine götürüp bakımlarını yaptırırsanız sorun çıkartmıyor, ben şu anda sadece kendi kuruntumdan birşeyler yapmak istedim, yoksa aracın soğutmasında...
  3. I

Grand Cherokee 3.1 Td Radyatör Suyu

Merhabalar, aracım Grand Cherokee 3.1 TD, aracım için hangi radyatör suyunu kullanabilirim. Ayrıca radyatör suyunu saf su ile birliktemi kullanıyorsunuz yoksa normal su ile karıştırıyor musunuz? Birde kaç litre su aldığını ve karışımın nasıl olması gerektiğini biliyor musunuz? Depo çok kirli...

4. I

2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ?

Araç ile ilgili hiç tecrübesi olmamış insanlar yazmış, baya komik yorumlar var senede 10 bin tl masraf yaparsın falan gibi. Aracın bakımlarını yaptırırsanız ve düşük kilometrede temiz kullanılmış bulursanız hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Motoru italyan VM Motori firmasınındır, bu firma günümüzde...
  5. I

Grand Cherokee 3.0 Crd Motor

3.1 TD kullanıyorum sorunlu motor diyorlar fakat ben hiç bir sorununu göremedim, kullanana göre değişiyor, bakımlarını yaptırırsanız sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Maserati'de italyan VM Motori marka motor kullanıyor, bakımlarını yaptırın yeter.

6. I

Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.?

Bu araç hakkında sağdan solda duyduklarınızla ne çok şeyler yazmışsınız. Bazısı Avusturya motoru yazmış bazısı tekne motoru falan yazmış, kimisi de araç 1999-2001 yıllarında üretilip toplatıldı yazmış. Şimdi hepsine cevap verelim. Arkadaşlar bu aracı aldıysanız kullanma kılavuzunu okuyup gerekli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri