Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ-8, Wrangler ile birleşti... Çok da güzel oldu... Ama malesef satıyorum...
Askerlik ertelendi gibi... AÖF sınavları şahane geçti!! ;D Fakat araç yeni bir proje için hala satılık... ;)
Ynt: CJ-8, Wrangler ile birleşti... Çok da güzel oldu... Ama malesef satıyorum...
Sağolasın Bilge kardeşim... Dur bakalım şu açıköğretim sonuçları iyi gelirse ertelenebilir askerlik... Hayırlısı olsun....
Güncel....... Bu arada yazmayı unutmuşum araçta CHERRYBOMB Glasspack Eksoz var... ;)
İnşallah Ünal abi... Gidip geldikten sonra Amerika yolu var inşallah... Beklemede olan bir iki iş anlaşması var... Her şey Off-Road sevenler için!!! :)
Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk
Ürünleri gördüm... Bir arkadaşım almıştı... Gerçekten güzeller ancak malzemeyi biraz daha esnek tutabilmenin bir yolu yok mu acaba?
Sağolun... İlanda belirttiğim gibi askere gideceğim için satıyorum... Dönüşte yeni projeler de olacak inşallah... :)