Arama sonuçlarınız

1. outlaw06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş aha tam burada abi.İş güç yarış atı gibi koşturuyorum abi.Ama kalbim siz ve Anoff la:)

2. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu sn yksahin hoşgeldiniz. Mesut abiiiiiiiiiiiiiiiiii Sali abiiiiiiiiiiiii fotolar nerde:)Etkinlik harikaydı.Herkese çok teşekkürler.Birikmiş tüm stresi elektriği attım vallaha:)Sıcak karşılama ve yaklaşımlarından dolayı tüm ANDOFF camiasına, başta...
  3. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sert olan birşey yok.Zevkine canlı öldürülen bir olaya spor diyemeyiz.Kurallar demişsin neye göre kural?Ha 3 keklik ha 5:)zevkine öldürmüyormuyuz? Ya Biz napıyoruz?Gidip trap atışı yapıyoruz.zararsız ve eğlenceli.vede trap a spor...

4. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu KOKPİT:))) Ama iyice sosyete oldu.Asfalttan inmiyor:)
  5. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Avcılıkmı konumuz:).İnsan denen varlık bugüne kadar binlerce hayvanın neslinin tükenmesine neden olmuştur.Doğa,spor,hayvan sevgisinden bahsedip dururuz.Nesli tükenen yada tükenme tehlikesi ile yüz yüze olan hayvanlar için ah vah ederiz.Ama gider...

6. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın kıymetli ANOFF halkı:)işlerim nedeni ile sık giremesem de kalbim hep sizlerle...

7. outlaw06

Grand Cherokee ZJ '96 için subwoofer?

Ynt: Grand Cherokee Zj '96 İçin Subwoofer? Ali beyin dediği gibi tesisatçı elindeki malı satma derdindedir.Mesela bana bir tesisatçı;senin orjinal teyp woofer kaldırmaz değişmen lazım dedii.İşi bilen bir arkadaş; ekstradan amfi takarsam (2 adet,biri woofer için diğerleri hoperlörleri korumak...
  8. outlaw06

Grand Cherokee ZJ '96 için subwoofer?

Ynt: Grand Cherokee Zj '96 İçin Subwoofer? Ben wj aracıma qadance 1200 watt lık woofer taktırdım.öncelikle bagaja 1 adet subwofer bir adette diğer hoperlörlere gelecek zararı engellemek için koruyucu amfi taktırmalısınız.arka hoperlöörlerden kaliteli kablo ile arka ya (woofer a) dönüştürücü...
  9. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kadir bey selam.Ankarada en kaliteli etkinlikler için doğru yerdesiniz.Bu arada aracınız arazide çoğu jep ten daha iyidir.Orjinal hali ile dahi!

10. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Turgaycım selam kardeşim nasılsın:)Evet dostum, iş güce bakalım biraz.Koşturmadan para kazanılmıyor.2 sene yattık sonra aklımız başımıza geldi:)Bu arada artık başkan maşkan yok:) Başkan lığın sorumluluğunu istemiyorum artık.İşlerine geldiği...

11. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ammman abi kafada kalsın bekmez:))) Salih abi inan bana arkama dönüp geçen 2 yıla baktığım zaman kendime çok kızıyorum.Acaip işe güce verdim kendimi.Kocayaylaya gelmek için mersinde pazartesiye kalacak işleri acil perşembeden gidiş ve jet hısı...
  12. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :)))))))))))))Salih abi balta çok fena duruyor elinde:)))) Abiler fotolar süper ellerinize emeğinize sağlık...Kocayayla dediğim kadar varmış değilmi:)

13. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi vallaha trabzon daydım.Mersinden döndüğümden 2 gün sonra trabzona gittim.yomrada inşaattan aldığım bir dairem vardı onu teslim aldım, satışa sundum, birkaç emlakçı ya verdim falan.sitenin inşaat işçileri kalmış evde berbat...
  14. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi, Saliih abi hani fotolar yahu???
  15. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi c.tesi akşama kadar dönersem gelecem.bu sabah mersine geldim.işler bitermi bilmem

16. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu silifkeden selam. http://www.youtube.com/watch?v=GuIe3TZzFZk lamborghini ile offroad:)))
  17. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ömer bey selam.Bizlerde zaten sert offroad yapmıyoruz.Amaç 3-5 eş dostla doğaya gidip temiz hava teneffüs etmek, sohbet muhabbet etmek,4x4 araçlarımızla arazinin tadını çıkarmak...Görüşmek üzere diiyelim.
  18. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Selam Bülent bey ... Salih abi cumanın organize işi sana düşüyor bu durumda:)Görünen o ki Mesut abi geç çıkmak zorunda kalacak ve dediği gibi gerçekten de yer bulmak zorlaşıyor.Geçen sene sağolsun Sefer abiler yer ayırmıştı bana.

19. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Evet ya hey gidi OUTLAW:) O şimdi asker derler ya abi;o şimdi istanbulda:)
  20. outlaw06

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi yol zaten 2,5-3 saat sürüyor.Aceleye gerek yok ki.4 ten sonra da çıkılır yola

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri