Arama sonuçlarınız

1. ercan süzer

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Bu araçlarda izalasyon önemli...Bayağı uğraştık ama bence güzelde oldu.

2. ercan süzer

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler Göğüsü temizlemeniz ve hiç pas kalmaması lazım ..Anti pas ve astar kullanmak gerekiyor..Araçda demir malzeme sadece göğüste ve paslar temizlenmeden yapılacak işlem ileride sorun çıkarabilir
  3. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Pek kolay olmuyor ama yinede tememnileriniz için teşekkür ederim..

4. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Araçla uğraşmaya 01 Eylülde başladık ..Resimleri henüz yüklüyorum...Aracı toplarken oldukca titiz davranıyoruz..Sadece izolasyonu 1 hafta sürdü..Şu an elektrik tesisatını yeniliyorum. 1 hafta içindede yani bayramdan öncede teslim etmeyi düşünüyorum..
  5. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Far , stop ve sinyallerden başladık toplamaya ..Boya henüz taze ..

6. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracı 16 saat fırında beklettik ve güneşe çıkardık ...İlk fotoğraflar...

7. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Renk olarak 1998 model Defenderlerde kullanılan Land Rover 928 kodlu boya kullanıldı ..Fırında atılan boyadan enstantaneler..
  8. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Araçda oynayan ve bozulan ,ayrıca zımpara görüp deforme olan perçinler yeniden basıldı...
  9. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Kaporta işlemlerinden sonra astar ,yoklama ve son rütuşlardan sonra son astar..

10. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık aracı dağıtmaya devam...

11. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Kaportadaki tüm eski macunlar pürmüzle ısıtılarak temizlendi..Çağlar Usta nasıl yapacak bilemiyorum ama çekiçlemek sureti ile hiç macuna gerek olmadan düzeltecek...Ek yerlerindeki metaller temizlendi zehirli astar ve cam sikası kullanılarak ypıştırıldı ve...
  12. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracı M.K.E Hurda İşletme Müdürlüğü Kırıkkale'den 4190 TL ye satın aldık. Henüz araç bitmediği için rakam veremiyorum ..Tüm parçaları değişmesine rağmen hidrolik direksiyon dahil 20.000 TL yi bulacak zannediyorum..Araçda 1. sınıf kaporta ve metalik boya...

13. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Kaporta akasamı oldukca uğraştırdı söküm fotoları
  14. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık aracın altı toplandıkdan sonra çekilen fotoğraflar...
  15. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracın pompa ve enjektörleri gerekli bakım ve ayar yapıldıkdan sonra yerlerine takıldı ...Mazot pompası değiştirildi..

16. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Şanzımzn ve difransiyele bakmadan aracın motorunda işleme başladık..Arızalı olan pompa ve kızdırma bujileri değişdikden sonra mazot filtresi yağ filtresi değiştirildi..
  17. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Temizlenen ve şamandıra ile hortumları değiştirilen mazot deposu yerine takıldı..
  18. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracın altıdaki tüm amortisörler ,Aks keçeleri ,aks bilyaları ,ön biçak rotili ve burçları arka fren merkezleri,fren balataları,rot kolu ve burçlları ,arka rotil ve burçları değişti.Kırık olan ön difransiyel armutu ve ön-arka şaft mafsalları değiştirildi...

19. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracın frenlerle olan işlemi bittikden sonra süspansiyon ve aktarma organlarının bakım ve tamirine girişdik...
  20. ercan süzer

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Aracın arka fren merkezleri fren hortumlart balataları ve ön kleber ve fren bakımları yapıldı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri