Arama sonuçlarınız

1. SabriARIKAN

Karda, Buzda, Camurda en iyi MT lastiK hangisi?

Aracima yeni bir takim mt lastik almayi planliyorum, sizinden tecrubelerinizden faydalanarak karda, buzda, camurda en iyi mt lastik hangisidir, daha once de cooper stt kullandim camurda cok iyiydi, ancak ozellikle buzda kotuydu, karda fena degildi. Sizinde tecrubelerinizden faydalanarak bir...

2. SabriARIKAN

Arabanızı Suyla Çalıştırın :)

Ynt: Arabanızı Suyla Çalıştırın :) 1980'lerde Stan Meier vardi bu konuyla calisan, birgun arabasiyla giderken arabasi akis kirmasi sonucu yoldan cikti ve oldu, Petrol sirketleri casuslara para verip yaptirior bunlari.
  3. SabriARIKAN

L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM?

2007 L200'UM ICIN ARKA KABIN ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM, SERVISTE PAHALIYA SATIYORLAR MERSIN-ADANA BOLGESINDE UCUZA BULABILECEGIM YER VAR MI. HAVUZ KAPLAMAYI DA DEGISTIRMEM GEREKMIS O NEDENLE UCUZA YAPTIRABILECEGIM YER ARAMAKTAYIM. YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER

4. SabriARIKAN

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? Cumartesi gunu kumda kumlu ve milli arazide kaldik, abs ve tc sensorleri kumla kirlenince ASTC kesinlikle calismiyor, agir arazi icin R/D lock.
  5. SabriARIKAN

2006 - 2012 ARASI L200'den CIKMA 16 ALUMINYUM JANT ARANIYOR.

Ynt: 2006 - 2012 ARASI L200'den CIKMA 16 ALUMINYUM JANT ARANIYOR. ozellikle 16X7 olmali, 4X2'den cikmis 16X6lar genis lastik takacagim icin bir isime yaramaz.

6. SabriARIKAN

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Bence kimse Zor yollari elestirmesin bizim kulturumuze aykiri, cakmadigimiz bir durum Turkun tek anladigi ata binip gezmek birde atla yapilan sporlar var, gecmiste kulturunde de offroad olmayan bisey. Jeepi sen mi urettin, pickupi sen mi urettin, deden mi...

7. SabriARIKAN

Mitsubishi L200 Dakar

Ynt: Mitsubishi L200 Dakar DAKAR'da yukseltme kiti var mi? Bende benzer ebatta(265/65/16) lastik takmayi planliyorum kite ihtiyacim olur mu?
  8. SabriARIKAN

Jantlardaki Offset, C/Bore(bilezik) rakamlari ne ise yararlar?

Saygideger gezenbilir offroadcu uyeleri jantlardaki offset ve C/bore turkce olarak bilezik rakamlari nelerdir ne ise yararlar, Ornegin benim l200'umde bilezik 67,1 ve offset degeri ise 10'mus ben bu rakamlardan ne anlamaliyim ne cikartmaliyim yardimci olursaniz mutlu olurum, yardim edenlere...
  9. SabriARIKAN

Ynt: 2006 - 2012 ARASI L200'den CIKMA 16 ALUMINYUM JANT ARANIYOR. Yardiminiz icin tesekkurler, cok faydasi oldu.

10. SabriARIKAN

2007 model l200'um icin aluminyum 4 tane 16 jant ariyorum satan varsa Tel no: 0536 616 37 62

11. SabriARIKAN

Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011) Nazim beyin yolu acmasiyla gezi 10 numara olmus, bende onceki gun kedisine bastepede yol vermistim.
  12. SabriARIKAN

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? takip

13. SabriARIKAN

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? Benimkinde ASTC var kilit gibi gorev goruyor geri geride guzel calisiyor. Mutlak iki tekerlegin birlikte donmesine yardimci oluyor. Ancak bugun iyice gordum ki on tekerleklere kesinlikle mudahele etmiyor. Daha saglikli bir yorum icin...
  14. SabriARIKAN

L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?

Ynt: L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR? Koku yapmaz diyince bende burdan siparisi verdim, Yardimlariniz icin tesekkurler Oray bey.
  15. SabriARIKAN

L200 CAMUR PASPASI NERDEN BULUNUR?

2007 model l200 aldim, suanki paspaslari uzerinde mitsubishi yazmasina ragmen cok kotuler ve kaymaktalar, sizlerin bildigi l200ler icin ozel kenarlari yukari kivrik plastik paspaslardan nerden bulabilirim paylasirsaniz sevinirim...

16. SabriARIKAN

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

2007 model 2. el bir l200 aldik aracin donanim seviyesi intense lux ve super select arazi sanzimaniyla donatilmis, araci 4H konumuna attim ve cakil beton karisik zeminde surmeye basladim ancak lastiklerin zeminle uyum saglamadigini belirten mikro patinaj sesleri duydum arac sallanarak 3 nokta...
  17. SabriARIKAN

SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6

Ynt: SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6 Satilmistir! Efekan bey telefon numarasini kullanabilirdiniz yuarda yaziyordu. Baslik kapatilabilir.
  18. SabriARIKAN

Ynt: SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6 Satilmak uzere, kaparosu alindi.

19. SabriARIKAN

Ynt: SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6 Net dedigim makine bozulmus o nedenle resimleri gonderemicem.
  20. SabriARIKAN

Ynt: SATILDI - 1980 Model Jeep CJ6 Fiyati 8000'e indi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR