Arama sonuçlarınız

1. anstel

Yeşil Sigorta Hakkında

Merhaba, Aracımızla yurt dışına çıkarken yaptırdığımız yeşil sigorta fiyatları bana oldum olası çok pahalı gelmiştir, malum 63 euro dan başlıyor, okuduğum bazı yazılarda bu sigortanın yurt dışında daha ucuza yaptırılabileceğini okudum, acaba daha önce yaptıran oldumu, olduysa tecrübelerinizi...

2. anstel

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Hayırlı yolculuklar, acizane bir iki hatırlatma yapmak isterim vinyetleri unutmayın direk polisin yazdığı cezaya bir şey yapılamaz ama radarlar ve arabanın camına bırakılan park cezaları türkiyeye gelmiyor (şimdilik) yanınızda bolca şişe su götürün aracınızın...
  3. anstel

Balkan Turu Hakkında Sorularım (mk/al/mne/bıh/srb/rks)

Ynt: Balkan Turu Hakkında Sorularım (mk/al/mne/bıh/srb/rks) Merhaba, o bahsi geçen duyuru çok eski olmasına rağmen bizzat yaşadığım olaya istinaden şöyle yorumluyorum, yalnız, genç veya vizesiz taze bir pasaportta biraz sıkıntı çıkması muhtemel çünkü kosova insan kaçakcılığında önemli bir ülke...

4. anstel

E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya

Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya Merhaba, splitden sonra girdiğiniz yol ücretsizdi anladığım kadarı ile peki rijekadan sonra paralı yolamı girdiniz ? eğer girdiyseniz ne kadar ücreti vardı acaba
  5. anstel

E P G 05&12 : Italya

Ynt: E P G 05&12 : Italya Rotada anlatımda güzel, yolunuz açık olsun. Kısmet olursa bende aracımla venediğe gitmek istiyorum, otoban, vinyet ve yol maliyetleri bakımından hangi rotayı tavsiye edersiniz. Görmek istediğim yerler venedik-bled-lubyana-zagreb giderken veya gelirkende üsküp...

6. anstel

Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Merhaba, hedefinize ulaşmanıza sevindim. Dönüşte viyana-budapeşte-belgrad üzeri gelirseniz minimum 60-70 euro kar edebilirsiniz. Ben bu rotayı kullanıyorum kesinlikle daha ekonomik

7. anstel

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Merhaba, eğer ilk defa vize alıyorsanız dikkat etmeniz gereken ayrıntılar var 1. vize çok girişlimi (mult) 2. 2 aylık olsa bile 15-20 gün konaklamalı olabilir bunlara dikkat ederek hesabınızı yapın
  8. anstel

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Merhaba, yunanistan, makedonya sırbistan ve hırvatistanda otobanda giderken gişelere nakit ödeme yapıyorsunuz. Vinyet olan yerlerdede ülkeye girişte veya girdikten sonraki ilk benzin istasyonlarından almanız gerekli. Gümrük ödemede bilebildiğim...
  9. anstel

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Merhaba, benzer yollardan 2 kere bende almanyaya gittim tecrübelerimi sorularınıza göre aktarayım 1. çok girişli vize şart ama tek girişde verirlerse yunanistandan feribotla italyaya geçerekde almanyaya ulaşabilirsiniz tabii dönüşte aynı olmak...

10. anstel

Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam !

Ynt: Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam ! Başarılar diliyorum, merakla takip edeceğim

11. anstel

Avrupada 27 Ülke Gezisi

Ynt: Avrupada 27 Ülke Gezisi Merhaba, öncelikle tebrikler çok uzun sürecek gibi duruyor :) güzel bir planlama, navigasyon, dinlenerek ve gezerek mümkün olmayacak rota yok mesafe gayet uzun muhtemelen aracınızın bakım kilometresini dolduracaktır buna hazırlıklı olmak lazım viamichelin veya...
  12. anstel

İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk Merhaba, öncelikle araçla gitme isteğiniz çok yerinde bir karar, ben buna benzer hatta daha uzun gezileri kendi aracımla son üç yılda 3 kere yaptım ve size önerim (ekonomik olmasından dolayı) italya yerine yunanistan-makedonya-sırbistan...

13. anstel

Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım Merhaba, amsterdam-paris bahsettiğim otobüsle 7 saat sürüyor. paris-brükselde 4 saat civarı, gece otobüslerini tercih ederseniz zamandan tassaruf etmiş olursunuz. hızlı tren olarakda thalys genelde en promosyon fiyatıda bulsanız pahalı...
  14. anstel

Roma-Floransa-Venedik gezilecek yerler için yardım

Ynt: Roma-floransa-venedik Gezilecek Yerler İçin Yardım Merhaba, benimde bir önerim olacak, kendinizi illede tren diye şartlandırmayın mesela amsterdam-brüksel-paris arasında ingiliz megabus diye bir firma 6,50 euroyataşımacılık yapıyor ben bizzat bu sene şubat ayında kullandım ve gayetde...
  15. anstel

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Keşke demek doğrumu ama yunanistandan başvursaydınız çok daha kısa hatta 3 günde talebinize cevap veriyorlar. Ben daha dün aldım 6 aylık vize verdiler

16. anstel

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Bildiğim kadarı ile vize alımlarında hiç bir problem yok hatta açılmayacak denilen faslı bile açtı avrupa birliği
  17. anstel

Avrupa Da Hangi Ülkelerde Sadece Yol Paralı?

Ynt: Avrupa Da Hangi Ülkelerde Sadece Yol Paralı? Kabaca bildiklerimi yazabilirim Belçika, hollanda, lüksemburg ve Almanyada otoban ve vinyet ücreti yok Fransada otoban parası var ve bi hayli yüksek, ayrıca italyadan fransaya girilecekse tünel ücretleri çok yüksek Avusturyada vinyet var ayrıca...
  18. anstel

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Hangi ülkenin konsolosluğuna başvurdunuz acaba

19. anstel

Selanik Yol Arkadaşı

Ynt: Selanik Yol Arkadaşı Merhaba, nereleri gezmeyi, konaklamayı düşünüyorsunuz öğrenebiliriyiz acaba
  20. anstel

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi Merhaba, dubrovnik-üsküp arası benim izlediğim rota veyada yegane bildiğim yol diyeyim dubrovnik-budva-ulcjin-işkodra(arnavutluk)-prizren-üsküp şeklinde

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri