Arama sonuçlarınız

1. T

Samurai Arıyorum İstanbul Ve Civarı

Ynt: Samurai Arıyorum İstanbul Ve Civarı Değerli arkadaşım, Tarif ettiğiniz araç bende var sizing bütçeniz nedir? Selamlar. Elgin SAYINALP

2. T

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Yardımınız için çok teşekkür ederim.
  3. T

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey ve diğer üye arkadaşlarıma selamlar, Bende off road ve karavana gönül vermiş bir arkadaşınız olarak bu restorasyon işinin başında size küçük ama önemli bir tavsiyem olacak, alt sacı direkt şaseye vidalamak yerine oluşacak ısı köprüsünü "тепловой мост" kesmek...

4. T

suzukı sj koltuk takımı

Ynt: suzukı sj koltuk takımı Serkan Bey, Koltukları arkadşıma yollamışsınız, ancak; ön koltuk kafalıkları yok? nedendir acaba unutuldu mu? Selamlar.
  5. T

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Tarık Bey, Aracınızda kullandığınız depo kapağı acaba hangi araca ait, markası modeli belli mi? kendi samurai'm için almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.

6. T

suzukı sj koltuk takımı

Ynt: suzukı sj koltuk takımı Serkan bey, Teşekkür ederim, ben arkadaşıma gerekli bilgileri verdim buradan da size söyliyeyim, eğer ön ve arka (orjinal olmak kaydı ile) emniyet kemerleri de varsa onları da arkadaşımla ücret konusunu görüşerek gönderirseniz sevinirim, özellikle ön koltukların yan...

7. T

suzukı sj koltuk takımı

Ynt: suzukı sj koltuk takımı Serkan Bey, Sizinle kontak kuramıyorum, özel mesaja istinaden sms de yolladım ama yine de kontak kurmak mümkün olmadı, şu an bende kardeşiniz gibi yurtdışındayım, telefon numaram +77019822714 (Kazakistan) bana sms veya çağrı yollarsanız ben hemen sizi arayabilirim...
  8. T

suzukı sj koltuk takımı

Ynt: suzukı sj koltuk takımı Serkan Bey, Sizi 4-5 defa aradım ama telefonunuza cevap vermiyorsunuz, sizinle nasıl iletişim kurabiliriz Selamlar.
  9. T

suzukı sj koltuk takımı

Ynt: suzukı sj koltuk takımı Serkan Bey, (Adınızı Serkan olarak tahmin ettim, firma isminden) Samurai koltuk takımının (ön arka) durumu nedir ve fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Mümkünse fotoğrafları ile beraber esayinalp@yahoo.com adresine bir cevap yazarsanız sevinirim. Elgin SAYINALP

10. T

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Yusuf bey, Çalışmalarınızı verdiğiniz linkden inceledim, ellerinize sağlık, çok güzel işler çıkarmışsınız. Selamlar.

11. T

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Selamlar, Malesef ben bu güzel çalışmanın fotoğraflarını göremiyorum, farklı zamanlarda DEFALARCA denedim ama muaffak olamadım; nedenini bilen var mı? acaba. Elgin SAYINALP
  12. T

Yol - da

Ynt: Yol - da Cavid Bey, Bu meslek (bu arada mimarım, şantiyelerde evimden fazla zaman geçiriyorum) bizde olduktan sonra daha çok fotoğraf yollarız inşallah... bakalım felek bizi bundan sonra nereye savuracak.. Çok selamlar herkese. Elgin SAYINALP

13. T

Yol - da

Ynt: Yol - da Fotoğraflar Kabil-Jalalbad, Kabil-Kunduz, Kunduz-Mezar-ı Şerif arasında çekilmiştir, güvenlik nedeni ile fotoğrafları çekerken pek estetik kaygı yoktur, kusura bakmayın ....
  14. T

Yol - da

Ynt: Yol - da Selamlar, Gezenbilir sitesinin sürekli ama pek yazıp çizmeyen pasif takipcisi olarak ben, işim gereği herkese pek nasip olmayacak rotalarda kele koltuk yaptığım gezilerden bir kaç kare fotoğraf paylaşmak istedim. Tüm Gezenbilir dostlarına selamlar. (Afganistan anıları) Elgin...
  15. T

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI Selamlar, Suzuki Samurai için güneşlik mevcut mudur? ve fiyatı nedir? Teşekkür ederim.

16. T

Toplu Dağılık Montu Alımı için Firma

Ynt: Toplu Dağılık Montu Alımı için Firma Selamlar, Bir de bu siteyi inceleyin istediğiniz modele göre yaparlar, geçmişte ben kendi şantiyem için yaptırmıştım, çok kaliteli işçilik ve malzemeleri vardı. http://www.tritek.com.tr/ Elgin SAYINALP TB2NDY Afganistan
  17. T

deklinasyon acisi

Ynt: deklinasyon acisi Hepinize cok tesekkur ederim, sagolun.
  18. T

deklinasyon acisi

Ynt: deklinasyon acisi Selamlar, 3° E olarak set ettigimde ayarlayabildim, yardimlariniz icin tesekkur ederim. Elgin SAYINALP ISTANBUL

19. T

deklinasyon acisi

Selamlar, Pusulasi olan Timex Expedition WS4 marka kol saatimin pusulasini ayarlayabilmem icin ISTANBUL icin deklinasyon acisina ihtiyacim var, ancak bir turlu bulamadim, konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardimlarini bekliyorum. TB2NDY Elgin SAYINALP ISTANBUL
  20. T

blackberry 8310 gps

Ynt: blackberry 8310 gps İlginize ve yardımınıza çok teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri