Arama sonuçlarınız

1. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme istanbulun belki de ruhunu en güzel kavrayabileceğiniz yerlerden biri olan süleymaniye semtini, süleymaniye camiini ve hemen yakındaki mimar sinan türbesini gezmeden dönme

2. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme bir kez olsun boğaz vapuruyla karşıya geçmeden, vapurda çayla simit yemeden, simitin bir kısmını martılara atmadan dönme
  3. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme galata kulesine çıkıp istanbula tepeden bakmadan, tünelden karaköye yoluşu yürüyerek inmeden, karaköyden tünele tarihi tünelle gitmeden ( yokuşu çıkmak çok zor oluyo) dönme

4. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme tuttuğun takımın maçını birkez olsun kendi stadında izlemeden dönme
  5. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme istanbulun eğlence hayatına hiç olmazsa bir köşesinden (bütçene göre) girmeden dönme

6. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme İstanbulda bir hafta sonu boğaz kıyısında kahvaltı yapmadan dönme

7. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme istanbulun karadeniz kıyısındaki balıkçı köylerini görmeden, istanbulun kuzeyindeki geniş ormanları ve gölleri gezmeden dönme
  8. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sultanahmet camii, ayasofya müzesi, topkapı sarayı, arkeoloji müzesi yerebatan sarnıcı, ibrahim paşa sarayı, haseki hamamını görmeden sultanahmet köftecisinde köfte piyaz irmik helvası yemeden(bunların hepsi birbirine yürüme mesafesinde, 20 ytl lik bir müze kart ile yıl...
  9. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme tophanede nargile içmeden

10. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme istiklal caddesinde yürümeden, tarihi tramvaya binmeden, istiklaldeki kitapçılarda vakit geçirmeden fitaşta film izlemeden, balık pazarını gezmeden, şampiyonda kokoreç, kızılkayalarda ıslak hamburger yemeden dönme.

11. C

Samsun Ulaşım

Ynt: Samsun Ulaşım havaalanı çarşamba ilçesinde servisle samsun yaklaşık yarım saat sürüyor
  12. C

Pozantı İlçesi

Ynt: Pozantı İlçesi gaziantep adana yönünden ankara istikametine giderken pozantıdan gece geçmek özellikle buradaki kamyon yoğunluğu yönünden çok tehlikeli olabiliyor.Bu yüzden özellikle buranın gündüz geçilmesini tavsiye ediyorum.

13. C

Şırnak Konaklama

Şırnak merkezde kamuya ait polisevi, hekimevi ve öğretmenevi var.En iyi olnaklara polisevi sahip.Cizrede ise en iyi seçenek otel grand onşar.İyi bir otel, imkanları ve konforu oldukça iyidir ve hesaplıdır.Başka yere gerek yok.Ancak gitmeden önce mutlaka arayıp boş oda olup olmadığını teyit...
  14. C

Mardin Genel Bilgiler

Ynt: Mardin Genel Bilgiler ya bide midyat biliyosunuz mardinin ilçesi.oldukça tarihi bi ilçe ve mutlaka gezilmeli.Tarihi yerleri var ve bi de sıla dizisinin çekildiği devlet konukevi var.Aslında tarihi bi konak burası.Ama sakın bu konak çevresinde bişeyler satan çocuklara pek yüz vermeyin.yoksa...
  15. C

Genel Bilgiler

Ynt: Genel Bilgiler konaklama için klas otel gayet iyi tavsiye ederim.Yanlış hatırlamıyorsam club classic diye canlı müzik de yapılan bi barı vardı.hatta biz oradayken gayet hoş ve güzel sesli bi hanım canlı müzik yapmıştı.

16. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme selim amcada içli köfte yemeden, gazi köşküne gitmeden, ciğerci muharrem ustaya gitmeden,
  17. C

Hasankeyf

Ynt: Hasankeyf İlk fotodaki manzaranın olduğu tepeye çıkmak, özellikle yaz zamanı ve öğle vakti ise her babayiğidin harcı değil.ben yarı yolda ayılıp bayılmıştım.Aman yiğitler beni burda bırakın siz tepeye varın demiştim.neyse ki dostlar beni yarı yolda bırakmadılar tepeye kadar...
  18. C

Yenikapı-Bandırma Feribotu

LPG'li araçlar alınmıyo, haberiniz olsun.Aman diyim.

19. C

Adana Havalimanı (Şakirpaşa Havalimanı)

Ynt: Adana Havalimanı (Şakirpaşa Havalimanı) adanayla ilgili en çok hatırladığım şey adanayla ilk tanıştığım yer olan havaalanı ve korkunç sıcak idi.ucakta yanımda oturan hanım adanalıydı ve sohbet ederken eğer ilk defa gidiyorsanız şaşıracaksınız bu nasıl bir sıcak diyeceksiniz demişti.haklı...
  20. C

Şırnak Ulaşım

havaalanı kızıltepede.buradan mardin merkeze ulaşım 15 dakikada bir geçen dolmuşlarla veya taksilerle yapılıyor.şırnak veya cizreye gitmek isterseniz önce mardin merkeze buradan cizre otobüsleri ve oradan da cizre-şırnak dolmuşlarına bineceksiniz.oldukça yorucu oluyor.veya direkt olarak şırnağa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri