Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zagrebde kendi çektiğim birkaç resmi paylaşmak istiyorum.maalesef resimlerin çoğu ve bu arada en güzel olanlarını yanlışlıkla sildim.Bunlar elimde kalanlar.[attachment=1]
kral tomislav anıtı ve kral tomislav meydanı
Ynt: Giriş İçin Vize İstenilmeyen Ülkeler
vize istenilmese de seyahatten önce mutlaka o ülkenin konsolosluğuna gidip yanınızda bulundurulması gereken evraklar hakkında önceden bilgi almalısınız.özellikle turla değilde kendi başınıza gidiyorsanız bunu mutlaka yapın.vize istenmemesi demek bazı...
Ynt: Plitvitze Gölü - Hırvatistan
ya şimdi hırvatistan vize uygulamıyor ben 100 euroya thy'den gidiş dönüş biletini alırım elimi kolumu sallayarak girer çıkarım derken yanılmamakta fayda var.Doğru vize uygulamıyor ancak havaalanındaki pasaport polisini ikna edemezsen geri gönderilme riski...
Ynt: Çerkezköy
İstanbul - Edirne otobanından gidiliyor, Çerkezköy sapağına sapılıyor ve Çerkezköy'e varılıyor. İstanbul'dan ulaşım oldukça kolay. Tüm bu yol normal koşullarda, kasmadan 1 saat sürüyor.
Ynt: Giresun Doğal Güzellikler
son resimdeki ise aksu adası olarak bilinir ve yanlış bilmiyorsam karadenizdeki tek adadır.burada zamanında tek bir aile yaşıyordu.bu ada günümüzde mesire yeri olarak kullanılır ve daha çok aksu şenliklerinde kayıklarla gidilir.giresun halkı bu şenlik sırasında bu...
Ynt: Fotoğraflarla Giresun
ya resimlerde açıklama yok ama benim resimlerden seçebildiğim ve hatırlayabildiğim kadarı ile naçizane açıklamalarım
1. resim giresun genel görünüm
2.resim bulancaktan giresunun görünüşü
3.resim giresun meydanında çotanak heykeli
4.resim belediye plajı
5.resim...
Ynt: Kahramanmaraş Yemekleri
maraş dondurması yemeden dönme.yanlız en ünlü yer yaşar pastanesi olmakla birlikte aslında benim tavsiyem maraş dondurmasını kervanda yemenizdir.çünkü şeker oranını ve kıvamını bence en iyi orası tutturuyor.