Arama sonuçlarınız

1. outlaw06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ömer hocam o kronik sesleri arazide pek takmıyorum ben.Ameriklanlarda da mesela koltuklardan arkadan baya ses geliyor.katlanmak lazım.Bu arada rav4 dediğin zaten crv tadında bir ara.beklentiler belli.artık ağır masraflı araca (bu ara) girmek...

2. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi elbette LC den beklediklerimizi bu araçta hayal sınıfına koyarız.Ama pratik hem aile ile şehir içinde binilebilecek, hem işte kullanılabilecek, hemde orta sert araziye çıkılabilecek bir araç gibi ...
  3. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hocam bilgiler için çok teşekkürler.Bu durumda ş.içi 14 ltr gibi yakar ve buda şu an 410 krş yapar.Aracınızın ilanı varmı herhangi bir sitede.Bilgi alabilirmiyim?

4. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cidden çok tatlı ama buna kıyıp araziye çıkamam abi:)
  5. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beyler 98-99 toyota rav4 5 kapı nasıldır?yakıtı nasıl? (arazisi araştırmama göre çok başarılı)..yakıtı hakkında blgisi olan varmı?hem şehir içinde hem arazide kullanılabilir bence.ne desiniz?

6. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abi özelden yazdığın fikrin çok güzel.Tabi et yiyecek paramız şükür her zaman var:)O parayı bir hayır işinde kullanalım...Ne dersiniz.

7. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gezi için herkese teşekkürler...İş güçten anca zaman buldum ve face e de buraya da ancak fotoları yükleyebildim...Bir süre önce yazmıştım tekrar yazayım; gurup kasasında 160-180 tl civarı nakit türkişh many hala duruyor.Mesut Köse ve Salih...
  8. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu devam
  9. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu devam

10. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 5 ocak gezimiz devam

11. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 5 ocak gezimiz ANOFF.........
  12. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu maşallah 2 haftadır siteye giren olmamış:)))) yarın gidiyormuyuz? :)

13. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu abi burda kar varda JEEP im yok:)amcaoğlunun transporter la karla mücadele ediyoruz:)))keşke jeep le gelseydim:(
  14. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erzurumdan selam millet.kar yağmış:( ben burdayım.siz tadını çıkarıyorsunuzdur:)))
  15. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İyi kendimi önüne atmamışım abi:)))

16. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi pazar günü evin önündeydim bi baktım senin jeep in sesi geliyor.yahu dedim hayal mi kuruyorum.az sonra aşağıdan geliyordun.ıslık kıyamet ne yaptıysam duymadın:)egzos sesinden 50 metreden tanırım:)
  17. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu SALİİ abi banduma yı ne zaman yiyecez:) ?
  18. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :) fotolarla dünü tekrar yaşadım.ellerinize sağlık:).... ya Salih abi arabayı satmaktan ziyade vallaha şu yıkatma olayı varya iyice bunalttı!

19. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dünkü geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Ben kendi adıma çok eğlendim.FOTOLAR NERDEEEE???
  20. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34