Arama sonuçlarınız

1. ercan süzer

Defender Diferansiyelleri Hakkında

Ynt: Defender Diferansiyelleri Hakkında Hurdadan aldığım defender ambulansların en fazla kilometresi 23000...Bu araçların göğüs, kapılar,çamurlukları ve mekanik olarak şanjman , transfer ,diff.lerini alıyorum..Bu parçalarıda topladığım araçlarda kullanıyorum..ve en sağlıklı çıkma malzemelerin...

2. ercan süzer

Defender Diferansiyelleri Hakkında

Ynt: Defender Diferansiyelleri Hakkında İvedik ve Yıldız sanayiden alacağınız 110 difraniyeller aracınızdan sökdüğünüz diff.den daha kötü olabilir..Burada çekme belgesi ile satılamayan araçlar oksijen ve şalama ile peynir gibi kesiliyor..Diff yığınındaki ön ve arkaların maalesef üzerinde model...
  3. ercan süzer

Land Rover Defender 110 Mukavemet levhaları

2 mm. lik 4010 alimnyum levhadan imal ,elektrostatik boyalı ,8 parça mukavemet levhaları...350 TL O 541 351 20 33

4. ercan süzer

lukas cav pompa

Ynt: lukas cav pompa fiyatı düşürdüm 500 TL
  5. ercan süzer

ayna mahruti grup (karpuz komple)

Ynt: ayna mahruti grup (karpuz komple) Fiyat düştü 500 TL

6. ercan süzer

defender disk difransiyel komple

Ynt: defender disk difransiyel komple güncel

7. ercan süzer

Snoker içi açık hava filitresi motora ne gibi bir etki eder?

Ynt: Snoker içi açık hava filitresi motora ne gibi bir etki eder? 200TD ' i aracıma takalı 6 ay kadar oldu..Motor 1996 model aldığımda kaç km.de olduğunu bilmiyordum.Caraskalın üzerinde tek marşla çalıştırdım. Hiçbir problemim olmadı..Aracımla Ankara-Zonguldak-Erdek Avşa ve dönüşte...
  8. ercan süzer

Ynt: Snoker içi açık hava filitresi motora ne gibi bir etki eder? montaj kopnusunda size detaylı fotoğrafları yarın gönderebilirim...
  9. ercan süzer

Ynt: Snoker içi açık hava filitresi motora ne gibi bir etki eder? Açik hava filtresi ile randıman alamazsınız..Size tavsiyem orijinal hava filtresi ile şnorkel kullanmanızdır..Dışarıdan alınan soğuk hava her zaman performansınızı yükseltir .Bende 200 TD kullanıyorum en ekonmik yakma şnorkel ve...

10. ercan süzer

Ynt: defender disk difransiyel komple güncel

11. ercan süzer

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bunun kesin yüzmesi lazım ..Ankara'dan İstanbul'a gidecek Marmara'da yüzecek...
  12. ercan süzer

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Benimki yüzme bilmediği için Toroslar Aydost dağında geziyoruz ...

13. ercan süzer

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Bizim zamanımızda henüz 2813 sayılı yasa yokdu muhabere yapmak için akşam yapdığımız cihazı sabah sökerdik.Bazı amatör arkadaşların yapdığı gibi hurdadan temin edilen cihazlar binbir meşakkatle onarılır ,parça temini için ona buna...
  14. ercan süzer

AMATÖR TELSİZ LİSANSI ALMAK İSTİYORUM

Ynt: AMATÖR TELSİZ LİSANSI ALMAK İSTİYORUM Amatör lisans almadan yeni bir telsiz almanız mümkün değil...Satıcılar size fatura kesmeden önce lisansınızı soracaklardır..İkinci el amatör bir cihazı almak isterseniz lisansınız olmadığı için gerçek bir amatör size cihaz satmaz..Ne yazıkki amatör...
  15. ercan süzer

Ynt: defender disk difransiyel komple 93 model Sağlık Bakanlığına ait 110 Ambulansdan çıkma araç 23000 km. de idi Tamamen orijinal aks ve mahrutilerde hiç boşluk yok garantili...Ankara'dan kargo ile gönderilebilir..

16. ercan süzer

Ynt: defender disk difransiyel komple güncel 0 533 431 55 21
  17. ercan süzer

ayna mahruti grup (karpuz komple)

Ynt: ayna mahruti grup (karpuz komple) güncel
  18. ercan süzer

LR Defender ve Amortisörleri

Ynt: LR Defender ve Amortisörleri bu amörtisörün araç arazide iken ani çarpmaları hafiflettiğini ve direksiyonun ani toparlamamasını sağladığını zannediyorum

19. ercan süzer

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları İnsanın böyle büyük bir ailesi olması ve bayramı onlarla kutlaması ne kadar güzel...Hep beraber sağlıklı , neşeli ve mutlu nice bayramlara ...Mübarek olsun bayramınız...
  20. ercan süzer

Satılık Jant ve Lastikler

Ynt: Satılık Jant ve Lastikler bu lastiklerin ebadı nedir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34