Arama sonuçlarınız

1. zaferyilmaz99

Kaz Dağlarında Çekme Karavan Ile Kamp Yapılır Mı, Yolu Ve Diğer Imkanları Müsait Mi?

Merhabalar, Kaz dağlarında karavanla çıkanı hiç duymadım, forumda da aradım ancak o bölgeyle ilgili bilgi bulamadım. O bölgeyi de çok merak ediyorum açıkçası, çekme karavan ile Kaz dağlarında (aile olarak) gidebileceğimiz önerebileceğiniz kamp alanı var mıdır? Yolu müsait midir? Bilgi ve...

2. zaferyilmaz99

Uludağ Bölgesinde Karavan Kamp Alanı Tavsiyesi

Haftasonu kocayaylaya gittim, gitmeyi düşünen arkadaşlara bilgi olsun diye paylaşmak istedim; Elektrik sorunu kesinlikle yok her yerden elektrik çekebiliyorsunuz kablonuz olsun yeterli, wc'ler pis kabul etmek lazım ama kasetli wc'miz olduğu için hiç ihtiyacımız olmadı. ortam nezihti özellikle...
  3. zaferyilmaz99

Truma Sl2000 Gazlı Soba Gece Açık Bırakılması Hakkında.

Yorumlar için çok teşekkürler. Webasto kullanmadığım için şimdilik aşağıdaki ürünü alsam yeterli olacağını anlıyorum. https://urun.n11.com/duman-ve-gaz-dedektoru/sismik-gasis-m-karavan-yat-tekne-gaz-alarm-cihazi-12-24-v-P295412530 Açıkçası çok fazla karavan geçmişim yok ancak şunu...

4. zaferyilmaz99

Truma Sl2000 Gazlı Soba Gece Açık Bırakılması Hakkında.

Selamlar, karavanımda truma Sl2000 gazlı bir soba var, gece açtım ancak cesaret edemeyerek yarım saat sonra kapattım, içerisini çok güzel ısıtıyor ancak bilmediğim için sormak istedim, bu ısınma sisteminin gece sabaha kadar açık kalması kötü bir durum oluşturur mu? Zehirli gaz vs. İçin Ne önlem...

5. zaferyilmaz99

Dün milli parkı aradım bu ayın sonuna kadar orman yangınları ve pandemi sebebiyle ay sonuna kadar hem çadır hemde karavan kampı uludağda yasakmış. bilgilerinize sunarım. Kocayaylayı aradım ardından orada böyle bir kısıt yokmuş, daha evvel kocayayla tarafına gitmiş olan var mıdır? Aile ile...

6. zaferyilmaz99

Değerli bilgiler içi çok sağolun...
  7. zaferyilmaz99

Selamlar, Uladağ bölgesinde çekme karavan ile çıkılabilecek eylül-ekim aylarında yani ideal yol ve hava koşullarında, aile ile gidilebilecek, elektrik su market vs. imkanların olduğu yer önerisinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler.
  8. zaferyilmaz99

Truma Vent Elektrik Sorunu

Kontrol paneli pert, motor çalışıyor motorda herhangi bir sorun yok. direkt bağlayıp açma kapama düğmesi yaparak çalıştırıcam. teşekkürler.

9. zaferyilmaz99

Truma Vent Elektrik Sorunu

Arkadaşlar yanlışlıkla 220 ile çalıştırdım siyah kontrol kumandasından ateş çıktı ne yapabilirim direkt fişe takıp çalıştırsam yeter nereye bağlamam lazım kabloları fikir verir misiniz?

10. zaferyilmaz99

Buzdolabı Sorunu Hakkında.

Dolabın çıtası git gide düşüyor, 3'lü sistemden tekli sisteme geldik, biraz daha bırkalarsak temos çıkacak.
  11. zaferyilmaz99

Kontrol kartı kutusu bu alanda duruyor ama kablo uçları boşta

12. zaferyilmaz99

Etiket gözükmüyor, internetten baktığımda Kompressör markası Secon BD35F yazıyor ama iş karışık bana öyle geliyor ki dolabın kompressörü değişmiş, ama üzerinde birden fazla elektrik kablosu var değişmemişte olabilir, sizin yorumunuz nedir? Bende anlam veremedim müsait olduğumda götüreceğim bir...
  13. zaferyilmaz99

Resimleri aşağıda,
  14. zaferyilmaz99

Şöyle bir durum oldu, buzdolabını söktüm eve getirdim ve birde baksam ki dolap kompresörlü sistemmiş markasıda indel-b diye bir marka, temizledim boyadım şimdi güneş enerjisi ile çalışabilir hale getireceğim, ben düğmeleri görünce amonyaklı sanmıştım oysaki... Yardımlar için sağolun

15. zaferyilmaz99

Yardımınız için çok teşekkür ederim, detaylı inceleyeceğim ama ön izlenim olarak şunu söyleyebilirim tahminimden daha karmaşık gözüküyor, buzdolabını bir yerinden çıkartayım inceleyip çözmeye çalışacağım tekrardan çok sağolun yardımınız için.
  16. zaferyilmaz99

Paylaşacağım, teşekkürler.
  17. zaferyilmaz99

Arkadaşlar, ben ustaya hakkın neyse vereceğim diyorum zaten gel yeter ki yap diyorum buna rağmen hala yapacak işinin ehli bir kişi bulamadım (şunu da belirteyim: sorunun çok basit olduğununda ayrıca farkındayım ama hiç pnömatik bağlantı işi yapmadım ihtiyacım olmadı, yapanlar için şuan kolay...

18. zaferyilmaz99

Ve şunu çok iyi aladım ki, Bu ülkede ustaların büyük bir kesimi paraya doymuş arkadaş, zamanında keşke üni. okuyup kapı kapı iş arayacağımıza girip bir işe o işin ustası olup parayı kırsaymışız, ne kadar yer aradıysam doluyuz gelemeyiz bakamayız, siz getirin bakalım, şuan zaten yoğunuz gibi diye...
  19. zaferyilmaz99

Herkese Merhaba, 1993 model Avento royal 445TL Exculusie F karavan aldım, Truma hermatik ısıtıcı var onda herhangi bir sorun yok, caır cayır yanıyor, ancak buzdolabında şöyle bir sıkıntı var, dışarıdan elektrik alındığında canavar gibi soğutuyor maşallah ama gaz ile bağlantı kurulmamış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri