Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
İnşallah nasip olur da gelebilirim... Gezenbilir ailesiyle yüzyüze tanışmayı çok istiyorum...
Ynt: Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket)
Dünya üzerinde bu güne kadar Jeep'den daha iyi arazi aracı üreten bir marka olduğunu sanmıyorum.... Toprak, çamur, kum, kar, buz... ve daha sayamadığım onlarca zorlu arazi koşulunda Jeep'den daha kabiliyetli bir arazi aracı daha görmedim...
Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up
Evet çektim birkaç resim daha. Paylaşalım bakalım :)
Güven abi araba kirli sonra çek dedi ama olsun! Bu da kirmi yaw?? :)
Hem Jeep dediğin kirli olacak zaten dimi ama?? :D
Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up
Güven abimi biraz daha gaza getirip yakında boyaya sokacaz gladiator'ü :)
Aracı siyah, şeritleri kırmızı veya komple metalik kan kırmızısı güzel olur diye düşünüyoruz. Bir seçim yapacak artık Güven abi...
Yarın dükkana gelirse birkaç resim daha çekip...
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor
Her zaman beklerim. Gönlünde muhabbetle gelene kapımız her zaman açıktır...
Hatta çinede Murat ustanın yerini bilmiyosan sana yolda eşlikde edebilirim.
Ynt: Babama Hediyem...
İnişimizin videosunu da hazırlamıştım ama sebebini bilmedeiğim bir durumdan ötürü metacafe videoyu yayınlamıyo... :(
Akşam tekrar elden geçirip yüklerim...
Düzeltme: Fon müziğinin telif hakkı yüzünden yayınlanmamış ikinci video!!! Halbuki çok güzel olmuştu yaa!! :(
Video tamamdır umarım beğenirsiniz...
Bu arada çıkılan tepe yaklaşık 50-55 derecelik bir eğime sahip.
Çeken arkadaş oturarak çektiği için kamera açısından eğim pek belli olmamış.
Yağmur yağıyo ve çim zemine vuruyoz araçları... :)
Tabi aracın ilk kez araziye çıkması ve...
sabah yeni videoları atıyorumi. videoları yükledim ama site onaylamadan yayınlamıyo. beklemiyim şimdi sabah eklerim buraya. zaten hastalıkda fena vurdu yatayım bir an önce :)
Hüseyin yukarda İzmirden olduğunu ve CJ6 sahibi olduğunu yazmışsın. Tereddütte kalmıştım acaba senmisin diye... Yanılmamışım :)
Bu arada geçen cumartesi kargoda bi gecikme olmuş umarım kusuruma bakmamışsındır. Normalde öğlen 1-2 arası gelirdi kargo... Depoda...
Ynt: CJ Dashboard Torpido Modelleri
Walla benim CJ8'de Wrangler dashboard var ve gayet memnunum :) tabi biraz tadilata ihtiyacı var ama yavaş yavaş artık :)
(Bu arada dikkatli gözlerden kaçmadıysa, evet şanzımanda 5 ileri T5... :)
Çağla bey kusura bakmayın birkaç gündür ağır bir faranjit geçirdiğim için yataktan kalkıp dükkana gidemiyorum.
Birkaç parça sormuştunuz ilgilenemedim özür dilerim gerçekten. Üç gündür bilgisayarın başına bile anca oturabildim. Murat ustayla güneşlikleri...
Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up
Tek kelimeyle: "ŞAHESER"...
Off-road aracı olmasa da Apache'ler her zaman ilgimi çekmiştir... Ama asıl hastalığımız Off-Road tabiki... :)
Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?
Evet ya bende istiyorum o sticker'lardan. Admin (Sedat Bey)'e mesaj attım ama heniüz bir cevap gelmedi...
E hadi bakalım baba da Jeep'ine kavuştu içim rahatladı artık. Gerçekten Boğaç abi en az senin kadar bende mutluyum...
Sen de işlerini hallet de bir an önce dön Aydın'a. Walla şimdiden özledim "VAY KARDEŞİM HAYIRRRLI İŞLEERRRRR" diye avazın çıktığı kadar bağırarak dükkana...
Ynt: Beter Böcek CJ
Güle güle, bata çıka kullanın! Araç gerçekten çok güzel olmuş! Ama bana lastikler biraz fazla gövde içinde kalmış gibi geldi... biraz daha dışa almayı düşünüyomusunuz??