Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
Pitman kolunu yarın bulmaya çalışacağım. Çamurluk sinyallerinin dördünüde'mi kırmızı istiyorsunuz? Normalde önde turuncu, arkada kırmızı olur ama biraz da sizin zevkinize kalmış birşey tabi. Flanş için de istediğiniz bir marka varmı? Yani illa orjinal...
Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu
Allah hatasız kazasız kullanmayı nasip etsin... Herhangi bir yedek parça veya aksesuar ihtiyacında bana ulaşabilirsin. Her konuda en uygun şekilde yardımcı olmaya çalışırım...
Ynt: Babama Hediyem...
Eminim aracın son halini görünce hepiniz çok beğeneceksiniz. Dün de kullandım gayet güzel oldu gerçekten :)
Bu arada Çağla abim senin işlede ilgileniyorum kusura bakma haber veremedim henüz. Boğaç abim de bilir ki, benim için işleri olabilecek en uygun koşullar...
İnanın Murat ustanın işçiliğini gördükten sonra orjinal Besttop çadırları bile beğenmez oldum. Bütün müşterilerime de şiddetle döşeme işlerini Murat ustaya yaptırmalarını tavsiye editorum zaten...
Bu arada Boğaç abiyle geçen pazar günü deneme için yaptığımız arazi gezimizin videolarınıda ekleyeceğiz. İki kamera olduğu için birkaç birleştirme işinden sonra sizlerle paylaşacağım.
Boğaç abimi bir müşteri değil kendi abim gibi severim. Zaten her konuda kendi aracım gibi yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince. yeni resimleri kendisine gönderdim az önce. Ben yükleyecektim ama resim seçimini onun takdirine bırakmak daha doğru olur diye...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
aracın resimlerini, modelini vs. eklersen daha yardımcı cevaplar alabilirsin bence. eğer 6 silindir bir cj5'ten bahsediyosan ortalama 40 ile 80 kuruş arası bir yakıt tüketimi olur. ve arazi için gayet iyi bir araçtır. ama tabiki dediğim gibi resim falan...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Selamlar;
Ben Selçuk EROĞLU. 25 yaşındayım. Aydın Merkez'de babam İlhan Sadık EROĞLU'yla (emekli öğretmen olmasından dolayı nam-ı diğer İlhan Hoca) birlikte Oto Gürbüz isimli mütevazı dükkanımızda Jeep yedek parça ve aksesuar işiyle uğraşıyoruz. Yaklaşık 7...