Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Ömer hocam o kronik sesleri arazide pek takmıyorum ben.Ameriklanlarda da mesela koltuklardan arkadan baya ses geliyor.katlanmak lazım.Bu arada rav4 dediğin zaten crv tadında bir ara.beklentiler belli.artık ağır masraflı araca (bu ara) girmek...
Abi elbette LC den beklediklerimizi bu araçta hayal sınıfına koyarız.Ama pratik hem aile ile şehir içinde binilebilecek, hem işte kullanılabilecek, hemde orta sert araziye çıkılabilecek bir araç gibi ...
Hocam bilgiler için çok teşekkürler.Bu durumda ş.içi 14 ltr gibi yakar ve buda şu an 410 krş yapar.Aracınızın ilanı varmı herhangi bir sitede.Bilgi alabilirmiyim?
Beyler 98-99 toyota rav4 5 kapı nasıldır?yakıtı nasıl? (arazisi araştırmama göre çok başarılı)..yakıtı hakkında blgisi olan varmı?hem şehir içinde hem arazide kullanılabilir bence.ne desiniz?
Salih abi özelden yazdığın fikrin çok güzel.Tabi et yiyecek paramız şükür her zaman var:)O parayı bir hayır işinde kullanalım...Ne dersiniz.
Gezi için herkese teşekkürler...İş güçten anca zaman buldum ve face e de buraya da ancak fotoları yükleyebildim...Bir süre önce yazmıştım tekrar yazayım; gurup kasasında 160-180 tl civarı nakit türkişh many hala duruyor.Mesut Köse ve Salih...
abi burda kar varda JEEP im yok:)amcaoğlunun transporter la karla mücadele ediyoruz:)))keşke jeep le gelseydim:(
Mesut abi pazar günü evin önündeydim bi baktım senin jeep in sesi geliyor.yahu dedim hayal mi kuruyorum.az sonra aşağıdan geliyordun.ıslık kıyamet ne yaptıysam duymadın:)egzos sesinden 50 metreden tanırım:)
:) fotolarla dünü tekrar yaşadım.ellerinize sağlık:).... ya Salih abi arabayı satmaktan ziyade vallaha şu yıkatma olayı varya iyice bunalttı!