Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bilgilendirme ve uğraşınız için teşekkürler. Araştırmanız sonucu en azından gideilecek adres belli oldu.Ben de mal müdürlüğünden araştırayım, madem arazi onlara ait. Umarım bir yanıt alabiliriz. Böyle bir yer için uğraşmaya değer. Tekrar teşekkürler, selamlar.
Kamping dışı kamp alanları için sınırlarımızı biraz genişleterek(bahara ve yaza hazırlık olarak), İzmir'e göre Kuzeyde Edremit körfezi ile Güneyde Fethiye ye kadar olan bölgeyi içeren önerilerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Detaylı anlatımlarınız gerçekten takdire şayan. Aracımız Amarok 4X4 yol sorun olmaz sanırım.En çok ilgimi çeken de 4.maddedeki yeri merak ettim.Sanırım Saklıkoy sitesinin yan tarafı. İlk fırsatta gidip bakıcam. Siz yakınlarda mısınız bu yerlere.
Merhaba,
Yeni bir çekme karavan aldık. Kısmetse eşim ve 3 köpeğimizle birlikte karavanlı hayata geçeceğiz inşallah.
Urla-İzmir de yaşıyoruz. Önce yakın yerlerden başlayarak deneyim yaşamak niyetindeyiz. Karavanımızda güneş paneli, webasto, klima ve Honda eu20i jeneratör vb her türlü donanım...
Aykut bey merhaba,
Bildiğiniz gibi forumun başlıca amacı bilgi paylaşmak. Gittiğiniz yerlerle ilgili gidecek olanlara yardımcı olabilecek (fiyat,olanaklar,yorumlarınız vb.) bilgileri de paylaşırsanız çok seviniriz. Teşekkürler.