Arama sonuçlarınız

1. outlaw06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Berat kandilinin,Allahtan tüm ANOFF üyelerine ve tüm Türkiyeye sağlık, barış,huzur ,mutluluk getirmesi dileği ile herkesin kandilini kutlarım.

2. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dinçeri özledim valla.Du bi arayayım sesini duyayım burdan da özlemimi belirteyim.Neyse. Burak mesut abiyle görüştük te senle bi ayrıntıyı kaçırmışız;Ramazandan evvel son büyük etkinliği yapacaksak 7 sinde yapmamız lazım.7 si pazar.Sen günleri...
  3. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mustafa abi 3 harfli derken evet fin hamamı da olsun diye düşünmüştüm.Ama içinde sadece köz-şömine olmasın!Azcık cafcaflı ne bilim eğlenceli cancanlı bişeler bişeler de olsun:)))Burağa güveniyorum:)(burak Allah aşkına gay felan olmasın...

4. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yalan olmasın ,iftira etmiş olmayayım ama Murat 5 aya yakındır;bilgisayar geliyor diyor.Yahu bilgisayarı biryerde icat falan mı ediyorlar:)))
  5. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hadi bakalım.Üç harfliler olmayan bir hamam please:)

6. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi iftar etkinliği yanında sahur da yazman süper.Biz geçen sene Muratla ve diğer birkaç arkadaş iftar yer ordan semaver yapar sahura kadar takılırdık.Süperdi.Bu ramazanda da iftar etkinliği ve ayrıca sahur süper olur.Güzel fikir...

7. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak Mehmet Üçkol efendi 2 aydır tutturdun hamam.Murat kaç kere halı saha maçları yaptırdı guruba, Salih paintboll yaptırdı (gerçi Salih ordan cezalı,1 kereyle kaldı tadı damağımızda), sen daha bir kere bizi hamama götüremedin.Hadi sen ve...
  8. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan Nezir, Erkan Eroğlu abilerim vallaha fotolarınız beni 1 aydır çektiğim iş, harç-borç sıkıntılarından bir nebze olsun arındırdı ,ellerinize gönlünüze sağlık.Cidden çok harika günler, mükemmel etkinlikler yaşadık.Herkesin gönlüne, kesesine...
  9. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan bizi buralara götür:)

10. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çoook güzeldi!Hangi buluşmamız güzel olmadıki?Sizerle her an her yer güzel abi:)Yaz geldi her kes biryere dağıldı.Yazları böyle oluyor abi.Kış gelince yine kırlarea yayılan arının kovana dönmesi gibi arılar yuvaya dönecek:)Ramazan olmadan bir...

11. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bundan kelli etkinliklerde yemek yemiyorum beyler.Bu ne ya.Her etkinlik sonrası fotolarım ya ağzıma lokma koyarken ya yemek hazırlarken:)
  12. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mustafa abi ellerine emeğine sağlık.Çok güzel fotolar.Trap etkinliğimizi hergün bir kere daha senin fotolarınla yaşıyoruz:)

13. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese hayırlı cumalar iyi haftasonları, babalar gününüz de şimdiden kutlu olsun ey ANOFF iler:)
  14. outlaw06

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: Lpg Gösterge Sorunu Bu sorun birde bizim ısrarla depoyu sonuna kadar tıka basa doldurmamızdan kaynaklanıyor.Aslında tabanca attığı zaman durmak lazım.Ama aracı sallama yada tabancayı çıkarıp hemen yeniden takmamızdan dolayı şamandıra bozulabiliyor.
  15. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abinin suzi aştı vallaha.Çok beğeniyorum.Allah kaza beladan korusun

16. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mustafa abi ellerine sağlık, ne güzelliklker gezmişiz de farkında değiliz:)
  17. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese günaydın sevgili ANOFF iler.Yahu nerede diğer fotolar.Mesut abiden başka foto atan yok.Bir ton foto çekildi.Benim tel suya düştü atamıyorum.
  18. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu telefonum suya düştü:)ben foto atamıyorum:)

19. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Trap etkinliğimizde Herşey çok güzeldi.Tüm katılımcılara teşekkürler (normalde katılımcı emeği geçene teşekkür eder ama artık adet oldu bizde :) ) -Başta çok yoğun yağan yağmur işin aslı beni baya germişti ama daha sonra Mesut abinin ağaçlar...
  20. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi Erkan la sürekli görüşüyoruz.Çalıştığı şirkette başka bir şantiyeye kaydırılmıştı pek bir mutsuzdu lakin eski yerine döneceği müjdesini almış.Pazartesi eski yerine geçeceğinden pazar izni iptal olmuş.Sıkıntı yok çok şükür.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri