Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
sn yksahin hoşgeldiniz. Mesut abiiiiiiiiiiiiiiiiii Sali abiiiiiiiiiiiii fotolar nerde:)Etkinlik harikaydı.Herkese çok teşekkürler.Birikmiş tüm stresi elektriği attım vallaha:)Sıcak karşılama ve yaklaşımlarından dolayı tüm ANDOFF camiasına, başta...
Sert olan birşey yok.Zevkine canlı öldürülen bir olaya spor diyemeyiz.Kurallar demişsin neye göre kural?Ha 3 keklik ha 5:)zevkine öldürmüyormuyuz? Ya Biz napıyoruz?Gidip trap atışı yapıyoruz.zararsız ve eğlenceli.vede trap a spor...
Avcılıkmı konumuz:).İnsan denen varlık bugüne kadar binlerce hayvanın neslinin tükenmesine neden olmuştur.Doğa,spor,hayvan sevgisinden bahsedip dururuz.Nesli tükenen yada tükenme tehlikesi ile yüz yüze olan hayvanlar için ah vah ederiz.Ama gider...
Ynt: Grand Cherokee Zj '96 İçin Subwoofer?
Ali beyin dediği gibi tesisatçı elindeki malı satma derdindedir.Mesela bana bir tesisatçı;senin orjinal teyp woofer kaldırmaz değişmen lazım dedii.İşi bilen bir arkadaş; ekstradan amfi takarsam (2 adet,biri woofer için diğerleri hoperlörleri korumak...
Ynt: Grand Cherokee Zj '96 İçin Subwoofer?
Ben wj aracıma qadance 1200 watt lık woofer taktırdım.öncelikle bagaja 1 adet subwofer bir adette diğer hoperlörlere gelecek zararı engellemek için koruyucu amfi taktırmalısınız.arka hoperlöörlerden kaliteli kablo ile arka ya (woofer a) dönüştürücü...
Kadir bey selam.Ankarada en kaliteli etkinlikler için doğru yerdesiniz.Bu arada aracınız arazide çoğu jep ten daha iyidir.Orjinal hali ile dahi!
Turgaycım selam kardeşim nasılsın:)Evet dostum, iş güce bakalım biraz.Koşturmadan para kazanılmıyor.2 sene yattık sonra aklımız başımıza geldi:)Bu arada artık başkan maşkan yok:) Başkan lığın sorumluluğunu istemiyorum artık.İşlerine geldiği...
Ammman abi kafada kalsın bekmez:))) Salih abi inan bana arkama dönüp geçen 2 yıla baktığım zaman kendime çok kızıyorum.Acaip işe güce verdim kendimi.Kocayaylaya gelmek için mersinde pazartesiye kalacak işleri acil perşembeden gidiş ve jet hısı...
:)))))))))))))Salih abi balta çok fena duruyor elinde:))))
Abiler fotolar süper ellerinize emeğinize sağlık...Kocayayla dediğim kadar varmış değilmi:)
Abi vallaha trabzon daydım.Mersinden döndüğümden 2 gün sonra trabzona gittim.yomrada inşaattan aldığım bir dairem vardı onu teslim aldım, satışa sundum, birkaç emlakçı ya verdim falan.sitenin inşaat işçileri kalmış evde berbat...
Ömer bey selam.Bizlerde zaten sert offroad yapmıyoruz.Amaç 3-5 eş dostla doğaya gidip temiz hava teneffüs etmek, sohbet muhabbet etmek,4x4 araçlarımızla arazinin tadını çıkarmak...Görüşmek üzere diiyelim.
Selam Bülent bey ...
Salih abi cumanın organize işi sana düşüyor bu durumda:)Görünen o ki Mesut abi geç çıkmak zorunda kalacak ve dediği gibi gerçekten de yer bulmak zorlaşıyor.Geçen sene sağolsun Sefer abiler yer ayırmıştı bana.