Arama sonuçlarınız

1. Oto Gürbüz

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Şnorkel gerçekten çok şık duruyor. Usta seri üretime geçmeyi düşünür mü acaba? ;)

2. Oto Gürbüz

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Pitman kolunu yarın bulmaya çalışacağım. Çamurluk sinyallerinin dördünüde'mi kırmızı istiyorsunuz? Normalde önde turuncu, arkada kırmızı olur ama biraz da sizin zevkinize kalmış birşey tabi. Flanş için de istediğiniz bir marka varmı? Yani illa orjinal...
  3. Oto Gürbüz

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu Sonuç çok güzel olacağa benziyor. Merakla aracın tamamlanmasını bekliyoruz...

4. Oto Gürbüz

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Allah hatasız kazasız kullanmayı nasip etsin... Herhangi bir yedek parça veya aksesuar ihtiyacında bana ulaşabilirsin. Her konuda en uygun şekilde yardımcı olmaya çalışırım...
  5. Oto Gürbüz

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... Eminim aracın son halini görünce hepiniz çok beğeneceksiniz. Dün de kullandım gayet güzel oldu gerçekten :) Bu arada Çağla abim senin işlede ilgileniyorum kusura bakma haber veremedim henüz. Boğaç abim de bilir ki, benim için işleri olabilecek en uygun koşullar...

6. Oto Gürbüz

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... İnanın Murat ustanın işçiliğini gördükten sonra orjinal Besttop çadırları bile beğenmez oldum. Bütün müşterilerime de şiddetle döşeme işlerini Murat ustaya yaptırmalarını tavsiye editorum zaten...

7. Oto Gürbüz

En Sevilen JEEP Modeli (Anket)

Ynt: En Sevilen JEEP Modeli (Anket) 56 yıl önce ilk üretiminden beri olduğu gibi hala... CJ
  8. Oto Gürbüz

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... Bu arada Boğaç abiyle geçen pazar günü deneme için yaptığımız arazi gezimizin videolarınıda ekleyeceğiz. İki kamera olduğu için birkaç birleştirme işinden sonra sizlerle paylaşacağım.
  9. Oto Gürbüz

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... Boğaç abimi bir müşteri değil kendi abim gibi severim. Zaten her konuda kendi aracım gibi yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince. yeni resimleri kendisine gönderdim az önce. Ben yükleyecektim ama resim seçimini onun takdirine bırakmak daha doğru olur diye...

10. Oto Gürbüz

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) aracın resimlerini, modelini vs. eklersen daha yardımcı cevaplar alabilirsin bence. eğer 6 silindir bir cj5'ten bahsediyosan ortalama 40 ile 80 kuruş arası bir yakıt tüketimi olur. ve arazi için gayet iyi bir araçtır. ama tabiki dediğim gibi resim falan...

11. Oto Gürbüz

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar; Ben Selçuk EROĞLU. 25 yaşındayım. Aydın Merkez'de babam İlhan Sadık EROĞLU'yla (emekli öğretmen olmasından dolayı nam-ı diğer İlhan Hoca) birlikte Oto Gürbüz isimli mütevazı dükkanımızda Jeep yedek parça ve aksesuar işiyle uğraşıyoruz. Yaklaşık 7...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri