Arama sonuçlarınız

1. C

Zagreb Autoshow ve Zagreb Şehrinden Çektiğim Resimler

Ynt: Zagreb Autoshow ve Zagrebden Birkaç Resim [attachment=1][attachment=2]

2. C

3. C

4. C

5. C

6. C

7. C

Ynt: Zagreb Autoshow ve Zagrebden Birkaç Resim [attachment=1]
  8. C

9. C

zagrebde kendi çektiğim birkaç resmi paylaşmak istiyorum.maalesef resimlerin çoğu ve bu arada en güzel olanlarını yanlışlıkla sildim.Bunlar elimde kalanlar.[attachment=1] kral tomislav anıtı ve kral tomislav meydanı

10. C

Giriş İçin Vize İstenilmeyen Ülkeler

Ynt: Giriş İçin Vize İstenilmeyen Ülkeler vize istenilmese de seyahatten önce mutlaka o ülkenin konsolosluğuna gidip yanınızda bulundurulması gereken evraklar hakkında önceden bilgi almalısınız.özellikle turla değilde kendi başınıza gidiyorsanız bunu mutlaka yapın.vize istenmemesi demek bazı...

11. C

Plitvitze Gölü - Hırvatistan

Ynt: Plitvitze Gölü - Hırvatistan ya şimdi hırvatistan vize uygulamıyor ben 100 euroya thy'den gidiş dönüş biletini alırım elimi kolumu sallayarak girer çıkarım derken yanılmamakta fayda var.Doğru vize uygulamıyor ancak havaalanındaki pasaport polisini ikna edemezsen geri gönderilme riski...
  12. C

Çerkezköy

Ynt: Çerkezköy İstanbul - Edirne otobanından gidiliyor, Çerkezköy sapağına sapılıyor ve Çerkezköy'e varılıyor. İstanbul'dan ulaşım oldukça kolay. Tüm bu yol normal koşullarda, kasmadan 1 saat sürüyor.

13. C

Tunceli - Ulaşım

Ynt: Tunceli - Ulaşım valla tunceliyi bilmem ama ilçesi hozata ben elazığdan helikopterle 10 dakkada gitmiştim.
  14. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme dayını ziyaret etmeden dönme
  15. C

Giresun Doğal Güzellikler

Ynt: Giresun Doğal Güzellikler son resimdeki ise aksu adası olarak bilinir ve yanlış bilmiyorsam karadenizdeki tek adadır.burada zamanında tek bir aile yaşıyordu.bu ada günümüzde mesire yeri olarak kullanılır ve daha çok aksu şenliklerinde kayıklarla gidilir.giresun halkı bu şenlik sırasında bu...

16. C

Fotoğraflarla Giresun

Ynt: Fotoğraflarla Giresun ya resimlerde açıklama yok ama benim resimlerden seçebildiğim ve hatırlayabildiğim kadarı ile naçizane açıklamalarım 1. resim giresun genel görünüm 2.resim bulancaktan giresunun görünüşü 3.resim giresun meydanında çotanak heykeli 4.resim belediye plajı 5.resim...
  17. C

Giresun Yemekleri

Ynt: Giresun Yemekleri merulcan kavurması da ilginçtir. bulabilirseniz tadına bakmanızı tavsiye ederim
  18. C

Kahramanmaraş Yemekleri

Ynt: Kahramanmaraş Yemekleri maraş dondurması yemeden dönme.yanlız en ünlü yer yaşar pastanesi olmakla birlikte aslında benim tavsiyem maraş dondurmasını kervanda yemenizdir.çünkü şeker oranını ve kıvamını bence en iyi orası tutturuyor.

19. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ortaköyde kumpir yemeden, buradan kalkan gezi vapurlarıyla boğaz turu yapmadan dönme
  20. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme afyonun meşhur manda kaymağını yemeden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34